Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Megjelent a OnePlus 13T
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
Szerviz szerint bios halt meg. Tápot nem igazán nézte meg csak elindította úgy érezte megy a venti de hülyeséget beszélt mert ha megcsinálom ezt a 16,17 csatis tesztet nem pörög a venti viszont ha egy külön ventit rákotok közben azt el indítja. Ha nem indul el a táp saját ventillatora akkor biztos kuka?
-
phoenix1989
őstag
válasz
KAMELOT #50975 üzenetére
8 és fél éves
Super Flower 550W SF-550P14HEDe ezt a jelenséget már máskor is eljátszotta de kikapcsoltam vártam kicsit aztán jó volt utána hónapokon át semmi aztán egy kifagyas megint hónapokig évekig semmi , ezért nem értem akkor már az első alkalommal meg kellett volna adnia magát és nem bekapcsolni.
-
phoenix1989
őstag
válasz
phoenix1989 #50970 üzenetére
nem látok hibát
-
phoenix1989
őstag
válasz
RVR400 #50955 üzenetére
Azt nem néztem át alaposan de nem tűnt fel. Perifériák kihuzva teszteltem , elem csere tesztelve, ramokat megnézem másik slotba , procit nem venném ki annyira nem szednem szét. Amint ranéztem jelentkezem. Amúgy régebben is csinálta de utána simán elindult némi pihenés után. Most ez nem segített.
-
phoenix1989
őstag
Sziasztok!
Valamilyen oknál fogva nem indul el a gépem. Bekapcsolt állapotban kifagyot aztán újra is indult következő lefagyasnal pedig csak felpörög a venti de nem történik semmi. Már máskor is előfordult de aztán magához tért most viszont nem. Házon első panelt megnéztem szethuztam újra dugtam tápot gépet portalanitottam, ramokat VGA kivettem újra dugtam. Nem változott semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest