Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Olyankor mit lehet tenni, amikor a kutya azt kéri vigyek neki még csontot, de a térképen két olyan helyet jelöl be, ami már nincs rajta. Kilenc kilométerre. Tehát a térképről balra vagy 15-20 centire a semmiben. Ez valami barlang lehet?
Nem a közös küldetés a barlangban, az már régen meg van (40-es szintű vagyok)
Aztán szenvedek még egy küldetéssel. Ott egy cölöpökkel körbezárt küzdőtéren kell négy kardforgató mestert legyőzni. Healer a karakterem, nem igen lehet ott ugra-bugrálni, gurulni ide oda.
Ide más is be tud jönni velem egyidőben vajon? Mert akkor odamegyek majd és várok valakit.
Nekem nem nagyon gyűlik a gold. Pedig a favágó, és a kőfejtő képességem is száz feletti már. Ha tovább finomítok alapanyagot valamire akkor meg nincs hozzá olyan adalék ami kell.
Ördögi kör ez.high tech, low life
-
kozi71
senior tag
Pedig jó az. Én is ilyen karaktert tolok most. Csak a másik fegyóval nem a tűzlabdással.
Közelharcba nem szabad keveredni, mert ha csak rád néznek már véged is.
De szórakoztató messziről intézni a dolgokat. Nekem a ruházatomat kell kicsit fogyasztanom mert elmásztam közepes felé. Úgy meg már nem olyan gyorsan mozog.BoneDragon: Maradj a városod közelébe. A küldik pénz hoznak inkább. De a városi küldik XP-t. Azzal jobban fejlődsz. mindig nézd mikor felvállalod, hogy 1300 körüli legyen, de vannak 3500-sok is. Az is igaz a pénz meg az eszközök fejlesztésére kell. Szóval kell egy közép út.
[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Tegnap nálam is volt két hiba. Vicces, hogy a két béta tesztelős alkalommal mikor lehetett játszani sosem volt semmi gondom.
Most egyik várfalba akadt bele a karakterem. Csak ide oda tudtam menni falon belül. Még jó, hogy gondoltak erre, és van a menüben egy olyan lehetőség ami elteleportál majd vissza ugyan oda.
A másodiknál meg mikor le akartam adni a küldiket a frakciós nőnek, elkezdett remegni a kép majd kilépet a frakciós menüből.
Aztán már gyártani sem tudtam fegyvereket. Ezen csak a kilépés, és újra vissza segített.
Ettől függetlenül továbbra is tetszik, két nap alatt 26-os lettem. Pedig szinte csak fát vágtam, illetve gyűjtögettem ezt azt amiből jó áron gyártottam dolgokat.[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
kozi71
senior tag
Igen ezt tudom, de nem lehet mindennél kijelölni ezt. Egyszer volt a menüben is repair all, de az a gomb sem aktív már nálam.
high tech, low life
-
kozi71
senior tag
Negyedik napja játszom vele, most lettem 19-es szintű. Eddig nagyon bejövős.
Sajnos csak amcsi szerveren sikerült elindulnom, EU-s éppen nem ment mikor belekezdtem pénteken, később meg már nem volt kedvem újra kezdeni. Majd ha megjelenik akkor áttérek EU szerverre, akkor úgyis nullázódik minden.
Egy kérdésem volna addig, hogyan lehet megjavítani a fegyvereket, ruhákat?
Van egy javító készlet, illetve többféle szintű kivitelben is létezik a piacon ami megvásárolható. Csak éppen még nincs annyi pénzem.
Ezt hogyan lehet előállítani magamnak?
Már két fegyvert , és egy ruhát sikerült amortizálnom annyira, hogy áthúzza piros kereszttel, és onnantól nem használható tovább. De ha mindig újat vásárlok, nem javítok, akkor sosem leszek gazdag háztulajdonos.high tech, low life
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest