Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
A gépem nem indul. Vagyis nem megfelelően.
Benyomom a gombot, felpörög minden. Van kép, elkezd tölteni. Majd egyszer csak monitoron megjelenik, hogy alvómód. Onnantól semmi. Ventilátorok pörögnek, ledek világítanak, de nem tudom még csak újraindítani, kikapcsolni sem. Csak akkor ha áramtalanítom, vagy a tápot kapcsolom le. Változó, hogy meddig jut el betöltésnél. Legtovább a Win 7 jelszóig jutott, de általában az Achi driveres képnél jön elő ez. (MSI 770 C-45)
Ha áramtalanítom, majd újra visszakapcsolom, akkor maximum közeli fordulaton elkezdenek pörögni a ventilátorok, de ekkor már képet nem ad, leállítani gombbal itt sem tudom.Amikor megnyomom a bekapcsolást egyet pittyen. (Beep code szerint ez a sikeres boot.) Ha VGA nélkül indítom, akkor aszerint pittyeg, egy hosszú két rövid.
Kicsit égett szag is érezhető a szobában bekapcsolás után. Nem túl erős. Húgom használta a gépet tegnap, azt mondta egy kicsit otthagyta a gépet, aztán "alvó módba" állt a gép, nem tudott vele mit csinálni.
Alaplapra vagy tápra gyanakszom. Bár egyértelmű jelet nem ad egyik sem, hogy valami baj lenne vele. Legalább is számomra.
Próbáltam egy rammal, ram nélkül, hdd nélkül, VGA nélkül. USB3 kártyát kiszedtem. A hiba nem oldódott meg.
Mi tévő legyek? Várom a tanácsokat, ötleteket. Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC , R7 5700X , RTX 3080 , 32GB 3000MHz , 1TB NVME
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! - KOMPLETT KONFIGURÁCIÓ: 4K/GAMING/I5-13600KF/32GB/RTX3080 - GARANCIÁVAL! SZÁMLÁVAL! AJÁNDÉK!
- Celeron 2.8GHz, 4GB DDR3, HD7450 1GB, 1TB HDD + kiegészítők
- FEHÉR GAMER PC - Z790 AERO G, 13900KS, 32GB CL30, ASUS 4070TI, Phanteks Revolt X 1200W Platinum...
- Intel Core i5-4460 / 16GB DDR3L / Asus B85M-G / 256GB SSD / FSP HEXA 400 félkonfig
- Fujitsu asztali gép
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest