Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
Anno a Pro Street miatt vettem kormányt, mert nagyon nem akart menni billentyűzettel, de nem bántam meg, sőt! 30 elmúltam, de úgy vigyorogtam, mint egy tejfölös szájú kisgyerek, mikor először kipróbáltam, és azóta is egy élmény minden autós játék nekem.
Ha megteheted, mindenképp ffb-st válassz, ne csak vibrást!
Hogy ne csak off legyek: a Shift nekem is nagyon bejön, a grafika szép, a játékélmény meg hatalmas! Szerencsére én nem szenvedtem vele egy percig sem, mondjuk nem Ati 48xx videokarim van. Egyeőre lvl 23 körül járok, de még csak a kettes szintű versenyeket csinálom.
Amit viszont kérdeznék: a hangokkal kapcsolatban, mindenkinek "bömböl"? Már szinte a torzítás határán van, olyan hangos! A win rendszerhangerő a lehető legkisebben van, ami egyéb alkalmazásokat és játékokat nézve már szinte légyzümmögés, ráadásul a shiftben is minden egyes hangot levettem 60% körülire, de még mindig attól parázok, hogy átjön a szomszéd verekedni, amikor játszok!
Másik kérdésem, hogy a megállított visszajátszás közben készített képeket ugyan feltölti valahová, ahol elvileg meg is lehetne nézni, na de hol ez a hely? Az EA acc-nál nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T pro 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő