Új hozzászólás Aktív témák
-
pincehely
addikt
ÓÓÓ, de fasza valakinek
Várok ide egy kis élménybeszámolót a kormányról, és persze, hogy mennyit dob a játékélményen.Én is tervezgetek, de még a gyűjtögetésnél tartok egyenlőre.
A legnyagobb baj, ha anyám meglátja kidob
Mert egy új vinyót, vagy vga-t csak nem vesz észre, de egy ilyet.
5letek? -
-
zuchy
őstag
Lehet, hogy sok ramot használ, olvastam, hogy sok kocsinál 2 giga felett. Szóval akinek 2 giga, vagy kevesebb ramja van, az vegyen, és lehet, hogy gyorsulni fog. Majd hétvégén csinálok tesztet, de nekem ugyanúgy megy elllenfelekel, mint azok nélkül, szemre. Lehet, mert ramból betáraztam.
De bőven játszható.
-
Daffni2
addikt
A 32 biter rendszer max 2 Gb memóriát tud biztosítani a programok számára.Ezen kívül max 4 Gb-t tud megcímezni.
Ebből eleve kiesik a VGA 1 Gb-je.
A 64 bites jóval többet.
AZ NFS és a GTAIV igen meghálálja ezt.Az Everest log.-ban jól látszik a felhasznált memória Xp és Win7 alatt futtatva a játékot.
-
Daffni2
addikt
Buli van
Jól megszívatott a gépem délután, az épített szuperek versenyén, idegességemben elfelejtettem melyiken mentem,/nagyon hosszú sokáig tartó 4 körös/ 4x nekifutásra az átépített Viperrel nyomtam 4 körön keresztül az élen,a cél előtt nem sokkal lekapcsolt a gép újraindult de a Win7 már nem tudott betöltődni.
Szétvetett az idegMost hoztam helyre a 7-est.
Xp-n nem az igazi hiányzik a több memória. -
Veron
addikt
másnál is van sajnos, csodálkozom, hogy nálatok nem jött még elő. arról van szó ugye, hogy ha gyorsan forgatom a kormányt akkor egyszerűen lassan reagál. de nem később kezdi el tekerni, hanem később ér véget a mozdulat -> nem lineáris. remélem érthetően fogalmaztam.
pl. "What makes this matter worse is a steering lag that is present both using the Xbox 360 Controller and the Fanatec Porsche 911 GT3-RS wheel. Even though Shift offers profiles for both controllers, it took quite a while of tweaking to get them to feel right and suit them to Shift’s somewhat odd needs." ez a következő linkről van és két újabb típusú kormányt említ.
ezenkívül itt és itt is említik, de ez hirtelen csak két link.
szóval ez az egy dolog ami zavaró, de ez nagyon. vki help! -
csoli31
aktív tag
Én is azt vettem először a 3-as szintű autókból. De aztán eladtam, és egy Nissan GT-R SpecV R35-öt vettem. Azért adtam el a Murcit mert a kanyarokban nem igazán feküdt nekem. Viszont ez a Nissan, meg valami elképesztően jól irányítható. Igaz hogy nem olyan gyors, viszont az irányíthatósága kárpótol érte.
-
Zozzy
aktív tag
Anno a Pro Street miatt vettem kormányt, mert nagyon nem akart menni billentyűzettel, de nem bántam meg, sőt! 30 elmúltam, de úgy vigyorogtam, mint egy tejfölös szájú kisgyerek, mikor először kipróbáltam, és azóta is egy élmény minden autós játék nekem.
Ha megteheted, mindenképp ffb-st válassz, ne csak vibrást!
Hogy ne csak off legyek: a Shift nekem is nagyon bejön, a grafika szép, a játékélmény meg hatalmas! Szerencsére én nem szenvedtem vele egy percig sem, mondjuk nem Ati 48xx videokarim van. Egyeőre lvl 23 körül járok, de még csak a kettes szintű versenyeket csinálom.
Amit viszont kérdeznék: a hangokkal kapcsolatban, mindenkinek "bömböl"? Már szinte a torzítás határán van, olyan hangos! A win rendszerhangerő a lehető legkisebben van, ami egyéb alkalmazásokat és játékokat nézve már szinte légyzümmögés, ráadásul a shiftben is minden egyes hangot levettem 60% körülire, de még mindig attól parázok, hogy átjön a szomszéd verekedni, amikor játszok!
Másik kérdésem, hogy a megállított visszajátszás közben készített képeket ugyan feltölti valahová, ahol elvileg meg is lehetne nézni, na de hol ez a hely? Az EA acc-nál nem találom. -
Daffni2
addikt
-
csoli31
aktív tag
Van egy Ps2-es kormányom de azt még nem üzemeltem be, mert nem mükszik rendesen a pc-men. Amilyen drivert letöltött magától az xp, az nem jó, mert a fékpedál nem mükszik. Mellesleg le se tudom törülni, hogy egy másik drivert tegyek fel hozzá valahonnan.
Egy Logitec Rumblepad 2-vel nyomom csak. Eleinte az 1-es szinten is kínlódtam vele, de már megy a 3-as szint is (most a 4-es szinttel kínlódok).
-
Daffni2
addikt
nem tudod szabalyozni, vagy nyomod, vagy nem, ezert egy bizonyos szint felett nagyon nehez es faraszto lesz szerintem
Ezért mondtam,hogy tudhat valamit aki billentyűvel eredményes.
Egyébként a Logi Rumlepaddal nagyon f@szán lehet menni.Nem is vészes az ára.
A GTAIV-et is azzal nyomom.
-
- = Zk = -
félisten
én most kőbevéshetem segítőkész fórumtársam nevét, a beállítása faszára sikeredett
megy faszán, irányítani is lehet a majd 1k lóerős verdákat..igaz, Nordschlafe(?)-n még nem teszteltem
grafikailag is fut rendesen, az előbb leirtak végett meg pláne. lehet butítanom kell a játékot, hogy tudjam vezetni, krómfekete Lanceremet
3-as kategóriába mit érdemes venni?
Murcit? mert én pl élek-halok a Ford GT-ért....
-
gamerkiller
senior tag
És persze az sem árt ha még fejbe is b**'nnak egy ásóval mi?
Ez nekem tetszik..
De: Csatlakozás: PS/3 Hö? Az mi?
Amúgy irigyellek mert kiírhatod a csúnya szót...
Dirt2-őt szerintem lehet tolni billen.. Rally-t mindig lehetett...
-
Alister71
nagyúr
Nem könnyű dönteni vga vásár terén. Folyamatos a harc bennem nV és Ati téren. Mindkettőből vennék ha lenne annyi lém, és cserélgetném, mikor melyik játék fut jobban rajta.
Az Ati képminősége nagyon tetszik. nV-vel pedig kevesebb a driveres gond. Bár igazi gondot már egy ideje nem tapasztaltam az Ati drivereknél sem. Szerintem a gyártó céget is keményen meg kell választani. Atiból MSI-t soha többet nem vennék. Az Asus jó mindkét oldalon. Há persze erről örök vitát lehetne nyitni, amit én most nem akarok.
Neked jó erős géped van, az enyém E7300-al és Ati 3870-el is tökéletesen viszi egyenlőre a Shiftet. (bár van még egy 3870-em pihibe és ha muszáj odacsördítek a CF-nek.) -
Alister71
nagyúr
A Resident 5-nek olyan grafja van, hogy elképesztő, és maga a játék is igen jó.
Reggel menj be a Corába és vegyél egy kormányt, mert ez a játék azzal az igazi. Érezni kell mikor mennyit húzol egy kanyarba, mennyi gázt adsz. A billentyű az vagy lent van vagy nincs, Nincs átmenet. Adagolni kell neki keményen, nem beszélve arról, hogy én minden autós játékot game paddal toltam eddig, de ehhez az se jött be.
Alig láttam, mert ma is elég meleg volt, folyt a szemembe az izzadság, a tenyerem rá volt izzadva a kormányra, a lábamra muszáj volt felvenni egy zoknit, mert az is ragadt rá a pedálra!!
Szerinted? Nem lehet abbahagyni!! -
barnam_
nagyúr
Ezt a homályt nem lehet valahogy kikapcsolni?
Halál idegesítő amikor a szar irányítás miatt nekimegyek a falnak, és a homályosodás miatt nem látok
A másik meg hogy egy adott sebesség felett elhomályosodik a műszerfal... megyek 200 km/h-val, és nem látom mi van a visszapillantóban
volt is homalyosodas meg nyekerges rendesen.
Amikor vadul dobog a pilóta szíve ütközés után, az lol -
Alister71
nagyúr
Fú, én egész nap a kormányt tanultam és élveztem, rengeteg sima versenyt nyomtam, (nem karrier módban, abban a 3-ik szinten járok valahol), de mindenféle tét nélkül akartam gyakorolni, hogy mire komolyabb versenyekre kerül a sor, tökéletesen uraljam a kormányt és a pályákat. Meg a Resident 5 is rajtam van még mindig keményen, hiába vittem végig, attól sem tudok szabadulni, azt is nyomtam pár órán keresztül, ment a hentelés.
De ez az NFS nagyon megbolondított, reggel kelek és nyomom tovább.
Silverstone a kedvencem, meg Laguna Seca. ( az még Gran Turismo örökség) -
Voyage
aktív tag
Tökéletesen egyetértek!
Minden idők legjobb NFS-e számomra!
Most egyhuzamba toltam le 3 kört a nordschleifen, legnehezebb fokozatban, minden segítséget kikapcsolva az R8-al, 5 ellenféllel, már a könyökömön is izzadok, olyan fárasztó.
FFB G25-ben maxon, holtjáték pedáloknak, kormánynak is 5-5%.
Egyetlen dolog hiányzik, mégpedig, hogy a G25 H váltóját lehessen használni rendesen. -
tzsolesz
nagyúr
Szépen nyomja az i7.
amúgy az i7 jobb ám tömörítésben is, mint a kis wolfik, sőt konvertálásban is lehagyja az E5200-at.
Most már tudjuk, hogy egy processzor éhes játékhoz jó erős proci kell.
Más: Meg mondaná nekem valaki, hogy a Dodge Viper mire használható? Drift autónak vettem 170K-ért, és még fel is tuningoltam, de se DRIFT-re, se pedig más jellegű futamra nem enged be vele. a Drift autók között volt. Gondoltam az kell neki, de nem, ráadásul semmit nem lehet vele csinálni, most el kell adnom.
Mit kell vennem a drifthez, mert már nem sok manim van kísérletezgetni.
-
kisza25
félisten
figyu nekem is ATI kártyám van HD4670+Phenom X3 710 és 1280*1024 2xAA minden medium leszámítva Textura High v-sync be Trilinear 25-55FPS átlag 35FPS CCC9.9-el
akadásnak semmi nyoma egyedüli gondom az volt, hogy CPU-t nem pörgette fel C&Q-mellett, de azt kikapcsolva minden OK
akkor most mi is a gond az ATI-val
Barthezz2 : szerintem elég soványka a géped ehhez a játékhoz proci is VGA is és memoria isnem lehet, hogy kevés a video memóriád?
-
tzsolesz
nagyúr
Ha még is az ATI-val van baj, gondolom azért, mert érzékenyebb a CPU limitre.
Én ma 6 órát toltam a játékot, és nem volt vele gondom. remélem mindenki meg oldja a sajátját. Azok az Nv tulajok is akik nem osztották meg velünk ilyen irányú tapasztalataikat. (ennek több oka is lehet... ez nekem, olyan FC2 szindróma, ahol az Nv tulajoknak nem lagolt, csak ATi tulajoknak, aztán kiderült minden külföldi, és hazai tesztből, hogy persze mind két gyártó VGA-ján lagol a játék, ami a motor egyedi hibája. Jaaaaaaaj, de sok paraszt van...)
Remélem DIRT 2 azért nálam jobban fog futni mint nálad.
-
keIdor
titán
Tehát ezek szerint a HD4890-em valójában nVidia kártya, mert nekem is szépen, akadás nélkül fut... értem. Azért nem érdekel, mert tudod, hogy nekem van igazam és nem az ATi a hibás, és inkább elvonulsz...
Vicoo: Rendben van, de akkor most nekem külön gyárt az AMD (megint) drivert vagy hogy van ez?
Máshol van a hiba... én még mindig a CPU-ra szavazok.Nálam nincs fent semmi codec pack, mert már nem PC-n nézem a filmeket.
Próbálja meg mindenki törőlni a codec packját... -
tzsolesz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest