- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
Nemtudom volt-e már ez a problem:Haverral lanozni akartunk vele,és mikor csinátkuk a szervet kiírta hogz megszakadt a kapcsolat a lan szerverel.Ez mitől lehet?Régeben tökéletesen működöt.
-
[pod]Diablo
őstag
Csináltam egy videót,sztem nem lett olyan rossz(bár leeht azért mnodom mert az enyém).Csak az a baj hogy xar a netem és eddig nem találtam egy oldalt sem aahova feltudtam vonla tölteni normálisan.A Filefront régebben jó volt,csak msot xarakodik nekem valahol.Majd csinálok belőle képeket és majd linkelem őket.Aztán megpróbálom feltölteni valahova.Nemtom miért de mostanába megint rákattantam a game-re.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Dj Sügi #4721 üzenetére
Ja ok.Sorry.Így kapásból nemtudok elmentést,the majd körülnézek neked.Amúgy ilyen esetekre ajánlott kimenteni a save-gameket.Nekem is votl egy ilyenem és azótam ár kimentem minden saveimet.Mjad holnap menézem neked,mert én régebben kerestem hozzá cuccoakt,és valamejik oldalon találtam egyszer,úgy rémlik.
szerk:látom lekéstem
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Dj Sügi #4719 üzenetére
Hidd el sokkal jobb végig vinni és a saját elmentéseddel játszani,mint valktől,vagy valahonnan máshonan szerzett elmetéssel játszani.És ráadásul tök jó a game carierje,úgyhogy szerintem inkább vidd végig.Ha meg mégsem,és ha valaki másnak az elmenésétvel vagy egy ''hackelt''elmentéssel akarsz játszani, akkor legalább sokat időt tölts a keresésével
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
Elkészült az oldalam amin főleg cs-s dolgok lessznek,de lesszne természetesen MW-s dolgok is rajta:[link]
Gyertek fel bártan és regeljetek.Az avatárokból egyenlőre nincs túl sok de az a pár ami van gnodlom ismerősek lessznek,ezek valszeg addig leszenk míg nem szerzek valajhonnan avatarokat,de ha bejönnek a népnek akkor maradni fognak -
[pod]Diablo
őstag
Aha.Én az elején mentem a golfal utánna addig azzal mentem míg nem nyertem el egy porschet és utánna a porschével meg a golfal mentem felváltva,és utánna mikor megnyertem az Aston Martinit azzal meg szivattam a zsernyákokat.
Szerk:Most csináltam magamnak egy internetes oldalt,és majd felteszem az összes innen származó videót(persze egy picit tömörítve,convertálva hogy kevesebb helyet foglaljanak)
bzoley na igen.MOndtam hogy a golf nagyon goyrs.És lám igazam is van(mint mindig
)
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
Én Most unatkoztam és végigvittem mégegyszer,és az autóm egy Golf volt.Itt van egy kép a drágaságról:[link]Lehet hogy nem a vlieg legsyebb autója(bár nekem naggyon teteszik)de úgy megy mint a szemét.Csak talán ha volt 1embernél hogy ujra kelle kezdenem egy versenyt.A többi lazán vittem több másodperces külömbségekkel.Nagyonn állat ez a golf
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #4289 üzenetére
Megőrülök.meghüjült a gépem.Mostmár több mint 8 órát ír ki.NA ezen kiaakadtam 10kb/mp-el
tölti.Pedig adsl-es internetem van.na ezt nem értem.na jó ezt későb megpróbálom megint
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
BlueSkyBoy #4287 üzenetére
nekem most lassan jön,de csak azért mert töltöm melette a winfos sp2-t.Most lett ujrarakva a gép aztán az meg kell.Ugyhogy most perpill 3 és fél órát írt ki a befejezésig.De megéri várni ré remélem
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #4265 üzenetére
Na picit késve del elkezdtem tölteni a videót.Már érg jártam erre fele.
Kiváncsi leszek rá -
[pod]Diablo
őstag
Elkészült az első klán videónk csbe
innen letölthetitek:[link]
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #2774 üzenetére
GRT.Nagyon jó lett a videó.
Nagyon jól vezetsz és kibak jól megcsináltad az egész videót.
Mégegyszer GRT
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #2774 üzenetére
Elkezdtem tölteni
Már nagyon kiváncsi vagyok rá.
Suli után mondom a véleményt.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
BlueSkyBoy #2736 üzenetére
köszi.Igyekeztem.Többiek nem szedték le?
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
BlueSkyBoy #2727 üzenetére
aha.Nemtudom hogy miért lehet.próbáld meg más böngészővel PL:Mozzilával vagy operával vagy mozzila firefoxal.Mind a 3 nagyon jó.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
Kész van a videóm
[link]
(Van benne egy két hiba amit sajnos csak miután megcsináltam és elekzdtem feltölteni akor vettem észre,de szerintem elég jó lett.)Kiváncsian várom a véleményeket -
[pod]Diablo
őstag
Itt van a lan partys videó:[link]
És holnap felrakom a külön most Wantedes videómat is. -
[pod]Diablo
őstag
Lenne egy kérdésem:
Mennyi idő mire a videó feltöltődik a filefront-on?
Egy olyan 8perc körüli videóról van szó -
[pod]Diablo
őstag
Haverral csináltunk lanpartyn-kon egy videót külömböző gémekről ahogy játszunk.Most töltöm fel ha kiváncsiak vagytok rá akkor belinkelem.Én kiváncsi lennék a véleményetekre hiszen itt vann egy pár emberke aki elég jó ebbe a videó szerkesztésbe.Van benne Counter-Strike, Battlefield vietnam,és persze Most Wanted is.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #2326 üzenetére
Jó ötlet.Én is benne lennék
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #2255 üzenetére
NAgyon állat videód.
GRATULA
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #2255 üzenetére
Picit késve de már töltöm is a videódat.Már nagyon kiváncsi vagyok hogy milyen lett
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #2133 üzenetére
upsz véletelenül 2-szer raktam fel egy kocsit itt a 3.kocsi:[link]
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
.:Kristian:. #1427 üzenetére
Nagyon jók az autóid
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1284 üzenetére
Nagyon kriálylett a videó.Gartulálok.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #756 üzenetére
Oksa.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #723 üzenetére
Hogyha már ebbe is versenyezni fogunk akkor az lenne a kérdésem hogy ezt hanyas körözési szinten csináljuk?és addig amig el nem kapna(ha elkapnak)vagyaddig amig le nem rázzuk őket?Vagy szimplán addig amig el nem érjük azt a baunty pontot amennyit akarunk?
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #715 üzenetére
Hogy tudsz ilyem szép képeket csinálni?én valahogy nem tudok ilyen szépeket csinálni.nagyon jó képek
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #723 üzenetére
gratula.Nekem eddig 5 Milla valahányszár ezret sikerült így összegyüjtenem.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
HNB×Csabi #445 üzenetére
Rohadt jó lett a videód.Őszintén gratulálok hozzá.Lehet egy kérdésem?amikor én megyek ez autómmal akkor quicrace-be sokkal lassab mint amúgy carerr-be.És ennél sokkal lassabaz én kocsi pedig ugyanez az autó ugyan íygfull tuningal,de az enyém valahogy lassab.Mégegyszer gratulálok videóhoz nagyn zsír lett.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
csorlala #337 üzenetére
Én is használtam.Ha nem lehet használni akkor megpróbálom anélkül.De mondjuk ha használnánk akkor ez nem a sima vezetési tudásról szolna hanem még arrol is hogy ki hogy tudja használni a játék kis segítségét.Bár én csak örülnék nekli ha lehetne használni.De ha nem lehet akkor elfogadom és tényleg nem fogom használni.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #293 üzenetére
oksa.Sorry csak picit meghüjültem mert nemtudtam sehogy sem megcsinánli.Tényleg bocsi tudom hogy nem kellet volna megcsinánlom.Többet téynleg nem fogok ijet csinálni.Elnézést mégegyszer mindnekitől.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #249 üzenetére
Na majd megpróbálom ezt is megdönteni
-
[pod]Diablo
őstag
Csak így tovább
itt van az én edigi időm:[link]
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #179 üzenetére
oksa
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #174 üzenetére
na akkor mik a pályák?Most értem haza.Akkor mi lesz az első hsz-el?
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #88 üzenetére
oksa namajd 4körül jövök
-
[pod]Diablo
őstag
azér a sok smyliért mi fogsz te kapni a mod-októl.De bnemtudod miért csinálod mikor már én is megmontam hogy ne rakj enyi smylit.
Seliencerakkor mi legyen az első hsz-el?és LEV te megtudnád csinálni az leső hsz-be azokat amiket rtam hogy kellenének bele?Ha megcsinálod akkor én leküldöm a mod.-oknak hogy rakják be.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #70 üzenetére
Ez se rosz.Ez a pályan jó lesz?: Diamond&Union
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #63 üzenetére
na akkor mikor kezdjük majd a versenyket?és mejik pályákon?
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
csak így tovább.Szépen szorgalmasan.
Na szóval úgy gnodoltam összegyűjtöm azokat amiket bekéne rakni az első hsz-be és aki gondolja és szépen megtudná foglamazniaz csinálhatna belőleegy szép hsz-t és akkor én el is küldeném a mod.-oknak.
1.A rekordok jelenleg ezek:
Speed Trapp:
Industrial & Green (28/31)
1.Qorthral ( GT )....................................2073
2.Scream007 (GT).................................2050
3.V1ncsó(GT).......................................2023
4.Lev Andropov ( GT )............................2005
5.TheSilencer ( GT )..............................1910
6.Kis Fraky ( GT ).................................1714
1. Hollis & Chancellor (8/31)
1.Lev Andropov (Porsche Carrera GT)........2481
2.bzoley (Porsche Carrera GT).................2474
3.Qorthral (Porsche Carrera GT)...............2450
4.V1ncsó (Porsche Carrera GT)................2404
5.nfsu17 (Porsche Carrera GT).................2400
6.Scream007(Porsche Carrera GT) ..........2390
7.TheSilencer (Porsche Carrera GT)..........2343
2. Warrent (31/31)
1.nfsu17 (Porsche Carrera GT)..............3578
2.Qorthral (Porsche Carrera GT)...............3565
3.Lev Andropov (Porsche Carrera GT)........3555
4.V1ncsó (Porsche Carrera GT)................3402
5.Scream007 (Porsche Carrera GT)..........3381
6.TheSilencer ( Porsche C. GT)................3358
7.bzoley ( Porsche Carrera GT)................3339
8.madsnail (Lamborghini).........................3250
3. Boardwalk (13/31)
1.Lev Andropov (Porsche Carrera GT)........2170
2.bzoley (Porsche Carrera GT).................2151
3.V1ncsó (Porsche Carrera GT)..............2125
4.Qorthral (Porsche Carrera GT)...............2123
5. nfsu17 (Porsche Carrera GT)................2094
6.Robaj (Porsche Carrera GT)..................2066
7.Scream007 (Porsche Carrera GT)..........2066
8.OccsE (Porsche Carrera GT).................2064
9.TheSilencer (Porsche Carrera GT)..........2061
2.Aztán még azokat a verseny rekordokat és falytákat is majd bele leehtne rakni amik még leszenk pl: valószínűleg Sprint tollbooht.
3.Az hogy hogy lehet a mérföld per órát hogy lehet átváltani kilóméter per órába.
4.Azt si belelehetne rakni hogyki milyen kocsival megy a versenykbe..
5.Hogy mi abaunty-pont és hogy mire kell
6.1-2 link hogy honann lehet leszedni seva-gamet meg trainert,mert sok embernek kell és ha beraknánk az1shz-be akkor remélhetőleg nem kérdezné meg ezt mindenki aki valahol le kadta a játékba és kéne nekik elmentés vagy trainert:[link]
7.És úgy alapvetően 1-2 mondat a játékról.
Szerintem ezeket kéne összerakni egy jó kis sz-be.Egyenlőre ennyi jutott az eszembe
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Silencer83 #38 üzenetére
király minné több annál jobb.Ja és akkor mi legyen az első hsz-el?
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Scream007 #26 üzenetére
hát nekem a toolboth nem igazán a kedvencem,és a sprint-et szeretem nagyon.
Industrial & Green (28/31)
1.Qorthral ( GT )....................................2073
2.Scream007 (GT).................................2050
3.V1ncsó(GT).......................................2023
4.Lev Andropov ( GT )............................2005
5.TheSilencer ( GT )..............................1910
6.Kis Fraky ( GT ).................................1714
Speedtrap
1. Hollis & Chancellor (8/31)
1.Lev Andropov (Porsche Carrera GT)........2481
2.bzoley (Porsche Carrera GT).................2474
3.Qorthral (Porsche Carrera GT)...............2450
4.V1ncsó (Porsche Carrera GT)................2404
5.nfsu17 (Porsche Carrera GT).................2400
6.Scream007(Porsche Carrera GT) ..........2390
7.TheSilencer (Porsche Carrera GT)..........2343
2. Warrent (31/31)
1.nfsu17 (Porsche Carrera GT)..............3578
2.Qorthral (Porsche Carrera GT)...............3565
3.Lev Andropov (Porsche Carrera GT)........3555
4.V1ncsó (Porsche Carrera GT)................3402
5.Scream007 (Porsche Carrera GT)..........3381
6.TheSilencer ( Porsche C. GT)................3358
7.bzoley ( Porsche Carrera GT)................3339
8.madsnail (Lamborghini).........................3250
3. Boardwalk (13/31)
1.Lev Andropov (Porsche Carrera GT)........2170
2.bzoley (Porsche Carrera GT).................2151
3.V1ncsó (Porsche Carrera GT)..............2125
4.Qorthral (Porsche Carrera GT)...............2123
5. nfsu17 (Porsche Carrera GT)................2094
6.Robaj (Porsche Carrera GT)..................2066
7.Scream007 (Porsche Carrera GT)..........2066
8.OccsE (Porsche Carrera GT).................2064
9.TheSilencer (Porsche Carrera GT)..........2061
Amúgyszerintem majd ezeket is íyg bekéne rakni az első hsz-be. -
[pod]Diablo
őstag
azt nemtudom hogyakkor kapsz-e pénzt deszerintem nem.Szerinte most azta pénzt amid van fordítsd a mostani kocsid tunihgolására,és majd ha legyőzteda következő backlistes emberkét utánna vegyél másik kocsit,mert vagy elnyered az autóját és kapsz mellé bónusz pénzt,vagy pedig csak bónuzs pénzt kapsz,meg azt amit még választottál mellé.Szerintem így lenne jó,de ha mindenféle képpen ujj kocsit akarszakkor vedd emg nyugottan,de hanem tudodfeltuningolni akkor nincssok értelme mert még talán lassab is lesz mint az az autó mit lecseréltél.
-
[pod]Diablo
őstag
ha annyid van amennyi az autó akkor szerintem nevedd meg.csinálj meg még pár vesenyt és majd utánnavedd meg a másik kocsit.DE ha nagyon meg akarod veni hát vegyed
Most arra lennék kiváncsi hogy kinek menniy volt eddig cheat vagy tariner nélkül a max sebbesége,és milyen autóval.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Silencer83 #10 üzenetére
aha ezek tényleg kénének bele.Figyu arragondoltam hogy most itt szedjük össze amiket belekéne rakni az első hsz-be és én azokat szivesen megpróbálom összeírkálni,bár ezt szerintem LEV tudná jól megcsinálni.és ha öszeszsdtük és leírtuk akkor én szivesen továbbítom a mod.-oknak.Amúgy szerintem majd aversenyered,ényeket is belekéne írni,meghogy itt mikbe versenyzünk.na meg az alap tunivalókatajátékról és azt sem ártana beleírni hogy innen nem leeht letölteni a most wanteedet hátha egy hüjegyerek megint megkérdezné
.És azt nemtudom hoj jó lenne-e de lehetne valami seve-game szerűt is belerakni hátha valaki nem boldogul a játékkal,és én tudok egy olyan oldaltahol vansevaggema meg Trainer.Ne értsétek félre én nem akarok mindenkit kódolásra buzdítani,de haezeket berakjuk azelső hsz-be akkor remélhetőleg nem lesznek majd az olyan kérdéstömegek hogy honan lehet leszedni az egyék save-gémeket trainerek stb..Egyenlőre nennyi ötletem van.
ja és WestlakeÍme ittvannak az e első zsaruszivatásos rekordok,11 mp alattsikerült leráznom a zsarukámat,és már volt hogy olyan jó másfél óráig kergetőztem a zsernyákokkal 5-ös szinten:[link]
De gondolom az természetes hogy ne kódoljunk,mert úgy nem lene sok értelme
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
westlake:A zsruszivatásba mire gondolsz?A baunty pontokra,vagy időre vagy mire?Mert én is szoktam szivatni a zsarukat.
-
[pod]Diablo
őstag
figyu,azt hogy mennyiért tudod eladni azt ott tudod megnézni hogy rámész a car select-re és ott rámézs a lexus-ra és utt megnyomod az 1-est asszem a a sell car.És ott kiírnak egy pénz mennyiséget és az az ára az autónak.Most hanyadik embernél tartasz?Az meghogy váltsál-e autót az attol függ hogy most mennyi zséd van és hogy most hol tartassz .Mert hoggyha nincs túl sok pénzed akkor csak tuningold a lexus-t,viszont váltanod csak akkor lenne érdemes hogyha azutánra is maradna jó sok pénzed kb 30000 vagy több.Mert ennyi kell hogy feltudj tuningolni egy autót,mert én sszerintem csak úgy érdemes ujj autót venni ha feltudod minimum annyira tuningolni mint a másik kocsidat.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest