Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
tserrof77
üzenetére
Az is elképzelhető, hogy a 1200-nak nem tetszenek a ramok. A leírt BL2K8G30C15U4B ram nincs ott a támogatottak között ennél a procinál. 5600x esetében fel van tüntetve.
Persze, ha az "el sem indul" kifejezés azt jelenti, hogy fel sem pörög a gép, akkor ott más lesz a hiba szerintem.
Én azért hagytam volna abba a tesztelést már a legelején, mert a leírás szerint a gép működött, csak nem látta az egyik ramot. Innentől a bios verzió megfelel(t) a procinak, a ram megfelel a procinak. Új cpu esetén pedig elég kis százalékot adnék arra, hogy fizikai sérülés hiányában le legyen halva a ramvezérlés. Elképzelhető, de előbb gyanúsítanám a használt alaplapot. Naív ember vagyok, de lehet az eladó sem tudott a hibáról, mert lehet neki addig jó volt a kontakt, amíg ki nem szedte a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple MacBook
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Revolut
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Fehér Gamer Gép - GIGABYTE B860, Ultra 7 265KF, 16GB DDR4, RX 9060 XT 16GB, DDR5, 500GB SSD, 650W
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest