Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Serpenthelm

csendes tag

Sziasztok!
    Ma észrevettem, hogy a régi tápom ventilátora nem megy, szerencsére időben, és a gépet gyorsan ki tudtam kapcsolni, nem jelzett hibát, nem állt le, stb. Ezután leszereltem a monitort stb.-t a gépről, majd kiszereltem a tápot, és elmentem venni egy újat. Az új táp egy 400W-os Chieftec lett, az előző egy noname volt, névlegesen 460W-os, de valószínűleg nem volt annyi mivel noname, a boltban is a 400-ast tanácsolták a konfigom alapján. Az új tápot beszereltem (emellett még tettem bele egy új CPU hűtőt, de szerintem ez nem lényeges), illetve kifújtam a gépházat kompresszorral, majd összeszereltem. Indítás után a ventilátorok felpörögnek, és úgy is maradnak, nem történik semmi. A ventik pörögnek, de sem csipogás nincs, sem a monitoron nem jelenik meg semmilyen írás. A táp csatlakozói közül a 24 pin-es, és a kisebb, 4 pines sárga fekete csatlakozót rádugtam (ez megy a processzor ellátásához?), a CPU hűtő vezetéke is rá van dugva, de mint mondtam, az a ventilátor felpörög. Mi lehet a probléma?

Új hozzászólás Aktív témák