- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
Aktív témák
-
amajom
tag
Azért használok trainert, mert így sokkal élvezetesebb a játék, nem pedig azért, mert nehéz.
Full nitróval mentem a célegyenesben, mikor nitro nélkül lazán leelőzött az ellen, nyomtam gyorsan 2 sebességduplázót és a célfotó 1160 km/h lett.
Szal szerintem egész jól megcsinálták ezt a catch up-ot, tehát a végtelen nitro nem könnyíti meg a játékot, mivel az AI alkalmazkodik. -
csorlala
tag
van egy fraps nevű kis program ami amellett hogy kiirja az aktuális FPS-t még kép rögzítésre és video felvételre is alkalmas, a kör végén nyomunk egy pár print screent és azt belinkeljük (ja feltesszük vhova a neten és onnan linkeljük be, pl. kepfeltoltes.hu ) amikor vki megy egy jó kör akkor ott a kép mögötte
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- Légies iPhone halvány színei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest