- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahajdu
aktív tag
cockpit view-ba miért csak 20 fokot mozog a belső kormány? most valami vicc?
-
hahajdu
aktív tag
válasz
Black Dragon #4727 üzenetére
és ha hátulról jönnek beléd?
-
hahajdu
aktív tag
válasz
NeoExDeath #4614 üzenetére
innen töltsd le az első progit ...........
-
hahajdu
aktív tag
kéne már krekkk
-
hahajdu
aktív tag
hol a patch?
-
hahajdu
aktív tag
Patch 2 - December 1. !!!
-
hahajdu
aktív tag
hova tűnt mindenki a phshift szerverről? phshift2 is üres.. valamiről lemaradtam?
-
hahajdu
aktív tag
5 ből 1szer kifagy ez a szar
-
hahajdu
aktív tag
XP alá a hamachi beállítások ha valakinek esetleg nem menne
próbálom, a drivert
-
hahajdu
aktív tag
holnap akkor mehetnénk 1-1 kört nordschleifen, persze lökdösődés nélkül
nekem tetszik ez a multi (bár soook csiszolni való van rajta)
-
hahajdu
aktív tag
válasz
- = Zk = - #2571 üzenetére
ha épp nem online akkor valaki újrainditja ennyi
-
hahajdu
aktív tag
válasz
- = Zk = - #2566 üzenetére
mit bocsi?!
köszönjük!
éjjel\nappali szerver lesz?
-
hahajdu
aktív tag
válasz
dokee78 #2551 üzenetére
menj a hálózati kapcsolatokhoz, és ott felül megjelenik az intézőben a speciális fül
phshift - shift hamachi szoba törölve! elnézést mindenkitől, de korlátolt netem van és elfogyasztja a havi keretet, nagyon megy a feltöltéssel
valaki csináljon hamachi szervert akinek nincs korlátozott internete és mindig be van kapcsolva a gép
-
hahajdu
aktív tag
vazzzz.. eszembe jutott egy probléma.. vagyis nem tudom kinek az..
phshift hamachi szerver online nyitvatartás:
Hétfő: 18:00 - 22:00
Kedd: 16:00 - 22:00
Szerda: 15:00 - 22:00
Csütörtök: 16:00 - 22:00
Péntek: 16:00 - 00:00
Szombat 10:00 - 0:00
Vasárnap 10:00 - 22:00Ugyanis a hamachi szerver az én gépemen van most.. van valaki akinek mindig be van kapcsolva a gépe? ott kéne inkább hamachi szervert csinálni..
de ez a hamachi szerver mindig is lesz, aki iskolába jár, v dolgozik azt nem érinti az h estére lekapcsolom a gépem
FAIL
-
hahajdu
aktív tag
-
hahajdu
aktív tag
Na örömmel látom, hogy 6-an is vagyunk hamachin!
Ma 15:00-kor csinálhatnánk egy versenyt, ha valakinek előbb jó írhat hamachin.
(Hamachiba:
Név: phshift
Jelszó: shift ) -
hahajdu
aktív tag
Tegyétek fel a Hamachi-t, majd lépjetek be a következő hálózatba:
Név: phshift
Jelszó: shiftezután shiftben lan menüpont alatt tudjuk majd egymásellen tolni! Gyertek minnél többen!
-
hahajdu
aktív tag
sokkal gyorsabb a pálya töltés a patch után..
multihoz:
Hamachi: név: phshift ; jelszó: shift
holnap már rendezhetnénk is futamot! -
hahajdu
aktív tag
válasz
Blaze71 #2210 üzenetére
nekem is van néha ilyen, van hogy pár másodpercre megállnak, és van hogy kifagy (de a zene még megy nekem is tovább).. utóbbi esetben ctrl+alt+del.. jobbik esetben feljön a feladatkezelő, ha nem, akkor noymom az S betűt (shift.exe) és a del+enter gombot (feladaz befejezése)
.. ha mákom van akkor nem az s-el kezdődő rendszer folyamatokat záro be hanem a shiftet xD
Tier 2-n vegyetek RS4-et!!!! full tuning 750 lóerő.. odaveri a tire3-as fultuningos skylinet gtr-t.. hihetetlenül megy az az audi
, tire 3-as versenyeken alázok vele pedig nem easyn tolom. a stabilitása és a gyorsulása hihetetlen.
-
hahajdu
aktív tag
kéne olyat csinálni, hogy mondjuk tire 2-es kocsikkal ki tud jobb időt menni nordschleifen, vagy akár egy adott stock kocsival. van valakinek kedve ilyenhez?
-
hahajdu
aktív tag
lehet az autókat valahol szabadon megtekinteni? mert garage-ban csak numbaddal kicsit lehet csak állítani a kamerát.. max versenyközben tudom rendesen állítani a kamerát fotomodnál..
-
hahajdu
aktív tag
ha esetleg használnád, vigyázz az audival! nagyon megy
-
hahajdu
aktív tag
válasz
Alister71 #1617 üzenetére
akkor mond már meg légyszives, hogy miért kavart ekkora port az ATi-sok köreiben a shift. gyakorlatilag mindenki elismeri, hogy nem fut simán a radeonokon a játék te meg itt huszárkodsz mert meg van a 30 fps-ed a 3870-el... a postjaidbol meg süt a rosszindulat, ezért irtam be
nekem is 60fps-em van ha egyedül megyek... de ha más kocsi is a pályán van előttem akkor 25.. ezek után az ilyen lgbőlkapott mérések nem mérvadóak
-
hahajdu
aktív tag
(ATI) Ian McNaughton Reply:
September 18th, 2009 at 8:20 amI appreciate the frustration, we are looking into the reported issues…
EA:Hi everyone,
We are aware that a lot of people are having similar issues and we are looking into it. In the meantime, everybody who is experiencing this problem please post about it in this thread.
nagyonjól tudják, hogy baj van..
Lord mittoménki: ajnálom ezt olvasgatni [link] , esetleg ezt: [link] vagy éppen ezt: [link] vagy olvasgass vissza ebben topikban
-
hahajdu
aktív tag
nincs benne landrover
-
hahajdu
aktív tag
na rájöttem a drift lényegére.. GRID-ben álltalában a kormányt fordítottam el tövig és a gázzal játszva tettem az autót zz ívre. SHIFTben az ellenkezője vállt b. Nyomjátok tövig a gázt és a kormánnyal korrigáljatok!
nekem így összejött, pedig az elején reménytelennek tűnt
-
hahajdu
aktív tag
az ati-sok vegyék le a car detialt minimumra, valamennyit segít a dolgon. minden más lehet max
-
hahajdu
aktív tag
ez van most
"...CONCLUSION. If you do not have an Nvidia card, geforce 8 or higher, the PhysX processing gets shunted onto your processor and maxes it out, effectively bottlenecking your system regardless of resolution or settings. You get a similar effect in Mirror's Edge if you enable PhysX without a geforce card. With car details turned down there is a small performance boost, presumably because there is less damage modelling going on. ..
My settings - I have a Core 2 Quad Q6600 @ 2.4 GHz, 2 gig of DDR2 RAM, and an HD 4870 512 MB.
With a clear track in front of me, I average approximately 50 frames per second at 1920x1080, 4xAA, everything maxed. With traffic in front of me? Less than 20 fps, irrespective of resolution and graphical settings (except one).
It appears that SHIFT uses Nvidia PhysX technology, given that it installs the driver for it, blah blah. The only setting that has any appreciable effect on my frame rate when there is traffic ahead of me is Car Detail. If I turn this down I get some extra frames while I'm sitting on the grid.
I don't know if it can be done, but we need the option to disable PhysX altogether (personally, it would help if Shift utilised the other 2 cores on my CPU). I don't think there's much ATI can do about it. "
ennyi
-
hahajdu
aktív tag
válasz
wednesday #1176 üzenetére
emberek! 10 oldal óta ugyanez megy..
A játék ATI kártyákon szarabbul fut mint NVIDIA-n. Ez akkor jön elő amikor több autó kerül a látótérbe (pl. rajt). A játék a fizika kiszámolásához az NVIDIA kártyákban lévő physix funkciót használja, így a vga számolja a grafika mellett a fizikát is. Az ATI kártyákban ilyen funkció nincs, ezért a fizika számolása a CPU-ra hárítódik.. ezért "CPU limites"...ezért mindegy hogy 4670 vagy 4870 x2, mert nem a grafikával van a gond..
ennél gyp.bben nem tudom leírni
-
hahajdu
aktív tag
van egykét idegesítő dolog még amiről nem volt szó..de aztán lehet h csak nekem szúrja a szemem.. szóval:
- felbontás állítgatásnál windowed mindig on lesz (párszor benéztem vele)
- mire a játék elindul és a különböző introkat meg szarokat kivárom kb fél óra (amikor betölti a profilt ki irja h profil betöltve, és le kell okozni..wtf?)
- valami ea account..?
- versenykezdésnél n+1 szögből megmutatja a kocsit
- 200nál elhomályosul a visszapillantó
- játék közben sem grafikát sem irányítást nem lehet állítani
- drift music?
- random kifagy
- fekete ég néha (vagy ez ilyen esti mód nem tudom)
-nitronál nincs láng (kicsit illuzió romboló, de lehet h reálisabb nem értek hozzá)
- 20 másodperc egy kocsi betöltése a car lot-ban
- menüben a kis nagy betűk (nekem speciel nem tetszik)
- a pilota fülkében nem lehet állítani a kormánytólv aló távolságot
- még max grafikán is néhol hihetetlenül gány texturák, recés árnyékok, rések a karosszéria elemekben
- autó párbajnál újratölti az 1perces verseny után az egész pályát a következő 1 perces menethez, ami ugyanott játszódik.. (3 óra)
- nincsen ferrari -
hahajdu
aktív tag
a töltési időre várható patch, vagy azt meg kell szokni? én álltalában kimegyek valamit csinálni amig tölt
légyszives ne proci limitezzetek meg memóriázatok... ATI-n nem fut rendesen, és ezt ők is tudják, dolgoznak a problémán. Várjuk meg a fix-et
-
hahajdu
aktív tag
válasz
apollo12 #1110 üzenetére
3.4 ghz-n járó X2-es 6400+ AMD procim van, 4850-el.. . nevetségesen szarul fut.. rajtnál, vagy ha több ember között megyek 15-20 az fps.. ha egyedül akko 60 fps
nekem ne mondja senki, hogy kevés a procim és nvidian ugyanúgy megy mint atin.... teljesen egyértelmű h itt valamit nagyon elcsesztek az ati kárára..
most azon gondolkozom, hogy ki fog ezekután 5xxx-es ATI-t venni...(mondjuk én..de lehet h más másképp gondolja)
-
hahajdu
aktív tag
nem gyenge a proci.... az atikon szarul fut, majd jön hozzá javítás
-
hahajdu
aktív tag
válasz
Májsztró #932 üzenetére
de tényleg mi lehet a baj? az az elkeserítő, hogy ma vettem a sapphire 4850-et és a shift-el próbáltam tesztelni.. na azért vigasztalás képpen cod4 fullmaxon 75hz vsyncet bírta... de most tényleg elgondolkodok, hogy mi lehet a baj. a procim pár éve még a legjobb 2 magos amd-volt.. most a lelke ki van tuningolva szegénynek.. a 2gb-ram meg elvileg teljesen jo hozzá (xp)..
vagy mindenkinek szaggat verseny közben ha vannak más autók?
a patch gondolom fél év mint az uc-nél
-
hahajdu
aktív tag
az az érdekes, hogy minimum és maximum grafikán UGYANÚGY megy a játék
ha egyedül vagyok 40-60 fps ha más kocsik is vannak akkor 15-20..
cpu limit?
-
hahajdu
aktív tag
ez a játék kurvára felidegesítetett...
1. RENGETEGET TÖLT, gyakorlatilag ez minden probléma forrása, mert a beállításokhoz ki kell lépni a versenyekből, és 2 órája lövöm be a kormányom... játék indításnál mire a főmenüig eljutok kb 2.5 év
2. SZAGGAT, tuningol ati 4850 + 3.4ghz X2AMD alatt MEDIUM beállításokná0l 1280*-ban noAA 20fps-em van rajtnál és verseny közben is kivéve ha én vagyok az első.mi a f@sz?
minden más tekintetben nagyon üt a játék
-
hahajdu
aktív tag
na megjött a 4850
nemsokára dobok egy fps/konfig helyzetet
-
hahajdu
aktív tag
áááá 3-5 nap mire megjön a 4850
-
hahajdu
aktív tag
aki feltette attól kérdezem, hogy fut úgy mint egy grid? most indulnék videókarit venni (4850), de oolvastam h atikon szarakodik.. de én ezért nem veszek nvidiát szerintem.. ennyire vészes lenne?
-
hahajdu
aktív tag
sose fogják megérteni, hogy a játék nem azért lesz élvezhető mert ütközésnél elhomályosodik a kép és rázkódik minden, hanem mert jó az irányítása... jöhetett nekem eddig bármilyen autós játék az lfs nyújtotta élményt semmi nem adja vissza.. főleg haverokkal ventrillon multiba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Assetto Corsa EVO
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Gmail
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest