Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megjelent a OnePlus 13T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0021666
tag
Sziasztok!
Volt egy Gigabyte 870-UD3 lapom, aminek az volt a tulajdonsága hogy egynél több ram modullal nem indult el, bárhova raktam is azt. Így vettem egy HyperX 1866 8gb modult, de kevésnek tartottam a 8 gigát, meg maradt 2x2 giga 1600mhz-s Kingston ramom is, így vettem egy szinte azonos lapot, egy GA-790XTA-UD4-et. A problémám egy az egyben ugyanaz, mint az előző alaplappal volt, néha a 8 gigás modullal sem indul el önmagában, néha igen, de ha 2-t, vagy többet rakok bele, sehogy sem indul el. a 2 gigás modullal is elindul a gép, de néha olyat is csinál hogy a BIOS töltőképernyőn nem jut tovább, mint az előző alaplappal.. Egy Sapphire HD6790 és egy Phenom II 955 BE van a gépben, egy Corsair CX430 táppal. Az alaplap hibája így kilőhető, a ramok is működnek, de ha többet rakok a gépbe egyszerűen meghülyül... CPU képes ilyet csinálni? Kétlem, hogy a videókártya bármit is befolyásolna ilyen téren, esetleg még a tápra tudnék gyanakodni. BIOS reset megvolt, semmi sem változott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viccrovat
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Anime filmek és sorozatok
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Háztartási gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest