Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diiCo
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis helpet szeretnék kérni.
Maga a gép egy hónapos, talán annyi sincs (Összerakva, használva). HA-ról dobtam össze java részét kivéve az ssd-t ami gift volt a mai napon lévő sz.napomra
, ill. a vincsi régebbről saját.
A problémám a következő lenne. Adott egy új vas ami a következőkből áll:
- I5 4590 + Seidon 120V Ver2.
- Asrock Fatal1ty Performance H97
- G.Skill Ripjaws XL 2X4GB 1866
- Kingston v300 120GB
- 1 terra WD
- XFX TS 450 (Seasonic beles) (Ez is HA-ról származik, de amit tudni kell róla h ez már csere példány, mert az előző megadta magát, utána szervizben csere, ez ment egy darabig, gépcsere, ezt elad.Így lett az enyém természetesen garanciásan )
- Zalman Z11 Plus (Ebben van kettő 120-as, kettő 8as oldalt és ugye a seidonon is egy 120as venti)
Van bedugva 2 usb hátra ami a bill.+egér, ill. a ház tetejébe a WIFI.
-Na már most olykor bekapcsolás után szaggat-akad a hang és a kép is, olyan FPS drop feeling, mint ha 100%on menne a proci (am. olyan 40-50% korulre ugrál úgy, h lényegében semmi nem fut). Akadozik minden és nem akar később se helyre állni csak rebootkor (van mikor 2.ra akár).
-Alapesetben bekapcsolás után alig mozog a proci teljesítménye (elenyésző %-on garázdálkodik) és szalad a gép is, játékok, tehát minden tökéletes.
-Előfordult eleinte, h az egeret nem nagyon akarta felismerni, vagy legalább is az egér nem reagált(Ekkor ki-be dugdosás, ill. reboot segített).
-Volt olyan is, h pluszba rá akartam dugni a telóm szintén fentre, és akkor ugyan ez a drop-bug fogadott (bár érzékelte a telót, de addig droppolt míg ki nem húztam.).
-Már arra is gondoltam, h az alaplapi takaró lemezt elfelejtettem beépíteni
és ettől zárlatos lehet..(tudom, h hülyeség de már nem tudom mit higgyek).
-A táp elviekben még egy forrófejű vidi-t is ki fog majd tudni szolgálni, de lehet ő nem bír vmit, vagy valami más lehet a ludas?
-Van valami tipp, ötlet, tanács?
Előre is nagyon köszönöm! További Szép Napot!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ill. a vincsi régebbről saját.
és ettől zárlatos lehet..(tudom, h hülyeség de már nem tudom mit higgyek).