- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- iPhone topik
Aktív témák
-
NFS MW
csendes tag
csá a nevem Márk.Amikor kiversz egy BALCKLIST-est akkor választhatsz.Tudsz választani bonus márkákat amik olyanok mint a zsákbamacska:megkaphatod az ellenfél kocsiját,de nyerhetsz kültéri és beltéri cuccokat is.Én azt tanácsolom
udod hogy a zsaruknál kell egy kicsit ólálkodni meg meg kell nyerni pár versenyt hogy kihívjon a BLACKLISTES. Amikor kihív akkor mentsd el ajátékot! Így ha nem azt nyersz amit szeretnél akkor újra megpróbálhatod.Ja és nem árt ha a beállításoknál beálítod hogy ne mentse a játékot automatikusan.
-
bzoley
veterán
Karrierben nagy szerencse kell hozzá. Szinte lehetetlen, mert mindíg a megfelelő cuccokat kén elnyerned. De nem is nagyon van rájuk szükség.
BlueSkyBoy
De tényleg
Vagy összevissza csúszkál az úton, vagy a nitrót zabálja, vagy egyszerűen csak lassú.
Talán a Ford tudná tartani a 390-et, de borzalmasan gyorsul és kezelhetetlen. Marad a GT. -
bzoley
veterán
Tudom én azt?
Lekapcsoltak a zsaruk, erre hirtelen felindulásból kirohantál az utcára és lezúztad, aki túl közel ment hozzád
Na de akkor a három ember után, hol is jársz most? Mennyi van még?
BlueSkyBoy:
Egyelőre elvagyok, de lehet később még okozok valamit. Tegnap(ma hajnal) az egyéb autókat próbálgattam(Ford, Murci), mit lehet velük kezdeni. Semmit.
Kristian
Nem úgy gondoltam
Csak előre szóltam -
bzoley
veterán
Ford Fairlane-ről nevezted el a képet?
Megnéztem, mit is kell csinálni. Azért nem vészes. Az elsőnél ugye zúzz le annyi zsarut, amennyit kell. Összegyűjtöd őket, és mikor már jó sokan a srkadban vannak, rájuk borítasz valamit. Óra le: A megadott időn belül le kell rázni őket. Ha találsz valami jó helyet, aholmeg tudsz lépni(stadion, park, sikátorok, kiskertek), akkor ez is könnyű. Óra fel: na itt azért ügyelni kell, hogy valaki mindíg legyen a nyomodban. A kezdetekben ez milestone nehezebb lehet, mert üldöztetned kell magad az uccsónál már asszem 35 percig? utánna bújj el. De ahogy láthatod a rekordokból egy órán át menekülni sem lehetetlen. Ennyiből jó a sok egyéb verseny, megismerni a várost és a jó helyeket.
zws:
Az utolsónál én is egyes körözésű kocsit választottam, de seperc alatt felment négyre
Ha meg nem üldözött senki, akkor a számláló sem ment. De tény, hogy jobb lentről indulni.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
-
Troy.
addikt
ki milyen autóval játszik?
mindjárt eladom azt a kibaszott nagy rakás sz.rt.
van egy
Audi A4 ( nincs nagyon tuningolva, de nem volt szivem eladni)
porsche cayman S
porsche 911 carrera S
Lamborghini Gallardo
Lamborghini Murciélágo
egyikkel sem tudom megnyerni ezt a kibaszott versenyt. -
BlueSkyBoy
tag
Mit ? Az egész játékot
Azt jó hogy ki lehet mivel ha mindent megcsinálsz mindenhol meg a 100%
Bzoley:próbálkoztam a warrentel de nem megy a két sikátoros rész nagyon nem megy ott egyszerűen nem tudok átmenni és így össz vissz csak olyan 3100 jön ki
Az első 3 pont az meg van 350 fölött de a többiről ne beszéljünk az nagyon sz*r úgy hogy inkább ezt is hagyom
[Szerkesztve] -
Adyka
csendes tag
-
csorlala
tag
akkor szerencsés vagy,
nem tudom két kocsit vettem a game alatt, egy mustangot, amit egyszer se használtam, meg a végén a carrera-t.
próbáld meg megnyerni az ellenfél kocsiját, egyébként ha jól mész minden kocsival le lehet őket verni az elején, a végén már annyira nem
miért vettél audi-t miért nem a suprát, azt hiszem az van akkor. most már tudom könnyű okoskodni.
gyakorold a kört és meglesz az, de ha van cash-ed akkor vegyél egy másik kocsit, vissza tudsz lépni az előző ellenfelekhez hogy megcsináld a kihagyott köröket abból elég sokat be lehet szedni és akkor már tuti lesz elég egy új kocsira, ja és add el azokat ami most van. Éspersze ne vegyél mindig új autót egy autóval 4 blacklistet simán le lehet nyomni, a négy alatt egyszer meg csak elnyulod az ellenfélét (66% az esélyed külön külön)
régen tanultam val. számot de erre tuti azt mondaná hogy ''biztos esemény'' hogy megnyerd egyszer.
hajrá, menni fog -
[pod]Diablo
őstag
csak így tovább.Szépen szorgalmasan.
Na szóval úgy gnodoltam összegyűjtöm azokat amiket bekéne rakni az első hsz-be és aki gondolja és szépen megtudná foglamazniaz csinálhatna belőleegy szép hsz-t és akkor én el is küldeném a mod.-oknak.
1.A rekordok jelenleg ezek:
Speed Trapp:
Industrial & Green (28/31)
1.Qorthral ( GT )....................................2073
2.Scream007 (GT).................................2050
3.V1ncsó(GT).......................................2023
4.Lev Andropov ( GT )............................2005
5.TheSilencer ( GT )..............................1910
6.Kis Fraky ( GT ).................................1714
1. Hollis & Chancellor (8/31)
1.Lev Andropov (Porsche Carrera GT)........2481
2.bzoley (Porsche Carrera GT).................2474
3.Qorthral (Porsche Carrera GT)...............2450
4.V1ncsó (Porsche Carrera GT)................2404
5.nfsu17 (Porsche Carrera GT).................2400
6.Scream007(Porsche Carrera GT) ..........2390
7.TheSilencer (Porsche Carrera GT)..........2343
2. Warrent (31/31)
1.nfsu17 (Porsche Carrera GT)..............3578
2.Qorthral (Porsche Carrera GT)...............3565
3.Lev Andropov (Porsche Carrera GT)........3555
4.V1ncsó (Porsche Carrera GT)................3402
5.Scream007 (Porsche Carrera GT)..........3381
6.TheSilencer ( Porsche C. GT)................3358
7.bzoley ( Porsche Carrera GT)................3339
8.madsnail (Lamborghini).........................3250
3. Boardwalk (13/31)
1.Lev Andropov (Porsche Carrera GT)........2170
2.bzoley (Porsche Carrera GT).................2151
3.V1ncsó (Porsche Carrera GT)..............2125
4.Qorthral (Porsche Carrera GT)...............2123
5. nfsu17 (Porsche Carrera GT)................2094
6.Robaj (Porsche Carrera GT)..................2066
7.Scream007 (Porsche Carrera GT)..........2066
8.OccsE (Porsche Carrera GT).................2064
9.TheSilencer (Porsche Carrera GT)..........2061
2.Aztán még azokat a verseny rekordokat és falytákat is majd bele leehtne rakni amik még leszenk pl: valószínűleg Sprint tollbooht.
3.Az hogy hogy lehet a mérföld per órát hogy lehet átváltani kilóméter per órába.
4.Azt si belelehetne rakni hogyki milyen kocsival megy a versenykbe..
5.Hogy mi abaunty-pont és hogy mire kell
6.1-2 link hogy honann lehet leszedni seva-gamet meg trainert,mert sok embernek kell és ha beraknánk az1shz-be akkor remélhetőleg nem kérdezné meg ezt mindenki aki valahol le kadta a játékba és kéne nekik elmentés vagy trainert:[link]
7.És úgy alapvetően 1-2 mondat a játékról.
Szerintem ezeket kéne összerakni egy jó kis sz-be.Egyenlőre ennyi jutott az eszembe
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
azt nemtudom hogyakkor kapsz-e pénzt deszerintem nem.Szerinte most azta pénzt amid van fordítsd a mostani kocsid tunihgolására,és majd ha legyőzteda következő backlistes emberkét utánna vegyél másik kocsit,mert vagy elnyered az autóját és kapsz mellé bónusz pénzt,vagy pedig csak bónuzs pénzt kapsz,meg azt amit még választottál mellé.Szerintem így lenne jó,de ha mindenféle képpen ujj kocsit akarszakkor vedd emg nyugottan,de hanem tudodfeltuningolni akkor nincssok értelme mert még talán lassab is lesz mint az az autó mit lecseréltél.
-
[pod]Diablo
őstag
ha annyid van amennyi az autó akkor szerintem nevedd meg.csinálj meg még pár vesenyt és majd utánnavedd meg a másik kocsit.DE ha nagyon meg akarod veni hát vegyed
Most arra lennék kiváncsi hogy kinek menniy volt eddig cheat vagy tariner nélkül a max sebbesége,és milyen autóval.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
''csak a 15 embertől lehet elnyerni az autót?''
Szerintem még annyitól se, vagyis nem minden blacklistes embertől lehet elnyerni. Szerettem volna a CLK500-at megnyerni, többször is végigjátszottam a párbajt, hogy mind a 3 kérdőjeles markert ki tudjam választani, de mindig ugyanaz volt mind alatt és egyik sem a kocsi volt...
''mennyi pénzt kapok , ha eladom a lexust?''
A Safe House-ban a Car Selectnél, az 1-es gomb a Sell Car, olyankor megkérdezi, hogy tényleg el akarod-e adni, és itt ki fogja írni, hogy mennyit adna érte.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
figyu,azt hogy mennyiért tudod eladni azt ott tudod megnézni hogy rámész a car select-re és ott rámézs a lexus-ra és utt megnyomod az 1-est asszem a a sell car.És ott kiírnak egy pénz mennyiséget és az az ára az autónak.Most hanyadik embernél tartasz?Az meghogy váltsál-e autót az attol függ hogy most mennyi zséd van és hogy most hol tartassz .Mert hoggyha nincs túl sok pénzed akkor csak tuningold a lexus-t,viszont váltanod csak akkor lenne érdemes hogyha azutánra is maradna jó sok pénzed kb 30000 vagy több.Mert ennyi kell hogy feltudj tuningolni egy autót,mert én sszerintem csak úgy érdemes ujj autót venni ha feltudod minimum annyira tuningolni mint a másik kocsidat.
Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest