- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devas
őstag
válasz
Norbi095HUN #30597 üzenetére
Hali!
VGA-t kéne újrapasztázni.
-
Devas
őstag
válasz
Norbi095HUN #30423 üzenetére
Par perc utan kezd szaggatni a jatek igaz? Nalam is ez volt amikor a VGA tulforrosodott. Ujra kene pasztaznod azt a VGA-t. Idovel elveszthette a hoatado kepesseget, valoszinuleg ezert nem megy ugy mint regen. Plant vs zombies alatt 69 fokos azt en egy kicsit sokallom. Nalam olyan 80 fokosan jelentkezett az Fps drop.
-
törölt tag
válasz
Norbi095HUN #30442 üzenetére
Fullon megy a CPU. Anno az FPS ugyanezen játéknál, ugyanilyen beállításoknál volt dupla ennyi? Az oprendsszered milyen állapotban van? Ki van tisztítva, töredezettségmentesítő volt mostanában futtatva? Futó programokat zárd be, ne terhelje semmi feleslegesen a géped. A vírusirtót is próbáld kikapcsolni, hátha az fogj vissza a géped.Alap helyzetben nem sok a CPU terhelés (ha nem megy a játék).
Ajbars: Írd le bővebben a problémád. Ha pár napja írtad, akkor is. A mikrofont teszteld le másik géppel, vagy más programokkal. -
IstvánLászló
őstag
válasz
Norbi095HUN #30439 üzenetére
A lényeg remélem sikerrel jársz és ha nem gong írd-meg mi is a megoldás gondodra.
A következő sorokat ne-kövessed el, senkinek nem ajánlóm csak példaképpen írom mostan le.
A tesomnak is volt hasonló platformú gépe mai-napig és reggelig, tudod mit-csinált vele??, én személy szerint megdöbbentem a dolgon.
A szobájából hatalmas zajt hallottam, átmentem megkérdezni mi a baj és láttam hogy gépét a földhöz vágja többször is...
A tesom mosolyogva mondta hogy szétvágta a szemétláda dögöt, mert mindent megpróbált amit lehetett.
A gépét sokszor javította már tökre-nyugodtan de elege lett hogy mindig amikor bekapcsolja, valami hibát produkál.
A lényeg kérdeztem most hétvége van hogy fogsz gépezni, mosolyogva-mondta hogy platformot váltok am-re és megyek a boltba csak összetakarítom a romokat.
Az új gépének alkatrészeivel hazajött és új házba szerelte és 1-óra elteltével jött szólni mosolyogva hogy nézzem meg végre van egy jól működőgépem és csak örömet láttam arcán kiülni.
A soraimat nem azért írtam hogy akár téged erre biztassalak és másnak-sem ajánlanám. -
IstvánLászló
őstag
válasz
Norbi095HUN #30437 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/gigabyte_p31-ds3l_alaplap_olcso_es_jo/friss.html
A topikja már 2007-óta működik valóban igaz és nem kihalt a topikja vannak friss hozzászólások is, csak nézd is meg hogy igaz amit mondtam.
A lényeg biztosan kapsz segítséget mert ott lévő kollégák most is beszélgetnek egymással. -
djculture
félisten
válasz
Norbi095HUN #30429 üzenetére
Az kb lehetetlen mert akkor ugyanúgy futna mint eddig, ha valami leterhelődik akkor szoktak ilyen dolgok lenni. Még az is lehet hogy pl a vinyód szívat mert már tele van hibás áthelyezett szektorokkal, akkor szépen letud lassulni a gépezet.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Norbi095HUN #30427 üzenetére
A Gigabyte P31/G31 alaplapok a kérdésed itt tedd-fel, saját fórumában és biztosan kapsz segítséget....
-
djculture
félisten
válasz
Norbi095HUN #30425 üzenetére
Monitorozni kellene a gépedet játék közben, aida64-el vagy a fraps is tud ilyesmit ha jól rémlik.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Az egyes játékok, amik régen tök jól mentek, értelek és én is kiakadnék helyedben biztosan.
Az alaplapod típusát nem ismerem mert nem írtad-le, de hagyjuk biztosan szupertitkos kütyü.A lényeget írom vagy mondom is neked most is, csinálj cmos resetet hogy mit csinál géped és elem feszültségét nem ártana lemérni, 3-voltnak kell lennie ha nem tudod lemérni én akkor is elemcserét csinálnék....
Az elemfeszültség ha kevés rengeteg bosszúságot tud okozni hidd-el és én nem viccelek.
A BIOS beállításaidról csináljál légy-szíves pár jó minőségű képet amin állítani szeretnél és minden jól látszód-jón.
Várom a válaszodat mi sikerült. -
djculture
félisten
válasz
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Norbi095HUN #30421 üzenetére
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben segíthessünk és segíthessek én is mert nem ülök melletted és nem vagyok távolbalátói képességekkel felruházva sem.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Norbi095HUN #30418 üzenetére
Az oprendszered újra rakása a megoldás és nem a proci-d húzása, de ez a én véleményem.
Ha nem lenne igazam akkor elnézésedet kérem előre is.
A kollégának igaza van: (#30419) Vakegérke hozzászólása korrekt szerintem is.
(#30421) Norbi095HUN csinálj cmos resetet mit csinál géped, elem feszültségét nem ártana lemérni, 3-voltnak kell lennie ha nem elemcsere. -
Vakegérke
félisten
válasz
Norbi095HUN #30418 üzenetére
Kérdésed nem ide tartozik. Megmutatnám, hogy hol a helye, de ott is megkérdezted.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Norbi095HUN #30264 üzenetére
Akár tüzet is okozhat.
-
Balathruin
veterán
válasz
Norbi095HUN #30264 üzenetére
Igen, lehetnek problémák.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Norbi095HUN #30237 üzenetére
Akkor a HDD-t kizárhatjuk.
Ha jól látom, derekasan húzod a procit. Szerintem vagy ő, vagy a lap fáradt el. -
Vakegérke
félisten
válasz
Norbi095HUN #30235 üzenetére
"... most kaptam a HDD-t karácsonykor."
Mióta is vannak gondjaid a géppel? Nem gyanús ez neked?
-
válasz
Norbi095HUN #30233 üzenetére
25-ből már kaptál volna egy 1150-es lap+proci kombót hardveraprón
Szerintem lehet érdemes lenne váltani. De ez csak tipp. Szűz rendszernél ,csak a driverekkel, és a game-kkel is ezt csinálja?
HD Sentinel vinyó esetleg?
-
válasz
Norbi095HUN #30230 üzenetére
Mi a táp márkája, típusa.
-
válasz
Norbi095HUN #30228 üzenetére
Nem azért, de ha elviszed valahova 2x és nincs változás, akkor minek viszed vissza még 3x?
Ez önszopatás...
Gép: Tápegység pl?
Stutter gondolom a laggolás akart lenni..
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Norbi095HUN #30208 üzenetére
Nemteljesenmindegy?
Amúgy velem is fordult elő ilyen(teljesen okés géppel), de már nem tudom, hogy melyik Windows-on. -
Balathruin
veterán
válasz
Norbi095HUN #29979 üzenetére
Igen. A kodegány csodákra képes.
-
Balathruin
veterán
válasz
Norbi095HUN #29977 üzenetére
Okés, akkor azt a kodegányt vághatod a kukába akár most, vagy később az egész gépet kell.
-
Balathruin
veterán
válasz
Norbi095HUN #29975 üzenetére
Kezdjük azzal, hogy milyen gépről van szó? Miféle táp van benne?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Norbi095HUN #29597 üzenetére
Pittyenés, vagy kattanás? Ha utóbbi, akkor a HDD-t nem ártana ellenőrizni.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Norbi095HUN #29580 üzenetére
Tápot próbáld meg inkább első körben mert lehet nem tud elég kraftot adni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Napelem
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest