Keresés

Aktív témák

• csorlala

tag

válasz Somydemy #516 üzenetére

ez ilyen, ez ellen max. csak annyit tudsz tenni, hogy szűz kocsival indítasz és 3-as szintig nem mész gyorsan csak arra mész hogy minden rendőrkocsinak nekikoccanj, és bevárd hogy 5-en legyenek körülötted(ezidáig kb. 10-nek lehet koccanni), aztán utána már kell nyomni mert keményedik a szitu, de utána is csak egy cél lebegjen hogy nekimenj mindenkinek (kivéve a SUV-okat ;) ). és ha elérted a célt, akkor egy kis autópályás koptatós rész aztán be abba a városrészba amit nagyon ismersz és ráboritnani a zsarukra mindent amit látsz és találsz, majd megállni egy hiding point-nál ha már lekoptak. Ja és használd a speedbreakert külöönösen a blokádok kivédésére jó, tuti észerveszed a szögeket, ill. ha suvok, vagy tűzoltókocsi !!! (nekem mmár ilyen is volt) áll ott akkor hogy menj el mellettük. (a tűzoltókocsit lehetőleg kerüld el a SUV-ok meg a seggüknél ellökhetők)
    tudom így leírva egyszerű, de nyugi én is és még itt nagyon sokan megcsinálták, tehát Te is meg tudod csinálni, sőt meg kell csinálnod, különben az utcsó pályát soha nem fogod tudni megcsinálni.

Aktív témák