- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Gondolom nem csak engem érdekel a game és mivel holnap indul a zárt béta, gondolotam nyitok egy topic-ot neki, hátha leszünk rá egy páran.
Téma indítónak mondjuk itt vannak az EU-s szerók listái:
A "Nav" szeró viccesen hangzik, én erre tervezek benézni a béta idejére.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
novakalex
aktív tag
HelloHello!
Én is kaptam béta kulcsot. Melyik szeróra gyülekezzünk magyarként? -
ldave
félisten
Most nyáron biztos nem vágok bele egy új MMO-ba, de érkelődéssel figyelem majd a játékot és a topikot, a késő őszi időkre lehet jó lesz.
A Slime draws near! Command?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
la_cc
addikt
A gyengébb minőségű kártyáknál lehet ez, de akkor sem a sw hibája.
Én első nap 2.5 órát álltam sorban, igaz nem is EVGA 3090-em van.
https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/lh5iii/evga_30803090_ftw3_cards_likely_cause_of_failures/
Úgy néz ki, hogy gyengébb ez EVGA ezen kártyái.
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
-
l.skywalker
félisten
1 óra játék után folyamat bezár a játék. Crash-el. Másnál is előfordul?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
la_cc
addikt
válasz l.skywalker #11 üzenetére
Nálam AMD karival nem fordult még elő ilyen, egy ismerősömnél NV-val néha megtörtént, de nem rendszeresen.
A játék béta, sok szar fog még előfordulni szerintem mindenkivel.
3-4-szer rányomtam a random karakter generálásra, azóta nem is foglalkoztam ezzel. Nem hinném, hogy lényeges dolog lenne ez egy induló mmo-nál. Nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Na, ma volt időm pár órát játszani. Így elsőre ez közelebb van a Runescape-hez mint a WoW-hoz 10-es szintig játszottam egy karakterrel, próbáltam mindenféle fegyvert, a varázscuccok annyira nem álltak kézre, a közelharc és a puska az jópofa.
A Slime draws near! Command?
-
whitezo88
nagyúr
válasz l.skywalker #11 üzenetére
Igen, nálam is ez van, nagyon idegesítő, neten is többen írnak emiatt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz l.skywalker #15 üzenetére
Fura pedig megy mint a vaj Highon de köszi a tippet!
-
l.skywalker
félisten
válasz whitezo88 #17 üzenetére
Azóta volt 2 patch de még nem raktam vissza, majd ma kipróbálom. Tegnap volt egy apró egér glitch-em is. Felvettem sok küldetést a táblánál és mikor kiléptem nem mozgott a kamera, csak statikusan előre nézett. Visszaléptem a táblába és megjavult
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
kozi71
senior tag
Negyedik napja játszom vele, most lettem 19-es szintű. Eddig nagyon bejövős.
Sajnos csak amcsi szerveren sikerült elindulnom, EU-s éppen nem ment mikor belekezdtem pénteken, később meg már nem volt kedvem újra kezdeni. Majd ha megjelenik akkor áttérek EU szerverre, akkor úgyis nullázódik minden.
Egy kérdésem volna addig, hogyan lehet megjavítani a fegyvereket, ruhákat?
Van egy javító készlet, illetve többféle szintű kivitelben is létezik a piacon ami megvásárolható. Csak éppen még nincs annyi pénzem.
Ezt hogyan lehet előállítani magamnak?
Már két fegyvert , és egy ruhát sikerült amortizálnom annyira, hogy áthúzza piros kereszttel, és onnantól nem használható tovább. De ha mindig újat vásárlok, nem javítok, akkor sosem leszek gazdag háztulajdonos.high tech, low life
-
kozi71
senior tag
Igen ezt tudom, de nem lehet mindennél kijelölni ezt. Egyszer volt a menüben is repair all, de az a gomb sem aktív már nálam.
high tech, low life
-
Miruken
újonc
Character wipe még lesz, vagy maradnak?
-
Miruken
újonc
válasz l.skywalker #25 üzenetére
Igen, köszönöm!
-
m0h0senator
őstag
válasz bypass|HUN #27 üzenetére
A bétának vége volt kedd hajnalban talán itteni idő szerint. Szóval majd augusztus 31-én léphetsz be az új karaktereddel.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz m0h0senator #28 üzenetére
Na ezt nem tudtam....
Oké, köszönöm.Üdv: bypass
"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby
-
whitezo88
nagyúr
válasz m0h0senator #28 üzenetére
Egy kérdés eszembe jutott erről, a Steamből ezt lehet törölni? A sima külön játékként van.
-
l.skywalker
félisten
válasz m0h0senator #32 üzenetére
Törölted? Nem csak elrejtetted?
-
m0h0senator
őstag
válasz l.skywalker #33 üzenetére
Nem. Helyi fájlok törlése már ami a bétára vonatkozik.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
l.skywalker
félisten
válasz m0h0senator #34 üzenetére
Ja, hogy ja. Szerintem idővel a fejlesztő vissza fogja hívni
-
L_ajos
őstag
Szeptember 28 - ezek nagyon lúzerek...
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
l.skywalker
félisten
Pont ez a lényege a béta tesztnek, hogy felfedje azokat, amiken még dolgozni kell. Lúzerek akkor lennének, ha ezekkel a hibákkal adnák ki. Lásd CP2077
-
L_ajos
őstag
válasz l.skywalker #38 üzenetére
És a bétát úgy is szokták hogy 3 héttel éles indulás előtt, igaz?! Na meg az alpha stb. tesztre is csak szelektáltan engedek be játékosokat, igaz?! - nem , nem igaz. Egy ekkora anyagi és emberi háttérrel rendelkező cégtől ez vér ciki. Ez az 5ik halasztásuk. Tényleg komoly cég és fejlesztő csapat képét mutatják... ja, nem.
-
duvi
nagyúr
Én semmi cikit nem látok ebben. Inkább az lenne a ciki, ha nem foglalkoznának a bugokkal - mint egyesek - és izomból kiadnák a játékot. Főleg, hogy nem egy single játékról van szó, hanem egy nagyszabású MMO-ról. Itt még több tesztelésre és polírozásra van szükség, mint single társaiknál. Egyébként a cirka 20 óra játék alatt alig találkoztam hibával és ami előfordult az se volt game breaking. Ezen a plusz egy hónapon ne múljon! Ha ők úgy látják, hogy szükség van rá, hát kivárjuk.
-
L_ajos
őstag
válasz l.skywalker #40 üzenetére
Már 2x túl vagyok rajta. De most kivárok.
[ Szerkesztve ]
-
L_ajos
őstag
Legyen igazad. Rezgett a kezem a refoundon, de kivárok. 50 órát toltam bele, van baj bőven és még több időt adnék neki. Nem is ezzel van bajom.
hanem a tökéletlen marketinggel. Volt olyan MMO ami ezen is múlott hogy a végén egy tengődő szemét lett.PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
L_ajos
őstag
A teszt gondolom mond valamit? Az hogy minden mechanizmus és lehetőség érdekel amit a béta nyújt és kihasználom nem ok a röhögcsélésedre. Nagyon ferdén gondolkozol baját...
A szóhasználatod meg enyhén röhejes és közhelyes, de nincs min gondolkodni. Részemről már túl vagyok rajta, találtam messze összetettebbet és kiforrottabbat. Kösz, csá.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Teljesen elfogadható, hogy te jobbat vársz. Mások vagyunk, más igényekkel. Visszajelzést azzal tudunk legjobban adni, hogy kifizetjük vagy sem a terméküket. Engem pozitívan meglepett a dolog, így várom a megjelenést
-
m0h0senator
őstag
-
duvi
nagyúr
válasz l.skywalker #48 üzenetére
Részemről is nagyon várós
Új hozzászólás Aktív témák
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- 3070 -> 4070 Super
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest