-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
stickermajom #37941 üzenetére
Az a baj, van aki erre szakosodottak, és hallani már manipulációról, szóval az ilyet felvétel után rögtön: köszönöm nem kérek, és rányomni...
Másrészről vannak kormányhivatalok, akik szám nélkül keresnek, engem folyó nyomozás miatt rendőrség keresett magán számról... szóval az se megoldás, ha azokat nem veszi fel az ember...
Másrészről a magánszámos hívót lehet így is fogadni:
- Hullaház
- Elmegyógyintézet
és társaik, megdöbbenéstől lerakja a hívó fél -
nobiand
aktív tag
válasz
stickermajom #37936 üzenetére
Na ez engem is érdekelne. A kórházi ágyaktól kezdve, kedvezményes üdüléseken át mindennel fárasztanak. Pedig kértem, hogy titkos számom legyen.
-
313313
addikt
válasz
stickermajom #37936 üzenetére
Akik hívogatnak, megkéred, hogy szépen töröljék a számodat a rendszerből és ne adják ki senkinek, mert nem járulsz hozzá. (Nyilván rögzítik a beszélgetést, lehet rá hivatkozni...)
Másrészről beszólhatsz a vonal végéről, hogy te is rögzíted a beszélgetést, ilyenkor általában lerakják. Ezeket itt ph-n olvastam, apró betűs rész ellen, meg passz...
A baj az, hogy ha eléred, hogy ne is adják ki a jövőben, x cégnek kiadták már, akik ugyan úgy tovább adhatják... -
raziel01
veterán
válasz
stickermajom #36877 üzenetére
Nem indul újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- SzoftverPremium.hu
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged