- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
Megoldódott a sátras és fekete oszlopos probléma
amit kiadtak hozzá javitást nem tettem fel a játékra és nem volt ott a sátor ha feltettem röktön megjelent valószinű hogy attól volt mert azóta mióta nincs rajta nincs képhiba .
De az a fránya lassulás ami ha sok kocsi van az megmaradt néha még akkor is ha egyedül vagyok a pályán erre kéne valami megoldás a gépcserén kivűl
amugy nagyon jó a játék -
zolisx4
őstag
válasz
#70869248 #4060 üzenetére
hát leteszteltem a memóriát minden nem ir hibát a vga memória jó valószinű mert akkor a FurMark és más játék alatt is csinálna hibát de nem csinál Grid simán megy én mindig ragaszkodom a referencia modellhez igy mindegyik vga rendelkezik memória hűtésell nekem de volt anno 4850 esem amin nem volt de az tönkre is ment valószinű játék hiba driver vagy még a win 7 miatt volt ijen a gtr 2 alatt is a 4870 esem csinált ehhez hasonló hibát ott driver hiba volt ,na mejd kiderül valamikor hogy mi a baj
-
zolisx4
őstag
válasz
bokrosolajos #4056 üzenetére
mármint arra gondolok hogy amd a procid és ati a vga nekem is az nekem meg nem jó
-
zolisx4
őstag
válasz
bokrosolajos #4056 üzenetére
a te gépeden teljesen jól megy??a játék?
az nem lehet hogy felraktam a patch et ??azért van sátram?? -
zolisx4
őstag
válasz
#70869248 #4053 üzenetére
na megnéztem a vga hőfok teljesen normális, a max hőmérséklet amit a gpuz mutat az 73 fok a fölső kártyán 76 ha csak 1 vga van benne akkor 70 fok VDDC Slave ez a legmelegebb pont a vga a rendszer sem melegszik a házam oldalában egy 40cm venti van elég jól szellőzik ,ezt a hibát csak a Shift ben vettem eddig észre.
Mondjuk attól lehet valamelyik vga rossz
de én inkább játék hibára gondolok -
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
van egy kis gondom a játékkal SPA pályán ilyen nagy fekete tornyok vannak ahogy haladok az autóval ja és egy sátor is van a pályán van ötlete valakinek mitől van?? -
zolisx4
őstag
válasz
gamerkiller #1947 üzenetére
jó lenne az összeset használni
próbáltam az NV vel is de azzal sem volt jó
-
zolisx4
őstag
válasz
bokrosolajos #1665 üzenetére
nekem is a műszerfal homályosodik el , és néha nagyon sokáig fekete fehér a külső nézet
ezeket leszámitva meg hogy szaggat kicsit jó lenne a játék
valaki tölthetne fel egy rajtról készült videót hogy ott hogy megy a játék mert a képek azok nekem is jól néznek ki -
zolisx4
őstag
válasz
Dark KillerX #1375 üzenetére
4 db vgam van és általában a 4890 cf et használom de van olyan játék ami az NV jobban szereti ezért van abból is 1 db
és a rajtnál az NV kártyával is le esik az fps
-
zolisx4
őstag
sziasztok
a változatosság kedvéert nekem sem megy valami szépen a játék sőtt mikor több kocsi van a rajtnál simán szaggat ha 1db 4890 esel ha CF be kötöm a két 4890 kártyámat akkor sem javul a minőség ennyire proci limites nem lehet a gépem
na mindegy majd adnak kivalami javitást hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest