- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottoyes
senior tag
válasz
Tomyyy11 #6030 üzenetére
...na tessék:a három T-őr leírta neked,hogy mi van...hidd el:"a T-mobile a legkorrektebb szolgáltató,és folyamatosan azon dolgozik,hogy Ügyfeleit a legmagasabb szinvonalon kiszolgálhassa!Köszönjük,hogy Ügyfelünk vagy!"Fizetett politikai hírdetést olvashattatok.
ehhehe
-
Teszla_
senior tag
válasz
Tomyyy11 #6030 üzenetére
Én az ilyen ellen úgy védekezek, hogy minden hónap 5-én befizetem a számlát, akár megjött a csekk, akár nem. Mert ugye hónap utolsó napján van a számlazárás és másnap már be lehet fizetni. Így bebiztosítom magam, hogy ilyen ne történjen.
Az meg tényleg igaz, hogy egy, időben be nem fizetett számla után nem fog senki bíróságra menni, a te esetedben valószínűleg több elmaradásod volt, több számlát nem fizettél be időben.
Javaslom, keresd meg a számlákat és a befizetésről szóló papírokat, csekkeket és nézd meg a fizetési határidőket és azt, hogy te mikor fizettél. Ha mindet időben fizetted (kivéve egyet, amit te is említettél), akkor mutasd ezt meg egy T pontban.
Ha többnél is későn fizettél, akkor sajnos jogosan követelhetnek. -
válasz
Tomyyy11 #6030 üzenetére
Kedves Andersen!
Ezt a történetet Te sem érted, szerintem! Megyek sorban.
Senkit nem érdekel, mikor fizeted a számlát. Egyetlen lényege van a dolognak. A fizetési határidőig be legyen fizetve! Ennyi. Bár itt rögtön sikerült ellentmondásba keveredned saját magaddal, mert írod, hogy hogy nem fizettem be még májusban egy részletett. Tehát nem fizetted időben.
Folytatom.
Mielőtt a T követeléskezelőnek adja át az ügyet, legalább három figyelmeztetést küld az általad megadott lakcímre! Te ezek közül egyet sem kaptál meg. Furcsa. Nagyon furcsa!
Innentől kezdve, mivel új információt nem tartalmaz az írásod, csupán sértegetést, nincs rá mit írni, én úgy gondolom!
Igen, fizethetsz. Mikor aláírtad a szerződést, tudnod kellett, hogy fizetned kell! Vagy így, vagy úgy, de ezt megúszni nem lehet! Szerencsére! (Bíróságon sem lehet arra hivatkozni, hogy én nem tudtam, hogy nem szabad lelőni a szomszédot! Pontosabban lehet, csak felesleges...)Nem hinném, hogy a T könnyeket fog ejteni utánad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest