-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IGP-t is kipróbáltam, nem az volt a ludas, DE meglett a gond.
Mielőtt kiírta ezt a magician próbáltam a képernyőbeállításokban a csúszkát, ami a szöveget, ikonokat stb..-t kicsinyíti, akkor nem működött.
Magician töröl-újratelepít, és most mondták, hogy próbáljam meg ezt a csúszkát /mivel előbb nem jött be, eddig nem is próbáltam mégegyszer./ és láss csodát, most működött.
Szóval most végre minden normál méretben van.
Úgyhogy köszönöm a segítséget! -
Vakegérke
félisten
-
asDTesa
csendes tag
Ez még mindig jó. Csak hiába állítom át ha már valami fizikai hiba történt, akkor azt már cserélni kell nem? Most újra raktam egyébként, mert valamit muszáj volt kezdenem, nagyon rosszkor romlott el. Egyenlőre úgy néz ki jobb a helyzet, de még nem pakoltam fel egy game-t sem mert ott érződött igazán.
Remélem nem lett semmi baja, mert nincs rá most pénzem, persze megteszem óvintézkedéseket így utólag, csak problémát hogyan oldjam meg ...
-
Raul_Duke
tag
Hello!
Sikerült továbblépni az ügyben. Memóriák tesztelve, rendben vannak. Vinyó szintén jó. Tápot is cseréltem, azzal is ugyanaz a hiba volt. A videókártyám rossz, ez biztos. Viszont másik videókártyával is pár nap múlva "indítás javítási" ablakkal indul a windows. Sikerült ezek után belépnem a windowsba, és ezt az ablakot dobta:
Egyébként telepítésnél minden driver rendben feltelepül. Az eszközkezelőben nincsenek felkiáltó jelek.
-
trancemusic
senior tag
Igen, az a probléma amire gondolsz.
Ram 4gb kevés.
Vram 2gb kevés lehet full hd max közeli grafikával.
Procid azért 3,8 ghz-re rántsd fel, 660-at úgy már kiszolgálja.Én konfigom úgy futtat bármit, hogy öröm nézni.
De mikor elfogy a vram (ac unity full hd pl. ) akkor van hogy 2-4 másodpercre is kimered a kép. 50 fps körül megy egyébbként.Plussz 4gb ramot vegyél mindenképp.
Minimum grafikán nem a vga miatt műveli, hanem a ram miatt.
Kérünk beszámolót a ram bővítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Medence topik
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest