- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
csorlala
tag
válasz
Somydemy #516 üzenetére
ez ilyen, ez ellen max. csak annyit tudsz tenni, hogy szűz kocsival indítasz és 3-as szintig nem mész gyorsan csak arra mész hogy minden rendőrkocsinak nekikoccanj, és bevárd hogy 5-en legyenek körülötted(ezidáig kb. 10-nek lehet koccanni), aztán utána már kell nyomni mert keményedik a szitu, de utána is csak egy cél lebegjen hogy nekimenj mindenkinek (kivéve a SUV-okat
). és ha elérted a célt, akkor egy kis autópályás koptatós rész aztán be abba a városrészba amit nagyon ismersz és ráboritnani a zsarukra mindent amit látsz és találsz, majd megállni egy hiding point-nál ha már lekoptak. Ja és használd a speedbreakert külöönösen a blokádok kivédésére jó, tuti észerveszed a szögeket, ill. ha suvok, vagy tűzoltókocsi !!! (nekem mmár ilyen is volt) áll ott akkor hogy menj el mellettük. (a tűzoltókocsit lehetőleg kerüld el a SUV-ok meg a seggüknél ellökhetők)
tudom így leírva egyszerű, de nyugi én is és még itt nagyon sokan megcsinálták, tehát Te is meg tudod csinálni, sőt meg kell csinálnod, különben az utcsó pályát soha nem fogod tudni megcsinálni.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Háztartási gépek
- Dune: Awakening
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest