Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Visszaváltott az operátornév, pedig szimpi volt.
-
csab2
veterán
A telefonom (iPhone 11 Pro Max) 4G, Volte Be álláson van.
Hogyan csatlakozhat így a telefonom a Mini Bázisra, ami csak 3G képes? -
simpley
őstag
válasz
#72445440 #56189 üzenetére
na, a VoLTE kikapcsolásával ill a legfrissebb szoftver telepítésével megjelent a 3G kapcsoló is, 2G továbbra sincs. az eddig "elveszett" SMS-ek megérkeztek, viszont ha tárcsázza a 1270-et még mindig az adategyeztetős szöveg van. ez azért nagyon zavaró, mert ha más ügyintézés lenne szükséges ez nem megfelelő.. valami ötlet, hogy miért nem lehet legalább skippelni? 5 nap telt el adategyeztetés óta..
-
simpley
őstag
válasz
#72445440 #56187 üzenetére
kérdés még az, hogy nincs-e a VoLTE tiltásra valamiféle USSD kód, vagy SMS kód amivel letiltható lenne? Már csak azért mert nagyon sokat kell várni, hogy felvegyék, gondolom a kialakult helyzet még jobban rátesz egy lapáttal... több mint egy órát várt a kollega, gondolom nincs már kedve megint várakozni.
-
tomp
félisten
Ha valaki hátrányt tapasztal a VoLTE kapcsán, az a készülék számlájára írható
Vagy a Huawei IMS-re! Telenor->Vodafone VoLTE/Vodafone VoLTE-Telenor útvonalon több iPhone és OnePlus ügyfélnél is hibás a Vodafone VoLTE.
Ha Telenorról hívják a Vodás VoLTE-t akkor a vodán ki sem csörög. Ha Voda VoLTE-ről indítanak hívást Telenor felé akkor ki se megy a Telenor felé a hívás. -
Keem1
veterán
Végre nálam is bekapcsolták a VoLTE-t, amit a privát Telekomos telefonomon elérhetősége óta megelégedéssel használok
Eddig sajnos nem volt rá lehetőségem, pedig hiányzott a gyors hívásfelépülés, a 3G-re visszaváltás nélküli telefonálás, meg úgy összességében az LTE előnyei nem csak net, de hívás esetén is (sokkal robosztusabb, stabilabb, elterjedtebb, gyorsabb, kevésbé energiazabáló). Vodán azért nem élvezhettem az előnyeit, mivel a szolgáltatás nagyvállalati előfizetés. De már itt van és ugyanúgy töléletesen működik, mint magentáéknál.
Ha valaki hátrányt tapasztal a VoLTE kapcsán, az a készülék számlájára írható (nálam második, családi körben összesen az 5. készülék, amin hiba nélküli - mind az 5 telefon Samsung flagship). -
simpley
őstag
válasz
#72445440 #56163 üzenetére
csak nem jó... továbbra sem működik a menüpontos 1270 és nem is lehet skippelni az egyeztetést pedig már el lett végezve ezt az ügyfszolis is elmondta, hogy sikeresen lezajlott.. na ilyenkor mi a teendő? elmondás alapján akkor kezdett furcsán viselkedni az előfizetés, miután települt egy profil, ez tette elérhetővé iPhone-on a VoLTE-t. (nem kérés volt, automatán lezajlott) további érdekesség, hogy nem lehet áttenni a kártyát sem 3G-re sem 2G-re csak az a két menüpont van, hogy 4G, VoLTE be/ki.. mi lehet ilyenkor a probléma, mert én teljesen tanácstalan vagyok, ilyennel még soha nem találkoztam, még csak hasonlóval sem...
UP:
a furcsa viselkedés alatt azt kell érteni, hogy nem érkeznek meg a hívásértesítők, folyamatosan újra be kell állítani az adatkapcsolat címeit. több fajta telóban lett próbálva, androidosban is, windowsos-ban is, de ugyan ez a jelenség az értesítések, ill az ügyfélszolgálati szám felhívásakor is.. esetleg, ha kérne egy profilfrissítést a SIM-re megoldódna szerinted? -
domper2015
senior tag
válasz
radio100jozs #56180 üzenetére
Bekapcsolják a Telenornál kérés esetén
-
radio100jozs
őstag
Huawei P30, van VoLTE, kapcsoló nincs. Telenor 2. sim-nél van VoLTE kapcsoló, de ott meg nem működik (Feltöltős).
-
Diák66
őstag
LG K50-en nem jött össze: Vodafone - Vigyazzunk egV
-
AtaWrc
aktív tag
Azért a vodkafon elmegy a ......
Március 9-én kötöttem szerződést upc-vodafon számhordázással /előtte vodafonos voltam/
A számáthozás most 20-án !!!! megtörtént, és hogy éljen a a my vodafon, még 72 órát meg kell várnom? Mire ez a nagy kapkodás...Ja hogy az Hbo-t, Cinemaxot, Filmbox csomagot nem tudják addig kinyitni, az új vodafon médiaboxon az persze nem számít...
-
Pityu.
nagyúr
Ez lenne akkor az ingyen felhasználható adat mennyiség,aztán 3 hónap múlva automatikusan törlődik?
-
Pityu.
nagyúr
Hát én aztán várhattam volna a vodafone appal heteket is nem mondta egyik telefonos ügyintéző sem,hogy újból kell regisztrálnom,mert ugye feltöltő kártyásról váltottam előfizetésre csak annyit mondtak várjak 48 vagy 72 órát és akkor próbáljak bejelentkezni.Na most akivel beszéltem az mondta meg a tutit a végén 72 óra várakozás majd újbóli regisztráció
-
Pityu.
nagyúr
Ja,én is csak néztem mi van,de tegnap vagy előtte még nem ez a szöveg volt.
Egyébként a vodafone app dologhoz,azt mondták sim kártya csere ugye feltöltősből lettem előfizetéses,ugyan az a telefonszámom azt mondták 48 óra várakozás,hogy be tudjak lépni a vodafone appba aztán itt írta valaki a 72 órát na kb 2 óra múlva lejár a 72 óra kíváncsi leszek ha nem tudok belépni az appba akkor megpróbálok egy új regisztrációt.
-
iday
aktív tag
HTC U12+
Nincs Volte. -
szemesi69
addikt
válasz
MadMancs #56155 üzenetére
Nem a huawei fejlődik vissza, hanem a voda. Miután bele került a telekomos kártya, jött szolgáltatói frissítés, utána lett volte kapcsoló, ezt a vodának kellene küldenie.
A voda 1 sim, de megcserélhetem, akkor is ez lesz nálam. Pár napja van bent telekom kártya 2 sim tálca, szóval bőven lett volna a vodának ideje küldeni, ugyanis már múlt év nyár vége óta van voda volte nálam.
-
MadMancs
veterán
válasz
szemesi69 #56153 üzenetére
Akkor viszont elnézést kérek. Mondjuk ezel szerint huawei visszafele fejlődik, p20 ban külön kapcsolható volt mindkét SIM en a volte és a VoWIFI is. Igaz ott egyszerre csak az egyik tudta 4G, viszont ha vodán kikapcsoltam az kikapcsolva is maradt és csak akkor volt VoLTE ha telekom SIM re váltottam.
Azt halkan kérdezem hogy melyik SIM foglalatban van Voda? Mert ezekhez a kapcsolókhoz kell a szolgáltatói frissítés is huawein ( azt meg az 1 es SIM alapján keresi teló többnyire.)
-
szemesi69
addikt
válasz
MadMancs #56152 üzenetére
Nem mindegyiken lehet kikapcsolni. P30-m van, vodafon és telekom kártya van benne. Nem mókolva van bekapcsolva a volte. A telekomost ki tudom kapcsolni, van kapcsoló, a vodafonnál nincs, így csak akkor tudnám kikapcsolni ha felhívnám őket és kérném. Szóval ne állítsunk olyant amiben nem vagyunk biztosak
-
MadMancs
veterán
válasz
szemesi69 #56150 üzenetére
Há nem mókoltan lett bekapcsolva azaz támogatott telefon akkor kilehet minden telefonon ( többnyire a mobilhálózati beállításoknál). Ez a kapcsoló csak azokon az eszközökön jelenik meg amik támogatottak.
De ha nagyon nem boldogul vele az illető akkor 1270 és magán a simen offolják VoLTE.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Sorozatok
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest