- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1503 üzenetére
Megbeszéltük már, hogy miért nincs értelme ilye kategóriának.
Egyrészt sosem fogod tudni leellenőrizni, hogy az adott ellenfél használta-e a Burgerkinget vagy sem... (sajnos volt már itt olyan probléma is, hogy a kolléga nemes egyszerűséggel Photoshoppal futott egy gyors kört...)
Másrészt bárki, BÁRKI! teljesen csalásmentes módon előállíthatja azt az autót amit a Burgerking mód segítségével is meg lehet kreálni. Nincs más dolga, csak újrajátszani a teljes karriert, és minden speciális tuning cuccot megtartani a végéig aztán a Carrera GTre feltenni. Ennek pedig semmi értelme, csak ezért játsszuk újra végig?
A végigjátszás a speciális upgradek nélkül (mielőtt ezzel jönne valaki) pedig egyáltalán nem nehéz, figyeljétek csak meg, az ellenfeleknek viszonyított sebessége van (de még a rendőröknek is), ha nem hibázol a pályán, nyersz, ha hibázol, menj akár 10 másodperccel is rosszabb kört mint egy ütlözésmentes körödben, a gép sokkal keményebben jön majd fel rád...
Remélem érthető hogy ezek alapján mért nem akarunk több 10 órát eltölteni a felesleges újrajátszással...
Lev, bzoley: Grat nektek, elképesztően jól mentek... tegnap mentem pár kört és be kell vallanom... a közeletekbe sem jutottam, bár a saját rekordjaimat többnyire megdöntöttem...
Industrial & Greenen 2100ig, Hollis & Chancelloron 2482ig, Sprintben West park & Lyonson 1:07:04ig jutottam, bár ez utóbbiban még sok tartalék van bennem, akár az 1:06os határ alá is képesnek érzem magam bejutni, de a Te idődet Lev... hát nem hiszem hogy meg tudnám fogni...
Majd még próbálkozom januárban, mert itt látok némi sanszot... : )) -
Qorthral
őstag
Nagyon ügyesen megalkották azt, hogy szinte minden gépen elfusson.
Játszottam 1800+ + Gef2 géppel, és közepes beállításon is élvezhető min fps-el ment (30-35) 800x600ban.
Most meg kipróbáltam X2 4200+ + Geforce7800GT-vel, minden maxon (AAis), és így 35-45fps volt 1280x960as felbontással, ami nem marha sok
Persze hozzá kell tenni, hogy itt rengeteg olyan plusz dolgot is be lehet állítani amit a Gf2nél nem is enged[Szerkesztve]
-
Qorthral
őstag
válasz
Lev Andropov #375 üzenetére
-
Qorthral
őstag
válasz
csorlala #334 üzenetére
Abszolút nem használom. Nem volt még felvetve. Úgy láttam, hogy legtöbb oldalon nem engedélyezik, mert ugye pl netes versenyben sem tudod használni...
De mivel itt ez úgyis ellenőrizhetetlen, sztem nincs értelme megtiltani...
(Bár a jelen lévőkben akikkel már hetek óta játszogatunk én teljesen megbízom.) -
Qorthral
őstag
válasz
Lev Andropov #328 üzenetére
Ezt nem hagyom ám annyiban, az a kedvenc pályám
!!!
-
Qorthral
őstag
válasz
Lev Andropov #306 üzenetére
Ezzel a hsz-el maximálisan egyetértek...
pod Diablo... Nekem már az 1:29:44es vagy milyen köre is gyanús volt amit hirtelen elsőre belinkelt amikor a többiek még 1:32 körül jártak ahol én. (Azóta nem mentem)
bzoley: Te megérdemelsz egy hatalmas dicséretet és THANK YOUU!!!
Le a kalappal mester! Nagyon jó lett a kis eredményösszesítő móka, szerintem jó is így.
Napi egyszer, vmikor este tényleg elég frissíteni, ahogy Silencer koma is mondta! Majd igyekszünk közösen összeszedni, hogy mi a frissítenivaló, bzoley meg ha itt lesz és bírja, akkor felteszi, vagy bárki más, akiben megbízik.
Remélem holnap végre tudok pár kört futni, mert ez a sprint 6. hely nem tükrözi a valóságot, alig játszottam még azon a pályán
bzoley: Én is futok majd még jópár Speedtrap kört, és a többieknek is hajráá!!! -
Qorthral
őstag
Szép idők!!! Sajna keddig nem nagyon fogok játszani
!
Valakinek nincs kedve csinálni egy új táblázatot? Benne a 4 Speedtrap + a sprint eredményekkel? Én már lassan elvesztem a fonalat. -
Qorthral
őstag
Szééép!
Lev, és most jön az egymás utáni második rossz hír Neked!
Hwy 201 & Lyons 1:32:18
Eredmény: [link]
Statisztika: [link]
Sprint
Hwy 201 & Lyons
1.Qorthral (Porsche Carrera GT)..............1:32:18
2.Lev Andropov (Porsche Carrera GT).......1:32:51
3. csorlala (Porsche Carrera GT)..............1:33:20
4. TheSilencer (Porsche Carrera GT) .......1:35:96
5.HNBxCsabi (Porsche Carrera GT)..........1:39:80
TheSilencer: Grat, nagyon szépen haladsz!!!
-
Qorthral
őstag
válasz
Silencer83 #115 üzenetére
-
Qorthral
őstag
Üdv akkor az új topikban minden MW-s barátnak
!!!
Természetesen én is beszállnék a sprintbe, mint ahogy Scream is tanusíthatja, eddig is próbálkoztam már vele!
Silencer koma, jó az ötlet majd én is becsempészem az aláírásomba!
A topik első hsz is jó ötlet. (Kezd az egész marhára pont úgy alakulni mint a CoDos topik)
Lev: Van rólam kép Tildy albumában, nem offolnám itt nagyon ezzel a témát ;)
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest