- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
csorlala
tag
Hi-Hi mindenki,
úgy ahogy Kimi én is elcsíptem a 3. helyet de én a rockridgen.
Időm 1:33.26
link [link]
még van a körbe de a 1:32 eleje az elég kemény, grat srácok.
[Szerkesztve] -
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #3425 üzenetére
végre újra itt, de már sajna nem vagyok a régi, kinszenvedéssel sem tudom megcsinálni a 3 hónappal ezelőtt ment időimet, a speedtrap-ben kicsit javultam, de azokkal az időkkel is csak a 5.-6. vagyok a listába ugyhogy még várok, hátha lesz jobb, sokat kell még csakorolnom hogy vmit letudjak tenni az asztalra.
én a momo-val nyomom, de nehézkes, szerintem az MW-t billentyűzetre irták, a gyors kanyarokban jó a kormány, de a hirtlenekben egyszerűen fos, legalább 0,5 másodperc amire totál elrántom és az k. sok idő, ezért kanyarok előtt túlzottan le kell lassítanom.
próbáltam billentyűzettel hát legalább egy hónap kéne hogy arra rááljak.((((((((
online, szoktad nyomni?? (vagy még a tákolt verziód van??)
Múltok dumáltam Csabival, akartam ezzel a GIT-el menni egy párkört, de vmiért én láttam a szervert, és nem tudtam hozzá kapcsolódni, és Ő mondta hogy van egy fájl ami a simából blacket csinál, google- megtalál-bemásol és most már blackem van.)))
vhogy mehetnénk egy-pár kört, ahogy a demoval nyomtuk.
üdv.
ja, nagyon király a videó, esszméletlen. -
csorlala
tag
Szokott vki online játszani??
-
csorlala
tag
Hi Mindenkinek, (üdv. Lev, Bzoley)
rég nem jártam erre, látom azért semmi nem változott.
Durva az új rekord oldal, megy is a kedvencek közé, de még durvábbak az új rekordok.
hétvégémet most wantednak szentelem, remélem tudok vmit alkotni.
az eredményküldés még mindig a szokásos módszer.
ide kell küldeni meg linkelni a képet??
THX
MW forever.
ja csak még egy kérdés, ki játszik kormánnyal és ki billenytűvel??
mik a tapasztalatok??
[Szerkesztve] -
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #795 üzenetére
Bocs Lev és többiek, de új csajszim van és a kis Drágámmal sokat talizunk, szerencsére.
de lassan jönnek az új eredmények is -
csorlala
tag
hi Srácok,
tegnap az az időm a rockridge 1.33.6x az nem tudom hogy sikerált, vmi beállítást csak lazán összedobtam, aztán mentem egy pár kört lazásan. Most este kicsit ideges lettem gondoltam játszok egy picit, hogy lenyugodjak és nyomok egy jobb kört, de 30-ból egyszer tudtam csak 1.33.9x-eset menni. áhhhhhhhh, nem tudom a tegnapi beálllításom, nem fényképeztem le.
ilyen nincs. ekkora hülye hogy lehetek.
Srácok menjen má vki egy jobbat akkor nagyobb az ösztön hogy megdöntsem.
Come on.
Jócakkát fiúk lányok. -
csorlala
tag
válasz
Scooby Dou #652 üzenetére
az esély hogy megverj megvan, most már csak rajtad múlik hogy meg is csináld.
a lényeg ha kezdesz ideges lenni, akkor hanyagold az egészet, térj vissza rá holnap. Max. 4 órát játsz egy pályán, abból mondjuk 3 a tökéletes beállítás kikisérletezése aztán az utcsó óra a tökéletes kör kialakítása. De ha fél óra után lefejelnéd a monitort akkor hajd az egészet, mert csak időpocsékolás.
Ja és még vmi, ha nem tetszik a pálya, mert nem a te ritmusod akkor nem nagyon fogsz rajta jót menni, legalábbis nálam ez így van. -
csorlala
tag
nah, mai termésem:
Lehet ma már nem megyek, ill. nem leszek gépközelbe ezért most teszem fel nem este.
Tehát:
Diamond &Union (3/46)
Idő: 1.09.62
Célfotó: [link]
Satges: [link]
West park & Lyons (25/46)
Idő: 1.07.12
Célfotó:[link]
Stages:[link]
Lev: hogy hogy tudsz ezen 1.5 seccel jobb lenni, incredible
Scooby ott a diamond eredmény, hajrá. -
csorlala
tag
örülök hogy tetszett mindenkinek a video
Érdekesség:
tegnap nyomtam neten, kegyetlen mennyivel gyengébb a kocsi és nem tudom miért, a rockridgen egész jó vagyok de online nem tudtam 1.41 alá menni, offline meg 1.33-simán. sőt online még kocsibeállítást sem lehet állítani sehogy, nagyon szar.
az a legdurvább hogy online a carrera max. az első nitro mennyiséggel 250 ig gyorsul, offline meg kicsit elmelkedős a terep de 310-ig simán meg lehet lökni?????
EA, ismét eldobott egy humormorzsát???? de csak ők tudnak rajta nevetni, igen -
csorlala
tag
válasz
Silencer83 #621 üzenetére
király, érdemes volt 576-ba kiadni 12 érte
egyre jobban szeretem az EA-t, hogy rohadnának meg.... -
csorlala
tag
válasz
Scooby Dou #593 üzenetére
na a MAI termésem, azt hiszem más már nem lesz ma
A délelőtti VIDEÓ, [link]
West park & Lyons
Idő 1.07.61
célfotó: [link]
stages: [link]
Hogy a francba tudtok ennél 2 sec-el jobbat menni, banyek kegyetlen, nagyok vagytok srácok
Csabi feldobta a Rockridge témát, hát én is mentem egy nyerset semmi beállítás konfig, csak egy nagyjából jó kör.
Tehát Rockridge & Union:
Idő 1.33.67
célfotó: [link]
stages: [link]
Scooby: Igen mi versenyzünk, de cska egy kicsit
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
csorlala
tag
válasz
Scream007 #586 üzenetére
ez is hihetetlen hogy 500 lóerő nem nyom el corvettet satuféken
Én nagy Top Gear rajongó vagyok és általába mindig nézem a BBC-n úgy egy 3-4 hónapja volt egy régebbi adás ismétlées, ahol egy Mercedes SL 600-at azt hiszem AMG volt, 612 lőerővel, összesen 8, tehát 8 ember elhúzott kötéllel, úgy hogy a merci aszfalton volt, a srácok meg fűben. A mercibe Jeremy minden elektronikát bekapcsolt de egyszerűen képtelenvolt visszatartani hogy nem huzzák el, próbált mindent a csávó, hidd el de nem tudott mit kezdeni a 8 sráccal.
Ennyit a 600 lőerőről, meg arról a 2x5 tenyérnyi felületről amivel a 600 lőerő az úttal kapcsolatban van.
hát sajna ez van, a gumik terén nagyot kéne még alkotnia a tervezőknek.
-
csorlala
tag
válasz
HNB×Csabi #579 üzenetére
én most mentem online-ba de úgy annyira nem volt nagy szám 1.41-et tudtam csak menni.
Online-ba kurvaszar nem lehet tuningolni a kocsit, én nem tudom hogy mi az alapbeállítás de a nitroval az elején csak 260-ig gyorsul fel a quickrace-be meg a 330-at simán lehet hozni, nemdebár???
Ja amugy online-ba a BMW--vel nyomják sokan, elég jól mennek, mondjuk volt egykét furcsa szitu, lehagytam 5 sec-el a csávót aztán hirtelen elémkerült. Kicsit gyanus, node mindegy. ez van. -
csorlala
tag
Na végre csak sikerált
Szerencsére a MW-be kicsit jobb vagyok., nem sokkal de egy kicsit
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
csorlala
tag
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/051206/videohoz1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
[/url]
-
csorlala
tag
válasz
Silencer83 #537 üzenetére
thanks,
az előlapot nem így akartam, de pont hívtak telefonon, amikor rákattintottam az okra, és hosszú lett a dumcsi és már nem tudok rajta módosítani,
sorry -
csorlala
tag
Kedves Mindenki, Mikulás alkalmából egy kis meglepetéssel szolgálok nektek.
Kaptok egy kis izelítőt, a vezetés ill. a Most Wanted élményéből.
Az én videó nem lett olyan penge mint az előző két Pajtié.
Sajna a videószerkesztéshez nem értek, zene sincs alatt, a köröm se tiszta de ez az ÉN VIDEÓm és nekem ennyi elég.
És a videó,
[link]
(teendők úgyan az mint Lev videójánál. free-re katt, várni a kódra, leszedni és megnézni.) -
csorlala
tag
mondjatok helyet ahova fel lehet tenni egy 29 mB videót
-
csorlala
tag
Hi all, Boldog Mikulást Mindenkinek
Ajándékképpen csináltam egy videót, segítsetek hova tudom feltölteni???
ja mivel nem tudok videót szerkeszteni ezért nyers lesz csak egy köröm, ami annyira nem tiszta, de 15 fps-nél szerintem nem rossz. -
csorlala
tag
válasz
Somydemy #516 üzenetére
ez ilyen, ez ellen max. csak annyit tudsz tenni, hogy szűz kocsival indítasz és 3-as szintig nem mész gyorsan csak arra mész hogy minden rendőrkocsinak nekikoccanj, és bevárd hogy 5-en legyenek körülötted(ezidáig kb. 10-nek lehet koccanni), aztán utána már kell nyomni mert keményedik a szitu, de utána is csak egy cél lebegjen hogy nekimenj mindenkinek (kivéve a SUV-okat
). és ha elérted a célt, akkor egy kis autópályás koptatós rész aztán be abba a városrészba amit nagyon ismersz és ráboritnani a zsarukra mindent amit látsz és találsz, majd megállni egy hiding point-nál ha már lekoptak. Ja és használd a speedbreakert külöönösen a blokádok kivédésére jó, tuti észerveszed a szögeket, ill. ha suvok, vagy tűzoltókocsi !!! (nekem mmár ilyen is volt) áll ott akkor hogy menj el mellettük. (a tűzoltókocsit lehetőleg kerüld el a SUV-ok meg a seggüknél ellökhetők)
tudom így leírva egyszerű, de nyugi én is és még itt nagyon sokan megcsinálták, tehát Te is meg tudod csinálni, sőt meg kell csinálnod, különben az utcsó pályát soha nem fogod tudni megcsinálni. -
csorlala
tag
válasz
Silencer83 #506 üzenetére
jaja, én már mindenkit lecsekkoltam, tisztába vagyok a képességekkel
Én sajna kurva későn csatlakoztam a wrecord-hoz és nem tudtam olyan nagyokat dobbantani, dehát ez van. Mondjuk én URL-ra specializáltam magam, az nagyon tetszett
De tényleg jók a fiúk, sőt nézd meg a nemzeti összesítőt azért abba sem vagyunk annyira szar helyen.
KIRÁLY
Kemények vagyunk, vazze -
csorlala
tag
szerintem próbáljuk meg úgy hogy megy mindenki egy jóbbat és ''lekopik'' a tábláról az az idő, ha Diablo meg tud menni egy minden értelemben tiszta kört
akkor újból felkerülthet.
szerintem ez így tiszta
egyébként ma még felmerült benne egy komoly próbléma amit elcsesztek nagyon a EA-sek ezek a kuva tuning beállítások, mi a szarért lehet egy pályán belül beállítást módosítani ez annyira de annyira nem életszerű hogy már komolyan fáj. (megállok autópálya előtt hogy módosítsak a szárnyálláson a nem létező Carrera-mon???)
kurva gáz szerintem, nagyon sok pálya olyan hogy 50%-a padlógáz a többi meg kanyargós, nem kell magyaráznom hogy az egyiken a top speed kell a másik meg a nagyon jó tapadással párosult kanyarsebesség.
ez szerintem egy nagyon nagy gond, szerencsére azért az online módba ez szintén kimarad.
de azt még megskubizom hogy a wrecord.com-on ezt hogy fogják kiküszöbölni, szeritnem sehogy, úgyhogy nem nagyon lesz értelme az egésznek, sajna pedig nem volt az annyira szar az NFSU2-nél
no mindegy lehet hogy csak én vagyok túl aggályos -
csorlala
tag
válasz
Silencer83 #490 üzenetére
tényleg Csabi ne, már rágom a körmöm, miértt?????????????????,
-
csorlala
tag
Tényleg fiúk az online gamme-val hogyan álltok, szóljon ám aki már készen van
I'm ready
és kell egy kis adrenalin.
Tényleg Lev mi lett NFSU17-tel???
Vincsóval tegnap este összefutottunk virtuálisan a fórumon, de nfsu nagyon eltünt -
csorlala
tag
válasz
Silencer83 #431 üzenetére
thanks
-
csorlala
tag
nem tudjátok hova ment a game, akarok egy rendszer reinstalt
-
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #386 üzenetére
de így van nálunk is. várni kell és frissül az oldal és teljesen alul lesz 3 karatkter
-
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #375 üzenetére
Lev ez tényleg jó, ráadásul kiba.. igényes, nem csak ne bameg itt van, bevezetés .... úgy ahogy kell... király
grat. -
csorlala
tag
HI all,
egy kérdés látom sokan kormánnyal nyomjátok, én is a Logitech momo-val, Ti használjátok a Logitech Profiler progit játék közben vagy nem. Én eddig minden játékhoz használtam, de az MW-nél kikapcsoltam mert egyszerűen össze vissza hirtlen iránytváltott a járgány, pedig az érzékenységét a kormánynak nagyon levettem. -
csorlala
tag
na én is fellövöm a pizsit, hi mindenkinek
KÉREK MINDENKIT A 334-es üzimet olvassátok el, és válaszoljatok, szerintem ez mindenkinek k. FONTOS, főleg a Diablo-s blama után.
[Szerkesztve] -
csorlala
tag
tényleg fiúk egy kérdés, szerintem egy vmit még nem tisztáztunk, a speedbreakert lehet használni vagy nem.
ha nem akkor az én összes időm kamu, én eddig használtam - folyamatosan olvastam a fórumot de ilyen kikötést nem láttam, remélem ti is használjátok és tényleg tisztességes a verseny, én szándékosan nem akarok senkit hátrányba jutattani.
ha ti mégis vmikor megegyeztetek arról hogy nem lehet használni akkor az összes időmet töröljétek légyszives és kezdem előlről az egészet és elnézést kérek akiket ezzel ''becsaptam''.
a kérdés most merült fel bennem ezért most irom csak.
[Szerkesztve] -
csorlala
tag
válasz
HNB×Csabi #318 üzenetére
Csabi a MotionBlur alatt a visual treatment-et érted???
remélem, mert nekem nincs ilyen opcióm a beállításoknál csak ez a visual treatment amit vagy lowra vagy high-ra teszel. Ha high-on van akkor 300 km/h nál mosódik minden, de úgy hogy semmit nem is látsz, low még úgy ahogy tűrhető.
már tök csómót próbálkoztam hogy teljesen kiszedjem, de nem sikerült
segíts légyszi. thanks. blacked van vagy sima, nekem sima van. -
csorlala
tag
válasz
[pod]Diablo #295 üzenetére
Hééééééé Srácok, ezt nem hiszem el. bazzzz, ilyet ne, ez k. gáz. Miért???? ez csak egy játék. ettől senki nem lesz ''tökösebb'' hogy gyorsan megy a játékba. meg nem milliárdokat sorsolnak amiért tényleg kamuzni kéne.
Becsület, Tisztelet a többiek iránt????
bany én meg 4 órán át nyomtam ma az ipart hogy menjek egy 1 29 alattit, már minden beállítást kipróbáltam, persze közbe mindig hibázok ezért nem igazán jó összehasonlítási pont az előző de hát mégis csak kell kisérletezni.
Diablo a 1.29.xx-ed is cheates??? mert akkor átkéne adnod a helyed Csabi-nak.
Diablo nehogy azt hidd hogy mi csak leülünk aztán megyünk egy hibátlan kört, keményen ''megdolgozunk'' érte. Nyugi szerintem mindenki idegbajos ha egy tök tiszta kör utcsó kanyarját elcseszi. Én pulzusmérővel nyomom, egy jó körbe akár 160-ig is felmegy. ha a margitszigeten futok két kört akkor szokott 170 lenni.
ebbe pont az a legszebb hogy vki csinál egy olyan kört amire te nem tudsz mit reagálni ha beleörülsz akkor se. Ilyenkor egy gratot kell írni, és belátni hogy vki jobban megy nálad és keresni egy olyan pályát amiben te vagy a király.
kész, én most k. nagyot csalódtam ebben az egészben.
[Szerkesztve] -
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #279 üzenetére
bazzz, lev az elején nagyon mész hozzám képest de a vége, pedig én is elku-tam, félig keresztbeálltam és elment k.sok nitrom hogy visszahozzam egyenesbe. dehát ez van.
Szerintem 1.27-es kör simán lehetne. -
csorlala
tag
válasz
Silencer83 #270 üzenetére
teljesen egyetértek, jó ötlet
fejlődünk, és nem csak a köridőkben...
érzem hogy lesznek itt még nagy meccsek
kirrrrááááááááállllllllyyyy -
csorlala
tag
van egy nagyon nagy az egyiket lehet Mo-n kapni a másikat nem. sajna a blacket nem lehet.
A black elvileg 1 kocsi és 2 pályával több, plusz van egy videófilm hogy hogy készült a game.
Én megpróbáltam blacket venni, de nem sikerült telefonáltam minden fel, itt is kérdezgelődtem, aztán mindenki azt mondta nem éri meg a macerát. így fogtam és bementem a westend 576-ba és megvettem 12 eft az ára -
csorlala
tag
jaja én is vmi ilyenre gondoltam, olyat mint a bzoley belinkelt csak tudjuk mi is szerkeszteni, meg ugyan úgy minden időhöz a képet mögélinkelni.
mert végül is amugy is mindenki feltölti vhova, tehát tök mindegy hogy a kepfeltöltes.hu-val szarakodunk vagy közvetlen egy összeítő oldalra nyomjuk az anyagot.
én sajna ilyen tárhelyes dolgokkal nem nagyon vagyok képbe. -
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #222 üzenetére
sleep well
-
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #216 üzenetére
figy Lev, nem lehetne vmi tárhelyre egy excel táblát vagy vmit betenni amit lehet irni, és lehet mellétenni képfeltöltös linket, és akkor bele lehetne írni magunknak, mert ez így k. macera összesedni az időket, főleg hogy még mondjuk nagyon az elején vagyunk a témának.
lenne egy szép excel pályánként külön sheet-el vagy vmi.
vagy lesz vmi honlap? ahova mehetnek az eredmények... de az megint k. sok idő azt karbantartani bárki is vállalja be. -
csorlala
tag
huu tényleg a sebességekről jut eszembe, vki nem állt neki tesztelni a többi kocsit is.
Nehogy az legyen mint a nfsu2-ben hogy a toyota corolla mindent ütött és fél év kellett hogy rájöjjek az a legjobb gép.
lehet hogy erre is el kéne kacsintgatni, vagy most az EA nem követett el ekkora galádságot.
Háttt?? ez a black - regular edition ad némi okot a gyanakvásra
bárcsak több időm lenne játszannniiiii -
csorlala
tag
válasz
[pod]Diablo #202 üzenetére
ohhh grat, én már ma ennél nem tudok jobbat menni fel is adtam, majd holnap.
de nagyon szép idő
a részidők nincsnek meg, csak úgy mellesleg
[Szerkesztve] -
csorlala
tag
lehet kapni bizony a 576-ba 11.999 az ára,én már két hete megvettem, dvd-s kiadás, de nem black edition. De attól függetlenül király. blacket mo-n nem lehet kapni, egy napom ráment mire kinyomoztam, persze itt is feldobtam a kérdést...
szval ne vesződj a black beszerzésével nem ér annyit vedd meg a simát, talán azt hiszem egy verdával ebbe kevesebb. -
csorlala
tag
van egy fraps nevű kis program ami amellett hogy kiirja az aktuális FPS-t még kép rögzítésre és video felvételre is alkalmas, a kör végén nyomunk egy pár print screent és azt belinkeljük (ja feltesszük vhova a neten és onnan linkeljük be, pl. kepfeltoltes.hu ) amikor vki megy egy jó kör akkor ott a kép mögötte
-
csorlala
tag
thanks, mi okozhatja nem tudod???
k. idegesítő amikor megyek egy nagyon jó kört és a végén nekiáll örültködni, totál kiesek a ritmusból felhúzom magam és elcseszem a köröm
régebben a catalyst 5.11-et használtam, de a FRAPS nem vette a képet ilyenkor csak szinskálát nyomot, és Lev mondta hogy térjek vissza a 10-esre. nem tudom mi okozhatja -
csorlala
tag
ohhh lelkes újonc lettem, mekkora má banyek. Ivel a karrierem mint állatt
-
csorlala
tag
hát figy mi nem használunk trainert, de a google-ba belököd trainer most wanted és tutti kiad vagy 100 lehetőséget
szerintem,
de szerintem inkább nyomd végig, mert az utcsó pályát akkor soha se fogod tudni megcsinálni, vagy megtudod de rámegy 1 heted, gyakorold a rendőrösdit, a végén kelleni fog minden tapasztalat.
hajrá ne add fel, nem kell mindig a könnyebbet választani, mert később visszaüt -
csorlala
tag
akkor szerencsés vagy,
nem tudom két kocsit vettem a game alatt, egy mustangot, amit egyszer se használtam, meg a végén a carrera-t.
próbáld meg megnyerni az ellenfél kocsiját, egyébként ha jól mész minden kocsival le lehet őket verni az elején, a végén már annyira nem
miért vettél audi-t miért nem a suprát, azt hiszem az van akkor. most már tudom könnyű okoskodni.
gyakorold a kört és meglesz az, de ha van cash-ed akkor vegyél egy másik kocsit, vissza tudsz lépni az előző ellenfelekhez hogy megcsináld a kihagyott köröket abból elég sokat be lehet szedni és akkor már tuti lesz elég egy új kocsira, ja és add el azokat ami most van. Éspersze ne vegyél mindig új autót egy autóval 4 blacklistet simán le lehet nyomni, a négy alatt egyszer meg csak elnyulod az ellenfélét (66% az esélyed külön külön)
régen tanultam val. számot de erre tuti azt mondaná hogy ''biztos esemény'' hogy megnyerd egyszer.
hajrá, menni fog -
csorlala
tag
válasz
Qorthral #126 üzenetére
szerintem olyan 1:30-ra le lehetne vinni simán, csak fejbe összekéne rakni a kört és hátpersze meg is kéne valósítani.
Sajna most nem jön a return, tanulnom kell, kedden szerdán lesz két k. nehéz vizsgám.
de csak hajrá minél elérhetelenebb vmi annál inkább el akarom érni.
ja és persze grat az ujabb körrecordhoz -
-
csorlala
tag
válasz
Lev Andropov #101 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest