- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
Nem tudlak megcáfolni, csak a tapasztalataimra hagyatkozom, de szerintem tuti hogy van ebben a PhysX-ben valami, mégpedig ahogy a legtöbben mondják, a rajtnál. Ellenben szvsz nem a sok egyszerre kirajzolt kocsitól van gond, hanem a sok lengetett zászlótól! Aki látta a Mirrors Edge-et PhysX nélkül, illetve bekapcsolva, az tudja, mire gondolok. Futam közben is előfordul egy-egy zászló, de közel nem annyi, mint startnál. Na meg, időfutamnál, repülő rajtból sem akadozik, pedig van autó akkor is rendesen.
Ettől persze még igaz is lehet, hogy nem támogat semmiféle GPU-s fizikai gyorsítást, mivel nekem is megfekszik a GTX285, azaz valamit igencsak a proci számol. Az is tény viszont, hogy 16xAA-ról 2x-re visszavéve (minden más grafikai beállítás full) jelentős gyorsulást tapasztaltam, de a kezdő képsoroknál 22-25 FPS-körülre zuhanás megmarad akkor is.(#3645) bakosgabor57: Na neeeem, azért annyira nem eszik forrón a kását!
Természetesen az a cél, hogy utolérjelek végre...
(#3650) Voyage: Nincs itt semmi gubanc, csak nem mindegy, hogy mikor indítod el a Fraps logot. nekem is van olyan log, amiben 47 a minimum, pedig nem 20mp-es mérés volt.
-
-
Jelentem én láttam, éppen nemrég. Mondjuk pont a forma 1 alá kellett betennie a retek klubbnak
Amugy a fentebb elhangzott kérdéshez én is csatlakoznák, egy gépigényt pls tud valaki mondani? Valamint én is nagyban remélem, hogy nem az UC motorját kapta meg, mert azon minimumon olyan volt a grafika, hogy visszakéredzkedett az ebéd tőle, emellett alig volt fps különbség a full, és a low között, arról nem beszélve hogy a felbontást is csak poénból vette lejjebb az ember, mert sokat nem ért
Remélem itt kap valami normális paraméterezhetőséget a graf, és az én kártyámon is el fog indulni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen autót vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- E-roller topik
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest