Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diiCo

csendes tag

Sziasztok!
    Egy kis helpet szeretnék kérni.
    Maga a gép egy hónapos, talán annyi sincs (Összerakva, használva). HA-ról dobtam össze java részét kivéve az ssd-t ami gift volt a mai napon lévő sz.napomra :DD , ill. a vincsi régebbről saját.
    A problémám a következő lenne. Adott egy új vas ami a következőkből áll:
    - I5 4590 + Seidon 120V Ver2.
    - Asrock Fatal1ty Performance H97
    - G.Skill Ripjaws XL 2X4GB 1866
    - Kingston v300 120GB
    - 1 terra WD
    - XFX TS 450 (Seasonic beles) (Ez is HA-ról származik, de amit tudni kell róla h ez már csere példány, mert az előző megadta magát, utána szervizben csere, ez ment egy darabig, gépcsere, ezt elad.Így lett az enyém természetesen garanciásan )
    - Zalman Z11 Plus (Ebben van kettő 120-as, kettő 8as oldalt és ugye a seidonon is egy 120as venti)
    Van bedugva 2 usb hátra ami a bill.+egér, ill. a ház tetejébe a WIFI.
    -Na már most olykor bekapcsolás után szaggat-akad a hang és a kép is, olyan FPS drop feeling, mint ha 100%on menne a proci (am. olyan 40-50% korulre ugrál úgy, h lényegében semmi nem fut). Akadozik minden és nem akar később se helyre állni csak rebootkor (van mikor 2.ra akár).
    -Alapesetben bekapcsolás után alig mozog a proci teljesítménye (elenyésző %-on garázdálkodik) és szalad a gép is, játékok, tehát minden tökéletes.
    -Előfordult eleinte, h az egeret nem nagyon akarta felismerni, vagy legalább is az egér nem reagált(Ekkor ki-be dugdosás, ill. reboot segített).
    -Volt olyan is, h pluszba rá akartam dugni a telóm szintén fentre, és akkor ugyan ez a drop-bug fogadott (bár érzékelte a telót, de addig droppolt míg ki nem húztam.).
    -Már arra is gondoltam, h az alaplapi takaró lemezt elfelejtettem beépíteni :B és ettől zárlatos lehet..(tudom, h hülyeség de már nem tudom mit higgyek).
    -A táp elviekben még egy forrófejű vidi-t is ki fog majd tudni szolgálni, de lehet ő nem bír vmit, vagy valami más lehet a ludas?
    -Van valami tipp, ötlet, tanács?
    Előre is nagyon köszönöm! További Szép Napot! :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák