- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
MyVodafone regisztráció megy valakinél? Nekem hibát ír ki.
Elnézést kérünk, technikai hiba történt. Kérjük, próbáld újra!
Lehet hogy mert egy Tabletben van most a kártya?
Vagy mert csak 1 órája aktiváltam?(#57996) Zaja2: 23.-ig nem fog menni a Telenoros kártya, akkor lesz meg ténylegesen a számhordozás.
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Zaja2
senior tag
Üdv! Átvittem a Vodától a Telenorhoz a múlt héten csütörtökön a számom. Meg is jött a sim kártya,a szerződéssel,számlával,rajta egy telenoros 20-as saját számmal. Betettem készülékbe,de nincs térerőm. 7. hó 23.-án fog megtörténni a számhordozás. Addig mi a teendőm a telenoros simmel? Be kell/be tudom aktiválni,vagy csak 23. után?
Köszi![ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
4Grider
nagyúr
válasz simpley #57987 üzenetére
Azért egy olyan vállalati flottában, amiben van mondjuk 200 előfizetés, és abból 20 haladja meg a méltányossági használat feltételeit, ott igen nagy valószínűséggel nem fog erősködni a szolgáltató, hogy szerződést bontana, sőt még a jogszabályban szereplő felárakat sem biztos, hogy terhelik. Nagyobb cégek esetén pedig van olyan drágább csomagajánlat, amiben korlátlan eu roaming lehetőség is van. Sajnos pont a szállítmányozó cégek nem igazán veszik ezeket igénybe a piacukon dúló árverseny miatt.
-
simpley
őstag
válasz 4Grider #57985 üzenetére
Annyit hozzátennék az előző válaszomhoz, hogy lehetséges nálunk azért nem nézik a méltányossági feltételeket mert üzleti csomagunk van. Hidd el, nem sokszor járt haza a kollega az elmúlt 1,5 évben mégsem figyelmeztették hogy tartsa be..
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
nyiriv
friss újonc
Sziasztok,
Red Free csomagra gondoltam! Korlatlan net, de 10 mbit / sre van korlatozva ugye.
Nekem jobban megerne familyben ezt bekotnom mint kulfoldon uj elofizut valtanom.
Csak felek h meltanyossagi neven, bekorlatozzak a csomagom es a husegido meg ugyanugy maradna...
Ne kockaztassak szerintetek? -
veterán
válasz nyiriv #57976 üzenetére
Olyan csomag nincs magyar vodánál. De végülis mindegy. ÁSZF EU jogszabályokra hivatkozva nagyon büntet minden csomagban. Nem korlátoz egyénként, hanem átrak az "Alap" nevű csomagba. Nem méltányos használat esetén havidíj 29000Ft, 110Ft/perc, és 110ft/mb.
Senki sem merte még kipróbálni betartják e, már párszor volt téma. De valószinűleg jobban jársz egy kinti előfizetéssel.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nyiriv
friss újonc
Sziasztok!
Red Light csomagban gondolkozom, de életvitelszerüen Ausztriában fogok lakni.
Esélyes, hogy a csomagomat lefogják korlátozni?
havi egy hétvéget töltök Magyarországon.
volt már köztetek olyan akit korlátoztak az miatt mert főleg külföldön használta vagy csak duma?? -
zoli62
addikt
Mióta nem vesz fel a Vodafone ügyfélszolgálata hívás, vagy üzenetküldési problémára hibajegyet, csak panaszt?
-
veterán
válasz #04535040 #57951 üzenetére
Azt nehéz lenne kivitelezni mikor nincsenek dátumozva. De miért raknák ki egy már nem aktiválható szolgáltatás aktiválási útmutatóját?
Mondjuk bármit kinézek belőlük.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz #04535040 #57949 üzenetére
Nem tudom mikori, de abból kiindulva hogy még az a rész is benne van hogy hogyan kell aktiválni, biztos hogy május 15 előtti.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz >Deego.. #57942 üzenetére
Nekem 2020.05.15-én lett volna rá szükségem.
Meg is akartam rendelni, felmentem a voda olfdalára, éééééés.....már nem lehetett bekapcsolni 15-én, ezért pénzért kellett adatot vennem a nagy "pandémiában", miközben mindenki ingyen kapta. Mit mondjak: nem sűrűn csalódtam a vodában, de ez az eset az volt: miért nem jelentettették be előre, hogy meddig lehet aktiválni. Az "egyik percről a másikra kirántom alólad a pandémiásadatot" nem igazán ügyfélbarát, pláne annak tudatában, hogy a másik két szolgáltató előre bejelentette, hogy meddig lehet aktiválni. -
sanzi1982
tag
Indulhat a spekuláció hogy kitől szerzik be az "építőanyagot" 😄
Nem vagyok kínai cucc hívő,de átvilágítgatják a Huawei-t tokától bokáig és senki nem talált semmit
És ennek az egész műbalhénak mi előfizetők isszuk meg a levét
Köszi Trampi -
rin33
senior tag
válasz tibor23 #57925 üzenetére
Ha jó tévedek a 4G-nél RSSNR , a 3G-nél RSSI a ,,mérce". Nem ugyanaz a kettő. Az RSSI csak jelerősség mérése, interferencia, zaj stb. tényezők nem számítanak, az RSSNR mindig kevesebb mert az a jel minőségét és az egyéb körülményeket is figyelembe veszi, ezzel a mércével pontosabb képet kapunk.
-
törölt tag
-
hallerlaller
addikt
válasz hallerlaller #57904 üzenetére
Na már aktív.
5g-re is felengednek minket elvileg, szerződés szerint, csak sajnos nincs 5gs teló amin kipróbáljam.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
trec12
addikt
válasz #08176384 #57929 üzenetére
Úgy tűnik a hálózat építésnek is búcsút inthetnek:
Villámgyorsan elveszítheti Nagy-Britanniát a Huawei
És még egy cikk[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
Tehát van kb. 17dB előny a 4G számára, viszont akárhol nézem, a 3G 20-30 (!) dB-vel erősebb B1-en, mint B3 4G. A telefon saját szintmérő pálcikája elég reális szerintem, és az is (B3) 4G max. térerőt csak ritkán mutat beltéren, csak közel a toronyhoz, míg 2-3G lakott területen mindenhol max. volt ahol volt torony.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi1982
tag
Gugli nélkül is lehet élni! 😁
-
Laki
tag
Ha lekapcsolják a 3g-t mi lessz a minibázissal?
-
gabor9991
őstag
Dual simes xiaomi készülékeken van sim lock?
Most beszéltem 2 ügyintézővel, az első szinte 100%-ra állította, hogy nincs, nem szokták hálózati zárral ellátni a 2 kártyás telefonokat de azért kapcsolta a társosztályt, ahol ennek teljesen ellentétes infót kaptam, miszerint 24 hónapig mindkét sim hálózati záras.
Tapasztalata esetleg van valakinek mi note 10 lite készülékkel? -
-
Diák66
őstag
-
Diák66
őstag
Nos, Balatonkenesén voltam a mai napon, szóval méregettem. Az alábbi eredmények születtek:
Az elérhető cellák:
B1 eNB ID 3098 (10 MHz)
B3 eNB ID 3098 (15 MHz)
B20 eNB ID 3098 (10 MHz)
B7 eNB ID 3002 (Siófok!) (20 MHz)A sebességmérések le/ feltöltésnél, külön mérve a frekvenciasávokon.
B1 28,4 / 15,4 Mbit/s
B3 6,6 / 30,8 Mbit/s
B7 15 / 0.62 Mbit/s
B20 0,83 / 6 Mbit/s
B3+B20 7 / 32,2 Mbit/s
B1+B20 17,7 / 21 Mbit/sVan mit fejleszteni...... lehet megváltás lesz szeptembertől a váltás??
[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
ex UPC-s haveromnak 2 hét után sikerült a Vodának aktiválni a 4G-t.
HaladnakHONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest