Új hozzászólás Aktív témák
-
csoli31
aktív tag
Itt megtalálod. Amúgy nekem is sikerült az összes csillag megszerzése driftben.
-
csoli31
aktív tag
Míg ti a minél jobb köridőkért mentek, addig én végre megcsináltam a legnehezebb drift pályán (Ebisu Touge) végre az 1500 pontért járó csillagot. Ahol már a max pontom 666. De hogy pont a sátán száma jött össze, az kicsit gáz!
Legalább lett volna eggyel kisebb, vagy nagyobb, de nem!?
Nem baj, az a lényeg hogy így már az összes driftért megkaptam a maximum csillagot.
-
csoli31
aktív tag
Fogadjunk hogy nem csináltál meg minden versenyt, nem érted el az 50-es szintet, és nem hoztad össze az összes csillagot! Ha mindezt véghezvitted akkor mondhatod hogy ki játszottad. Mert az hogy elérted a World Tourt, és meg is csináltad, még nem jelenti azt hogy ki játszottad.
-
csoli31
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #4003 üzenetére
Osztott képernyős videót, egy videó szerkesztő programmal lehet. Ajánlom a Sony Vegast! Én mást használok, de sokak szerint az a legjobb.
-
csoli31
aktív tag
válasz
BalaNce87 #3998 üzenetére
Én is gamepaddal játszottam eddig, de csak közepes szintű AI-al. Igen csak csalnak az ellenfelek, és ahogy halad az ember egyre fentebb a szinteken, úgy lesz egyre nehezebb! Az a nem semmi mikor már lehagytam az ellenfelet 8 másodperccel, és erre azt veszem észre hogy egyik pillanatról a másikra már a sarkamban van, és elkezd lökdösni!
-
csoli31
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #3959 üzenetére
Erre a megoldásra van egy egyszerű trükk! Én is máshol olvastam, és nálam bevált (mivel nekem is a rajtrácson ragadt a Corvet-em).
Ki kel kapcsolni az automata mentést, utána venni kel egy Corvet-et amit nem szabad tuningolni! Ezután el kel menteni az állást (kézi mentéssel). És csodák csodája, már is lehet lesz versenyezni a karrierben vele!
Akinek meg már van egy átépített Corvet, gondolom azt el kel adni (ezt sajnos nem tudom, mert erről nem olvastam).
-
csoli31
aktív tag
Hálás köszönet!
Működik rendesen.
Bár igaz olyan szerencsétlenül játszok vele hogy csak no! Látszik hogy a gamepad már szinte hozzám nőt.
A drift kormánnyal egyáltalán nem megy (pedig gamepaddal már egész jól megy), a versenyeken meg küszködök (csak úgy lökdösőm a kocsikat T1-ben)!
Remélem azért majd belejövők valamikor?!
-
csoli31
aktív tag
Lenne egy kis problémám. Még a PS2 idejéből maradt nekem egy Logitech kormány, amit összekötöttem a PC-vel. De anno rossz drivert szedtem le, és nem működtek a pedálok rendesen, és le se tudtam törülni (drivert). Azóta újratettem a gépet! Abban kellene a segítségetek, hogy honnan és milyen drivert töltsek le hozzá amivel fog működni rendesen! Itt egy kép róla. Előre is köszönöm!
-
-
csoli31
aktív tag
Én nem vagyok annyira profi, ezért nem a köridőmről csináltam videót. Inkább egy kis összeállítást arról ahogy drift közben szerencsétlenkedek!
Két pálya kivételével az összes szerepel benne. Jó szórakozást hozzá. -
csoli31
aktív tag
válasz
Csabee. #2519 üzenetére
Nem volt kedvem számolgatni.
Majd ha lesz kedvem akkor megszámolom. Jelenleg 744-750 között van a csillagom (nem tudom pontosan). Viszont a 4-es szint kezd nagyon idegesíteni!
A 3-as szinten szinte semmi lökdösődés nem volt, de a négyesen meg úgy lökdösnek hogy csak no.
Ehhez még hozzájön az is hogy így is alig bírom az aszfalton tartani a kocsit, hát még ha lökdösnek.
-
csoli31
aktív tag
válasz
- = Zk = - #2509 üzenetére
Meglehet csinálni. Csak hogy, amit én hátra a csomagtérre tettem, az annyira elmosódott sz*r lett hogy csak no.
-
csoli31
aktív tag
Megtaláltam végre hogy pontosan hol lehet kiválasztani a jutalom autókat. Csak a gyors versenynél lehet, és ott kell a 9-est megnyomni. megvan a kedvenc verdám!
Aston Martin Racing DBR9:
Játékból
A való életből
Szintén a játékból
A való életből -
csoli31
aktív tag
válasz
Csabee. #2418 üzenetére
Igaz 50-es szint után már nem lehet szintet lépni, de a pontozás nem áll le. Magyarán kapjuk ugyan úgy tovább a pontokat. Kíváncsi vagyok hogy milyen számjegynél akad majd ki (magyarán milyen pontösszegnél nem fog tovább számolni)?!
blazsey2:Sajnos ráuntam a T.D.U.-ra. Valahogy már nem tud lekötni úgy mint régen (még a cruise-ok se). -
csoli31
aktív tag
válasz
Mariann294 #2400 üzenetére
Nekem!
708
Amúgy a maximum csillag nem fog összejönni. Még nekem sem! -
csoli31
aktív tag
Az én rekordom eddig SPA-ban:2:10.910. Biztos menne még egy kicsivel jobb is, de mára nekem ennyi volt a játékból.
-
csoli31
aktív tag
Meg kell pördíteni őket! Ami nekem nem jött össze. Egyet még csak csak meg tudtam pörgetni, de négyet?!
Azért sem értem hogy ilyen kritériumot adott, mivel nem a durvaságra hajtottam?!
Amúgy majd lehet hogy én is beszállok a stoc car-os versenybe (ha lehet egyáltalán versenynek nevezni).
-
csoli31
aktív tag
Ha már annyira a kormányokról beszéltek, be üzemelem az enyémet (igaz hogy a féket máshova kellesz raknom).
Kíváncsi vagyok hogy fog azzal menni (mert a T.D.U-ban nagy sebességnél már nem megy vele)?!
-
csoli31
aktív tag
válasz
Csabee. #2088 üzenetére
Meg is válaszoltad a problémádra a választ.
A 2-es szintű versenyeken, nem mehetsz 3-as szintű kocsival!
A kocsi választása meg a te ízlésedtől függ! Kipróbálsz egyet, és ha nem tetszik a vezethetősége akkor eladod. Ezt addig folytatod amíg meg nem találod a számodra tökéletes verdát (mivel ugyan annyi pénzt kapsz érte, amennyiért megvetted)!
-
csoli31
aktív tag
Én is azt vettem először a 3-as szintű autókból. De aztán eladtam, és egy Nissan GT-R SpecV R35-öt vettem. Azért adtam el a Murcit mert a kanyarokban nem igazán feküdt nekem. Viszont ez a Nissan, meg valami elképesztően jól irányítható. Igaz hogy nem olyan gyors, viszont az irányíthatósága kárpótol érte.
-
csoli31
aktív tag
Van egy Ps2-es kormányom de azt még nem üzemeltem be, mert nem mükszik rendesen a pc-men. Amilyen drivert letöltött magától az xp, az nem jó, mert a fékpedál nem mükszik. Mellesleg le se tudom törülni, hogy egy másik drivert tegyek fel hozzá valahonnan.
Egy Logitec Rumblepad 2-vel nyomom csak. Eleinte az 1-es szinten is kínlódtam vele, de már megy a 3-as szint is (most a 4-es szinttel kínlódok).
-
csoli31
aktív tag
válasz
gamerkiller #1911 üzenetére
Kieséses verseny volt, nem 1 v, 1. Azokkal nincsen igazán bajom, mert azok általában harmadjára összejőnek.
Én mára itt fejezem be.
-
csoli31
aktív tag
Engem ma úgy felidegesített az egyik meghívásos verseny, hogy összetörtem a billentyűzet egyik támasztó lábát (akkorát ráütöttem).
Pedig nem vagyok egy ideges típus.
Azon a kis körkörös pályán a Seat-tal kellet körözgetni (kieséses verseny volt). 15-ször próbálkoztam mire sikerült elsőnek lennem.
Néha olyan nehéz egy verseny hogy csak kínlódok vele, néha meg olyan kőnyű hogy csak no.
-
-
-
csoli31
aktív tag
válasz
- = Zk = - #1550 üzenetére
Vannak matricák is, amiket te rakhatsz fel rá úgy, és oda ahova akarod. Az ablakos módot meg külön ki lehet kapcsolni jobb oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest