- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
CHIPman #3412 üzenetére
kis sz@r BMW M3 E92
Nana, nem szar az...Egyébként bekapcsolt kipörgésgátlóval és stabilitáskontrollal is szépen lehet csúszkálni a tuningos M3 E92-vel.
Modok szempontjából ígéretesnek ígérkezik a Shift, úgyhogy érdemes ezt a topicot (is) nézegetni. (Biztos foglalkoznak máshol is Shift modokkal, de én ezt az oldalt ismerem.)
-
bakosgabor57
őstag
válasz
CHIPman #3129 üzenetére
Előrébb kérdezted, Maseratival 2:11,110 sikeredett Spa GP-n.
-
Black-core
aktív tag
válasz
CHIPman #3151 üzenetére
Én már úgy is próbálkozok hogy nem vagyok első,hanem direkt lemaradok,hogy ne keljen mással foglalkozni,de nem megy így se főleg a kipörgetés nem megy.
Úgy is csináltam már,hogy bekapcsoltam az ideálís ívet és azon mentem kb 10el végig de úgy se ment.Végig csúszni kéne az ideális íveken?
-
subaruwrc
félisten
-
dokee78
félisten
válasz
CHIPman #2980 üzenetére
Ha nVidiád lenne akkor kicsit jobb lenne a helyzet,de lehet nem.
"A játék ATI kártyákon szarabbul fut mint NVIDIA-n.
Ez akkor jön elő amikor több autó kerül a látótérbe (pl. rajt).
A játék a fizika kiszámolásához az NVIDIA kártyákban lévő physix funkciót használja,
így a vga számolja a grafika mellett a fizikát is.
Az ATI kártyákban ilyen funkció nincs, ezért a fizika számolása a CPU-ra hárítódik..
ezért "CPU limites"...ezért mindegy hogy 4670 vagy 4870 x2, mert nem a grafikával van a gond.. " -
pincehely
addikt
válasz
CHIPman #2785 üzenetére
hát nem tudom.
De amúgy sem jelentkezik be.
Tehát nem is tudnék hálózathoz csatlakozni. Én sem tudnék létre hozni.
Bejelentkezik, és ez a hibaüzenet fogad:Nem sikerült csatlakozni a Hamachi kiszolgálókhoz. Akarja, hogy a Hamachi folyamatosan figyelemmel kísérje a kiszolgáló elérhetőségét...
-
sagesz93
addikt
-
barnam_
nagyúr
-
pityaa23
senior tag
válasz
CHIPman #2517 üzenetére
na nem ment. Viszont érdekes, hogy tdu ban is ugyan ezt csinálta. Full gázon volt alapból. Ott megcsináltam az általad leírtakat és lám megy, de az Nfs nemakarja a jót. Töröljem le teljesen a momo drivert, mert régebben nem volt ilyen bajom, csak most máshová dugtam be az usb-jét és azóta van ez.
-
-
bakosgabor57
őstag
válasz
CHIPman #2341 üzenetére
Alakula
És egy kis Laguna Seca a 4. szint Supercar XII Series utolsó futamából. Ha nem bántom őket, ők sem bántanak..., annyira.
A vége mindig unalmas, egyedül körözni... -
Free04
tag
válasz
CHIPman #2068 üzenetére
Jól elvagytok ezzel a házi versenyzéssel, én is beszálnék,de billentyűzettel csak a nézőtérre szól a jegyem.
Majd ha veszek egy kormányom lesz kapsz....Kormány: elég sokat olvastam ezzel kapcsolatba és belépő szintű kormányt már lehet kapni 12k körül(Saitek R660),komolyabbat 27k körül(DFGT),még komolyabbat 49k körül(G25)
-
bakosgabor57
őstag
válasz
CHIPman #1996 üzenetére
Egy egész jó menet a Nordseiszén 6:36,030 --- You Tube video --- Még mindig látok benne 5mp-et.
Barthezz Én meg éppen, hogy lejjebb vettem 17-re és teljesen jó, de majd ránézek 30-al -
bakosgabor57
őstag
válasz
CHIPman #1927 üzenetére
Majd elaludtam a hosszú egyenesben, 6'44"7, seisze
Mindjárt elkaplak...
Egyébként végigvásároltam a 4.szintű autokat és rá kellett jönnöm, hogy egyik sem fejleszhető. Ilyenkor mi van? Evvan?
Tomate eltelt kis idő, mire én is rájöttem, hogy a nyelv menü is görgethető... -
bakosgabor57
őstag
válasz
CHIPman #1895 üzenetére
Épp most végeztem egy "épített" versennyel, hát elég valószerűtlen..., mámint a valóságban, vagy mi, bár fene tudja. mit is akartam mondani?
Nem hagyom annyiban, Csabee-ét se., bendeguz meg hát...khmmm. -
sagesz93
addikt
válasz
CHIPman #1907 üzenetére
Én is valahol itt lennék, ha nem kúrodott volna el a lvl 21-es karim
....
-
Free04
tag
válasz
CHIPman #1809 üzenetére
Ha a bill.en levő printscreen gombot megnyomod,vágólapra másolja.Ezután painbe nyomsz egy beillesztést és kész. Ha ez nem müxik,akkor vedd fel a FRAPSot vagy XFIREt,azokkal még egyszerűbb is.
Frapsnál nálam alapból F10, de betudod állítani akármire.Csak a formátumot állítsd jpegre(vagy amire szeretnéd)+a mentés helyét is kiválszthatod.
-
barnam_
nagyúr
válasz
CHIPman #1604 üzenetére
Nem tudok olyan pályáról a játékban, amiben hosszabb egyenes lenne. Állítsd át a Zonda R-t hogy jobban gyorsuljon, és nagyobb legyen a végsebessége: rövidebb váltó áttételeket, és a hátsó leszorító erőt egy kicsit (!!!) kisebbre. Az Audi R8 LMS-t mindjárt megnézem.
szerk: tévedtem, nem a csereautók között, hanem a jutalomautók között van: [link]
(#1603) - = Zk = -:
Nordschliefe... De utálom. Minden pályaszakaszát
Pedig az a legjobb... igazi kihívás! -
barnam_
nagyúr
válasz
CHIPman #1522 üzenetére
A GT-R (R35) 3-as szintű tuningal, meg mindennel, kivéve az undorító karosszéria szélesítés nélkül asszem 7.50 valamennyi a legjobb időm. A vége olyan 300 km/h, éppen mire eléri azt a sebességet, jön az enyhe kanyar a hosszú egyenesben, ahol fékeznem kell, ha nem akarok elszállni
Mivel eleht megmárni jól az autó végsebességét? Ezt nem értem
#1573: Az Audi R8 LMS-t a csereautóknál találod, ha a 9-es gombbal válogatsz az autók közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen autót vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- E-roller topik
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest