- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
csorlala #509 üzenetére
Csak is úgy működik, különben megint ott tartunk, hogy semmi értelme az egésznek.
Csináltam helyet banner-nek. Helye, mérete megfelelő? Vélemények?
A Ph!-logóhoz meg tényleg kéne engedélyt szerezni.
Friss - Ph! MostWanted Eredmények:[link]
Ja, a banner mostani mérete: ~845x175p
[Szerkesztve] -
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
csorlala #334 üzenetére
Sziasztok skacok!
Silen koma üdv a fedélzeten!
Ne hülyéskedj miért törölnénk az eredményeidet, a speedbreaker mint olyan a játék egyik alkotóeleme ill. tartozéka Magad döntöd el,hogy élsz-e vele vagy nem!
Mindenkinek szuvenir joga othhon PH!s versenyeknél! Az más kérdés, hogy sztem csak rövid távon van elönye.......
Különben Én személy szerint nem szoktam nagyon használni mert, ha használom utána kiesek a ritmusból és kicsit elvesztem a fonalat ( magyarul elb@szom a pályát)+ ha majd online vagy valaki ellen fogok jáccani jobb 1 kanyart real-time bevésni az agyadba mint speedbreakerrel, mert ezen esetben ugye nem lesz lehetősége az emberek igénybe vennni ezt a ''segítséget'' és így biztos, hogy ott értékes időt fog az ember veszteni, mert ugye más technikával tanulta meg azt az adott kanyart! nah de ez nem lényeg ez csak 1 szimpla gondolat.....
Tehát sztem, nyugodtan lehet használni ha az ember tud vele élni!
Különben sztem a speedtrap igaz, hogy nem a ''full'' vezetői képességről tanuskodik, de azt biztos ki merem jelenteni, hogy ennek a módnak a használatával az ember egyes kanyarokat 120%-ban feltérképezhet, megismerhet és a totális maximumot hozhatja ki belölük...( kicsit hülyén fogalmaztam meg de remélem értitek a lényeget..)
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
csorlala #337 üzenetére
Én is használtam.Ha nem lehet használni akkor megpróbálom anélkül.De mondjuk ha használnánk akkor ez nem a sima vezetési tudásról szolna hanem még arrol is hogy ki hogy tudja használni a játék kis segítségét.Bár én csak örülnék nekli ha lehetne használni.De ha nem lehet akkor elfogadom és tényleg nem fogom használni.
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
válasz
csorlala #334 üzenetére
Abszolút nem használom. Nem volt még felvetve. Úgy láttam, hogy legtöbb oldalon nem engedélyezik, mert ugye pl netes versenyben sem tudod használni...
De mivel itt ez úgyis ellenőrizhetetlen, sztem nincs értelme megtiltani...
(Bár a jelen lévőkben akikkel már hetek óta játszogatunk én teljesen megbízom.) -
Lev Andropov
senior tag
válasz
csorlala #284 üzenetére
Szia pajti!
Köszi tényleg nagyon gut idő lehetett volna, mondgatnám azt is majdnem a legjobbat autóztam az eleje táján, de a végén a bódé melletti kiálló bütyköt 1 mm-re süróltam és ez elég lett ahhoz hogy földöntsem az egyik sárga hordót és pápá néhány tized!( esetleg több is....)
-
bzoley
veterán
válasz
csorlala #262 üzenetére
Köcce
Ez most jobban leköt, mint száguldozni, pedig a 28-ason még nem is mentem. Na majd mindjárt.
Amúgy csak olyan képet linkeltem, ahol a stat látható. A ''zsűrizés'' itt folyik, az csak egy összesítés. A stat meg jó elemezni.
Integra:
Az egyik fekete
Asszem két plusz verda(Camaro, ?) plusz tuningcuccok, versenyek. Talán.
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
csorlala #220 üzenetére
jaja jó lenne vmi ésszerű megoldást találni, de addig ezt kell szeretnünk..
az az exceles dolog nem hülyeség csak nem biztos, hogy mindenki nek lesz office-ja a gépen....
nah pajtik legyetek jók jóccakát mindenkinek! üdv.: Lev
PH! MostWanted eredmények:
-- Sprint --
Hwy201 & Lyons [ 27/46 ]:
1. [pod]Diablo (Carrera GT)..........1:29.44 holtverseny!
1. HNBxCsabi (Carrera GT)..........1:29.44
3. csorlala (Carrera GT)...............1:29.52
4. Scream007 (Carrera GT)..........1.30.73
5. Lev Andropov (Carrera GT)........1:31.64
6. Qorthral (Carrera GT)...............1:32.18
7. bzoley (Carrera GT).................1:33.91
8. TheSilencer (Carrera GT) .........1:35.96
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
csorlala #110 üzenetére
GRT!! nagyon szép Lala, ügyes!!!
netkoo: nehogy aszidd, hogy mi nem úgy kezdtük, ahogy te, hidd el lesz az még sokkal jobb. Sok sikert és kitartást hozáá!!
Silen: GRT faszikám, jobb lett a tesztköröd, mint az enyém jóval!!
nah akkor javíthatok is Remek idő, örülök, hogy teccik ezek szrint jót választottam?!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest