- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
válasz
Daffni2 #4907 üzenetére
Oké! megértem a ti szemszögeteket is...(valószínű hogy ha nekem is olyan szüleim lennének hogy kiejtem a számon és már a kezemben van az NFS shift VAGY a havi keresetemből futná akkor én is bolti verziót futtatnék...de nem : havi keresetem nincs, mivel tanuló vagyok, a szüleim meg fölösleges dolgokra nem dobnak ki pénzt...inkább vesznek pár játék árából egy új farit.)
Igenis le fogom tölteni ha tudom, és igenis ha úgy tetszik el fogom "lopni...". Amit tudok azt kihasználom, nehogy már csak a fejesek lopjanak a nagyvilágban...NA IGEN AZ MÁR LOPÁS a százmilliók. Nem pár ezrek egy játék miattt...
"Jajj szegényke"...akkor BIZONYÁRA TE NEM TÖLTÖTTÉL LE MÉG EGY FILMET SEM AZ INTERNETRŐL, ÉS BIZONYÁRA TE MÉG NEM INSTALLÁLTÁL EGYETLEN FELTÖRT PROGRAMOT SEM!!!!!
A választ tudom, és te is,akkor nem értem mért kell saját magadat is offolni?!! -
Sziszifeca
őstag
válasz
Daffni2 #4546 üzenetére
Hát köszi a segítséget, lehet rászánok annyit erre a kormányra még, a mostanit meg eladom.
Pedig imádom ezt a kormányt.
Nem sikerült feltennem, mert ez meg nem 64bit-es driver. Xp-n kicsomagoltam, de úgy meg nem ismeri a win7. Mind1. Megpróbálok bizniszelni, úgyis jön a karácsony. -
Sziszifeca
őstag
válasz
Daffni2 #4544 üzenetére
Igen, az eszközkezelőben látszik, és felkiáltójeles. Ott írja is, hogy Wingman Formula Force.
Kitömörítettem az általad küldött Exe file-t, de ott nincs Ini file.Itt a Program files/logitech/..-ra gondolsz nem?
Valamint a readme file-ba ezt olvastam:1.3.2 UNSUPPORTED DEVICES
There is no support for gameport or serial port products. In addition,
these older USB products are not supported:WingMan Force
WingMan Formula ForceEz nem azt jelenti hogy ehhez nem jó a driver?
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Daffni2 #4541 üzenetére
64bit az Op.rendszer.
Ha bedugom a kormányt, akkor keresné, de nem talál drivert hozzá.
Xp 32bit alatt tökéletesen megy.
Most írjak a Logitech-nek?gagyenkov: Nem tudtam eddig senkivel kipróbálni.
A Hamachi fent van, de a játékban nem találtam meg senkit. Esetleg veled ki tudnám próbálni működik-e? Segítenél? Esetleg holnap este, vagy kedden. -
-
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Daffni2 #4167 üzenetére
Meglepi a kutyásoknak
Spa, Zonda R - 2:06,590 -
DerStauner
senior tag
válasz
Daffni2 #3776 üzenetére
szerintem meg a rendszeres mentés sem ér semmit sem. nekem sem volt az egész játék során semmi kifagyás, semmi furcsaság, csak egyszerűen verseny, ment, verseny, ment, stb. aztán a következő indításkor már nem tölti be ott, ahol abbahagytam. ha most a játék végén kimásolnám a mentést, nagy valószínűséggel nem érek vele semmit.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Daffni2 #3612 üzenetére
Ja persze. Megfelelő hadrverrel. Inkább ne mondjak semmit!!! Szerinted miért nem használ 50%-nál több CPU-t és 45%-nál több GPU-t ? A vasban több van, mint amit kihasznál a játék!
ATI guys already said, Shifts performance wont be fixed with the next drivers because its a game engine problem, and thats up to SMS to fix it... they have a hard work for this next patch....many things to fix...
Tévinformáció az, amit te beszélsz, hogy a proci édeskevés.
A valóság az, hogy nincs optimalizálva a játék, magyarán slendrián munka, tele buggal!
Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ezerrel dolgoznak a következő patch-enDe legyél büszke a konfigodra, nálad biztos szuperül megy! Persze az is lehet, hogy még jobb is lenne, de hát kinek mi az igény?!
-
PAtr0n
addikt
válasz
Daffni2 #2887 üzenetére
Hát pénzem tulajdonképpen sosincs, azaz mindig másra kell, de valahogy most lázba hozott az autókázás ahogy kipróbáltam a Shift-et, és elbűvölt a belső nézet.
Nézegettem kormányokat, Logitech G25 felejtős, még használtan is, nekem horribilis az ára még úgy is, bár gyönyörű és ütős darab.
Amiben gondolkozok az a Logitech Driving force EX vagy a GT, de a GT már megint egy 10-essel több. Bár ahhoz már rendes manuális váltó van, amiért meg meg vagyok dögölve.
Esetleg még momo force de az meg GT árkategória. Ugyanez a kategória a Thrustmaster RGT FFB.
Ja és a Fanatec Porsche 911 turbo-ról nem is beszélek. Sose lesz annyi pénzem, annyira nem vagyok autób*zi
Nagyon óccsót akkor nem veszek, azért számít a mínőség, és időtállóság. -
válasz
Daffni2 #1989 üzenetére
Lehet billel is, csak ugye ott nem tudod szabalyozni, vagy nyomod, vagy nem, ezert egy bizonyos szint felett nagyon nehez es faraszto lesz szerintem. Nalam pl a veyronos csatanal vlt eleg a billbol, ott mar igen nehez vele.
sokat ront, en tegnap 2 unikum+2 sor utan harmadszorra tudtam megnyerni a subaru markaversenyt.
- = Zk = -: Ne is mond, jelenleg 4 sor 4 jagernel tartok, de en csak du-ra megyek.
- = Zk = -:
Fasza het lesz, 14-22-ig melo, tudok aludni es gamelni xarasig, remelem megjon a kormany minel elobb mert robbantok!
-
- = Zk = -
félisten
-
válasz
Daffni2 #1484 üzenetére
Hát most 3 nap szenvedés után végre kiélveztem a dolgot
Alig lehet letenni a kormányt
Amúgy most úgy indítok, hogy az xp amit másra nem használok, be van állítva arra a felbontásra, amire kell a game-nek, aztán indítás előtt törlöm a graphicsconfig-ot, majd belépve gyorsan belövöm újra a beállításokat, és mehet. Így eddig még nem fagyott ki
kpal: auto-medium, árnyék-low, pálya-low, mosódás-off, pixel-high és mindezt 960x600-ban
Annyira nem rossz, mint ahogy hangzik, de a 7600gst ennyit tud
Majd veszek új vga-t, és akkor majd fullban lenyomom újra.
Lord Vader: nekem köszöni megvan a 3Ghz-re húzott 5000+ x2-vel. Igaz, hogy sehol sem megy 200fps-el a vga miatt, de proci miatti anomáliákat, hogy itt-ott lassab, nemigen tapasztalok, és használni sem használja 100%-on. A grid ennél jobban terheli..
Más: ha autót akarok venni, vagy a sajátomat módosítgatom, lehet valamivel forgatni a kocsit, hogy mindenhol meg tudjam nézni? Eddig minden NFS-ben lehetett, most itt én vagyok béna, hogy nem találom, hogy hogyan, vagy tényleg nem lehet?
Meg azzal is csak engem szivat a játék, hogy egy csomószor, nem úgy jön be a kocsi hogy így félprofiban látni az elejét, hanem teljesen elfordulva, és az oldalát látom csak. Ilyen esetben végig mindenhol így jelennek meg a kocsik...kicsit fura.. -
-
atesz1974
tag
Szerinted teljesen faszányos az ATI vonal? Akkor miért is fognak kiadni 1-2 nap múlva javítást, az új játékok miatt?
"Akinek meg nincs pénze rá ne játszon.": na igen, megsúgom, jó pár játék árába beszállsz már azzal, hogy időnként (aránylag sűrűn) videókarit vásárolsz....
Ezek után minimum egy demót kiadhatnának, mielőtt megveszem a játékot tizenakárhány ezerért blikkre, ha meg nem tudom kipróbálni, akkor jön "rilódid" pajti.....
-
Landon
addikt
Szerintem félreértesz.
Én nem használok se clean-ereket se nem barmolom szét a drivereket, normálisan használom. Amivel itt gond van az maga a driver! És nem csak nálam. A net tele van azokkal akik ép a catalyst fejlesztőinek rokonságát szidják... semmi gond nincs a játékkal csak éppen bármit csinálsz bármennyire veszed vissza a felbontást egy 4890 OC 1GB-n is leesik az FPS helyenként 25 környékére ami nevetséges! De ezt írta a PCGHW is, reméljük az AMD kicsit összeszedi a maradék erejét és nem tesz vmit az ügy érdekében. -.-
-
- = Zk = -
félisten
de aztis vegyük tudomásul, hogy néhány júzernek nemtelik egy jobbfajta kormányra. vagy amikor tellene, épp másra kell kiadnia.
(most ne nézzük, hogy nekem milyen gépem van, mert nem hipp-hopp lett ilyen. Und van nekemis kormányom, egy Manta vmiféle, W7 driver nincs hozzá sztem. na bumm. kopp!)a hely szűkéről neis beszéljünk....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest