- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #3890 üzenetére
Ez mi, M3 GT2? Asszem ehhez csináltak nagy felbontású skint.
-
barnam_
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3738 üzenetére
- jelenleg amik vannak modok, csak kicsomagolt fájlként működnek
- vannak olyan modok, amik becsomagolva (bff) is elérhetőek.
- kicsomagolást MÁSIK helyre kell tenni
- kicsomagolás után a parancsikont át kell irányítani a kicsomagolt helyre- tök felesleges, mert a backup fájlokat úgyis megcsinálja, amiket törölhetsz, és máris ugyanannyi helyet foglal a játék, mint kicsomagolás előtt.
- jelenlegi modok csak PATCH NÉLKÜLI, azaz 1.0-ás shifttel működnek
- ez hülyeség, sehol nem írták hogy 1.1-el nem működik, nekem is patchelt a játék, mégis megy a mod...
-
barnam_
nagyúr
Szerencsére még csak most végeztem a telepítéssel, a kitömörítés csak holnapra marad, mert ma töredezettség mentesítek.
Az irányítás se lett jobb kormánnyal?
Ezt írja a readme-ben: The game is like rfactor now ;) but with better graphic's
Na akkor ez úgy látszik megkérdőjelezhető. Meg amúgy is, ne legyen olyan mint az rfactor, az nem begyere -
barnam_
nagyúr
Ehhez a modhoz ki kell tömöríteni a játék .bff fájljait. Itt a program amivel lehet.
Ami ebben a zipben van, azt tömörítsd ki a játék könyvtárába (ahol a shift.exe is van). Vista-n Win7-en az UAC miatt előfordulhat hogy rendszergazdai joggal kell indítani a game_unpack.bat-ot. Ez kb. 20-30 percig tart, és fontos hogy a feltelepített játék mod nélküli legyen, különben nem fog működni a játék. Ha ez végzett, akkor jobb klikk a Shift parancsikonján, tulajdonságok, és a Cél mezőhöz add hozzá ezt: '-loose'
Így kell kinéznie: "...\Need for Speed SHIFT\shift.exe" -looseHa ez megvan, már csak be kell másolnod a mod-ban található fájlokat a játékba. Készíts másolatot az eredeti fájlokról!
Továbbá ír valamit a G25-ről, de az nem teljesen tiszta hogy mit kell azzal csinálni
Az viszont tuti hogy ha G25-öd van, akkor a kontrollereknél azt a profilt kell kiválasztani. (Logitech g25 separate pedals (preset 6)) -
barnam_
nagyúr
Új modok:
Need For Speed Shift Simulation SK MOD V2.6 Final
Itt meg a többi. Ehhez regisztrálni kell, hogy letölthessétek.szerk.: nekem most nincs fenn a játék, szóval vállalkozó kedvű tesztalanyok, hajrá!
azért a mentést + amit felülírtok, azokról készítsetek backup-ot! -
barnam_
nagyúr
Én próbáltam a Real Mod 1-t... nos az annyira volt valós, hogy miután kitört a kocsi jobb első kereke, végig pattogott a kocsi a pályán
Úgyhogy visszaraktam az eredeti fájlokat, de utána már nem indult el a játék, mindig lefagy amikor kiírja hogy csak pályán versenyezz, stb. Azóta se telepítettem még újra.Sérülés modból nekem ez jobban bejött.
-
barnam_
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #3439 üzenetére
Dehogynem, a wmv-t is megeszi a YT. A minőség/méret arány viszont nem túl jó, egy majdnem 3 perces videó 60MB lett wmv-ben.
-
barnam_
nagyúr
válasz
CHIPman #3412 üzenetére
kis sz@r BMW M3 E92
Nana, nem szar az...Egyébként bekapcsolt kipörgésgátlóval és stabilitáskontrollal is szépen lehet csúszkálni a tuningos M3 E92-vel.
Modok szempontjából ígéretesnek ígérkezik a Shift, úgyhogy érdemes ezt a topicot (is) nézegetni. (Biztos foglalkoznak máshol is Shift modokkal, de én ezt az oldalt ismerem.)
-
barnam_
nagyúr
Need for Speed SHIFT Real Mod 1.0
Érdemes ezt a topicot is nézegetni, vannak benne érdekességek.
-
barnam_
nagyúr
Nekem MSDN-s Win7 Professional x64 van fenn, mondhatjuk úgy is hogy rtm. De a pre-rtm-el se volt semmi gondom (7600.16384).
(#3351) Gulyo: A Forza 3 október 23.án jelenik meg, nem igen lehet még tapasztalatunk
Elvileg a GT5-ben több autó lesz (kb. 900), de kevés pálya, míg a Forza-ban kevesebb autó (400), de több pálya mint a GT5-ben.
-
barnam_
nagyúr
Kipróbáltam az új sérülés modot. Nem rossz. Csak kellene defektes kerék, meg füst a motorból, mikor túlmelegszik.
-
barnam_
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3208 üzenetére
-
barnam_
nagyúr
1-2 dologról én is elmondanám a véleményemet, ami a Shift-et illeti
elképesztően eredeti hangok, hanghatások
nekem úgy tűnt hogy annyira nem eredetiek, tuningolva az autók hangja echte ugyanaz mint a gtr evo-ban a wtcc autók hangja. persze van valami az autók saját hangjából is, de az meg halk, csak a turbó süvítését lehet hallani, ami már a könyökömön jön ki (mindegyik autóra ugyanazt a turbót teszik?)
autók vezethetősége, úton való mozgása
gyári autók esetében még lehet, de a fullra tuningolt autók nálam pattognak mint a nikkelbolha. Gondolom az autó beállításaival van gond, ami gyáriként még jó, tuningolva már nem.Szóval engem egyedül ezek zavarnak, a teljesítménnyel nincs gondom. Viszont ezek miatt nem fogom végigvinni a karriert, még ma meglesz az 50-es szint, aztán csá
-
barnam_
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #3132 üzenetére
Ez így nem igaz, mert 5°-os kormányzási szögre csak 5°-ot (a lényeg hogy keveset) fordul a kerék és a kormány. Ilyen értelemben a kormányzási szöggel nem lehet állítani a kormányzás sebességét. (természetesen előfordulhat hogy tévedek)
A túlkormányzás és alul kormányzás lehet felcserélve, mert ha 100% túlkormányzottra állítom, az orrát tolja, holott a fenekét kellene eszerint.
-
barnam_
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #3111 üzenetére
A játék beállításainál vedd lejjebb a hangerőt, mert 100%-on hangos és torz lesz. Nálam 50%, hogy a zene is hallatsszon a videón, de ha nincs zene, kb. 70-80% motor hangerővel még nem fog torzítani szerintem.
-
barnam_
nagyúr
TDU-ban sokat mentem az RS4-el
Próbáltam Shift-ben is, nem rossz, de érezni rajta hogy 1.6 tonna. Igaz az SL65 is annyi, de van mellé 714 LE és 1170 Nm
Ja és kipróbáltam hogy átállítottam túlkormányzottra az autót, így már kezes bárány lett, nem csúszik a segge. Az Evo IX-el nem tudtam menni jobb időt a zöld pokolban, mint az SL65-el, pedig kétszer is próbáltam. -
barnam_
nagyúr
válasz
Csabee. #3076 üzenetére
Nem az a baj vele, hogy kisebb teret látok, hanem hogy nem látszanak a visszapillantó tükrök. De mindenesetre kezdésnek jó, és remélem lesznek még mindenféle modok. Lenne pár ötletem
csabicska: ide kell bemásolni: Program Files\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT\Pakfiles
a felülírandó fájlokról készíts másolatot. -
barnam_
nagyúr
Találtam pár modot:
2 új belső kamerás nézet: eredeti, új1, új2
SHIFT_MOD_COCKPIT_CAMERAS
SHIFT_MOD_COCKPIT_CAMERAS_v2
A fejmozgás kisebb lett gyorsításkor és fékezéskor
SHIFT_MOD_HEAD_MOVEMENTA kamera modot próbáltam, működik.
A képek és maga a mod innen származnak. -
barnam_
nagyúr
Én is csináltam egy videót: Spa - SL65
-
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #3037 üzenetére
Kipróbáltam mindkettőt. A nagy sebességnél elmosódó műszerfal eltűnt, és az AI kevésbé agresszív lett, viszont jobban mentek, a nordschleife-n csak kb. a pálya 3/4-nél kerültem az első helyre, míg eddig a felénél már mindig vezettem. Mintha a tapadás is jobb lett volna, de ebben nem vagyok biztos, ki kellene próbálni egy hátsó kerekessel is.
Egzee: használd a keresőt, le lett már írva mit kell csinálni a hamacsival.
-
barnam_
nagyúr
Innen letölthetitek a 2 modot.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2928 üzenetére
Ezt a Sony Vegas-t meglesem.
(#2927) Voyage: Én is nordschleife kört akarok felvenni, SL65-el... nem volt egyszerű a pályán tartani, hogy ne törjem össze
Aztán a végén kizártak mert a hosszú egyenes után a füvön mentem, a következő körben meg odacsaptam az oldalát a szalagkorláthoz
köszi mindenkinek a segítséget.
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
sagesz93 #2864 üzenetére
Idézném a Megasound System-et: "Nehogy egy jobb sportolóval akadj össze, akinek a tiédnél keményebb az ökle"
Sajnos billentyűzettel esélyem sincs kormány ellen.
-
barnam_
nagyúr
Van előrelépés, de kutyából nem lesz szalonna (sic), jön az NFS Nitro, ami ugyanúgy 0 fizikát fog tartalmazni, mint az Undercover. Úgy tűnik ezentúl lesz "hülye gyerekes rendőrös 300al kanyarodok" nfs, meg lesz "szimulátornak akarok látszani de igazából csak egy arcade játék vagyok" nfs. Persze az eszükbe se jut hogy valahol a kettő között lenne jó.
-
barnam_
nagyúr
Na utánanéztem, a 4730 lényegében egy tuningolt 4830 (700/900 Mhz-en megy), ráadásul gDDR5-el, úgy pedig simán van olyan gyors, mint egy 4850. Akkor inkább E5200 + 4730-t raknék bele.
szerk.: ja nem, a 4730-ban csak 8 rop van, és 128 bites (az még nem is baj a gDDR5 miatt).
-
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz
kisza25 #2579 üzenetére
hálózati és megosztási központ -> adapterbeállítások -> jobb klikk a hamachi-ra -> tulajdonságok -> duplaklikk tcp/ip4 -> speciális -> csatoló metrikája: 10
én ennyit csináltam, és működik.
hamachis lanhoz:
minek kell cheatelni (levágni a kanyarokat)? vagy csak én láttam úgy? -
barnam_
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2368 üzenetére
Az időből én arra gondolok, hogy a 20km-s változata, a többi ilyen autóval jóval kevesebb idő alatt megvan.
-
barnam_
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2364 üzenetére
Lemerem fogadni hogy a Nordschleife
-
barnam_
nagyúr
válasz
bokrosolajos #2298 üzenetére
Szerintem elég a kormányt és billentyűzetet használókat megkülönböztetni. Nekem pl. max rásegítéssel rosszabb, mint csak abs + stabilitás kontroll + alacsony kipörgésgátlóval.
-
barnam_
nagyúr
Csak kíváncsiságból mentem pár kört a GTI-vel, és megfutottam eddigi legjobb körömet
3:03.910 (pár helyen ahol eddig fékeztem, taplógázzal mentem át)
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
bokrosolajos #2194 üzenetére
Szép az az RS Cosworth
Csak kár hogy nem nagyon van hangja a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest