Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alister71
üzenetére
Hetvegen sokaig fent vagyok, ma de 11-ig hepaztam es a jatek is iszonyat bejon, reg eltem bele magam ennyire autos jatekba.
A veyron meccs alatt meg a kezem is remegett, ahogy elso lettem egy csomot hibaztam is, de sikerult.
Miota meglett az audi, azota nagyon elvezem, de igazibol az elejetol fogva hengerel, egyszeruen nem lehet felellni elole. 
Te hol tartasz most?

Egy kormanyt szerintem mindenkepp veszek, nem is csak ehhez a jatekhoz, jo lesz az kesobbre is.
G25-ot erdemes, az jo kormany? De van mar G27 is. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A veyron meccs alatt meg a kezem is remegett, ahogy elso lettem egy csomot hibaztam is, de sikerult.
Miota meglett az audi, azota nagyon elvezem, de igazibol az elejetol fogva hengerel, egyszeruen nem lehet felellni elole.