Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #1854 üzenetére
Van nálam fényképező és telefon is van.
-
keIdor
titán
válasz
BalaNce87 #1839 üzenetére
Nálam bejön...
Ezt behozza?
Más az L2, R2 ha megnézed, már nem téglalap. A gomb sokkal hosszabb úton jár. -
keIdor
titán
válasz
BalaNce87 #1835 üzenetére
PS3 gamepad már más. L2 és R2 tuti nyomásérzékeny... emlékszem rá...
-
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #1826 üzenetére
Igazad van, de akkor itt van az Xbox360 koppintás... USB
És még az izzadt mancsodat is hűti. -
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #1821 üzenetére
Azt?
Te is játszottál már vele, csúszkál az is jobbra-balra, én ugyan nem szopnék vele, inkább fizetek 3.000 akárhány forintot és Hawaii...
Vasinger!: Kormánnyal egyetértek, de az nem pár ezres, az most nekem se esne jól anyagilag...
Hogy érted az adagolást? PS3 és Xbox360 gamepadja olyan, hogy amennyire benyomod a gombot annyi gázd ad, vagy annyira fékez csak...
A kormányzás is teljesen jó, amennyire nyomod az analógot annyira kanyarodik... -
keIdor
titán
PC-sek miért nem vesztek gamepadot?
Logitech ChillStream Xbox360, vagy PS3 koppintás fasza szvsz, én biztos vennék az a pár ezres meg nem hiszem, hogy bárkit is földhöz baxna.
Dirt 2-höz is kelleni fog, mert én azt se tudom elképzelni billentyűzeten.
-
keIdor
titán
Audi R8 hihetetlen stabil gép!
-
keIdor
titán
Lamborghini Murciélago nagyon jó lett a BMW M3 után... végre összkerekes.
-
keIdor
titán
Tehát ezek szerint a HD4890-em valójában nVidia kártya, mert nekem is szépen, akadás nélkül fut... értem. Azért nem érdekel, mert tudod, hogy nekem van igazam és nem az ATi a hibás, és inkább elvonulsz...
Vicoo: Rendben van, de akkor most nekem külön gyárt az AMD (megint) drivert vagy hogy van ez?
Máshol van a hiba... én még mindig a CPU-ra szavazok.Nálam nincs fent semmi codec pack, mert már nem PC-n nézem a filmeket.
Próbálja meg mindenki törőlni a codec packját... -
keIdor
titán
válasz
BalaNce87 #943 üzenetére
Ma vagy 5x volt hasonlóm... nem vagyok agresszív játékos, de azt hittem nem egyszer, hogy most bebaszom a controllert a TV-be!
Ma közelebb kerültem az agyvérzéshez és az infarktushoz, pedig én nyugodt szoktam maradni mindig, 1x nem csaptam le se billentyűzetre, se gamepad-ra, de ma azt éreztem, hogy bárcsak bevághatnám!
-
keIdor
titán
Bassza meg, a Drift még gamepaddal is k. nehéz!
Fú, de felbasztam magam!
-
keIdor
titán
válasz
Sirandrish #621 üzenetére
Xbox360-on jó 20-40s között... egyik játék se tölt ennyit.
-
keIdor
titán
válasz
,,no name" #616 üzenetére
Ááá kizárt! Nem játékra tervezték azt...
-
keIdor
titán
válasz
Dr. Romano #592 üzenetére
Kereső... sokan próbálták már.
-
keIdor
titán
BMW 135i csoda autó, látom nem csak nekem tetszik.
Lamborghini-t vagy Audi R8-at vett-e már valaki itt? -
keIdor
titán
Sebesség érzet szerintem a legjobban abban a nézetben érezhető, ahol nem látod az autót egyáltalán.
Én így tolom, 100km/h-t is érezni már. -
keIdor
titán
Ahogy olvasom jó bugos lett a PC verzió... bár lehet rossz a krekk...
Ilyenkor jó ha van konzol a háznál, folyamatos 60FPS és kényelmes joystick. -
keIdor
titán
válasz
Unbaised-Ben #364 üzenetére
PC?
Mert Boxon is eszméletlen mennyit tölt, és HDD-ről megy a játék... -
keIdor
titán
Hogy megindult a topic, pedig ez Európa, nem Amerika.
Viktor77: Én mondtam, hogy ez már nem NFS, hanem valami sokkal jobb, minőségi munka.
-
keIdor
titán
A játék fél szimulátor.
Totálkár nincs.És kurva nehezek az 1v1 versenyek, bazeg Lancer Evo X-el nem tudom elverni a Subaru WRX-et, és fordítva sem...
BMW M3 E92 vs. Audi S4 is nagyon nehéz, de tudtam nyerni a BMW-vel. -
keIdor
titán
Ha már valaki klónozni akar, akkor ez inkább Forza 3 klón lesz. Vagy 2, teljesen mindegy, de a grafika miatt közelebb áll a 3-hoz.
De nekem ez a rész jön be a legjobban, látszik, hogy nem a régi csapat csinálta, hanem másik.
Underground 1-2, Most Wanted azért nem jött be, mert nem vagyok az autó tuning "híve". Egyáltalán nem jönnek be ezek az egyéni, szarrá matricázott, szivárvány autók, amiből bömböl a zene, és alul neon világít.
Gyári állapotokat szeretem... látom ebben is lehet mindenféle színt, vynl-t tenni a kocsira... én maradok az egyszínű gyári állapotoknál, ahogy a Forza 2-nél is.
Meg a régi részek nagyon arcade-osak voltak, nuku töréssel. Carbon, Pro Street, Undercover-ról meg inkább nem beszélek, bár a Pro Street elment... a mélypont az Undercover volt, szerintem nagyon összecsapott, bughalmaz lett belőle.Ez se tökéletes, de szerintem nagy előrelépés.
A Porsche 2000 tetszett legalább ennyire annak idején, kár, hogy olyan már nincs.
-
keIdor
titán
válasz
- = Zk = - #217 üzenetére
Xbox360 igen.
-
keIdor
titán
Szerintem az eddigi legjobb NFS lett ez! Bár ezt úgy mondom, hogy nekem se az Underground széria, se a Most Wanted nem volt a szívem csücske... tehát más nem biztos, hogy így fog érezni, de nekem ez jött be eddig a legjobban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest