- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
Sn00k #138324 üzenetére
Készülék nélkül 1 évre tudsz hűséget kötni általában valami minimális kedvezményért, vagy hűség nélkül válthatsz díjcsomagot, 2 éves hűséget csak audiovizuális készülék (pl. telefon, tablet, laptop, TV) vásárlása esetén lehet kötni, ez törvényi szabályozás miatt van így.
-
stichus
tag
most sikerült összekeverni, 2 jülönböző dolgot. amit én mondtam az a globetrotter mobility managerben van, amiz nekem a modememhez adtak. de ezek szerint nálad nem ez van, szóval ez a lehetsőség kiesett.
a my t-mobile a netes ügyfélszolgálat, ahol a számlaegyenleget lehet megnézni és azt elosztani, amiből kijön az adatmennyiség, tényleg kijön, kipróbáltam. [itt] lehet belépni -
megyeri
tag
Ha előfizető vagy, "G" a 1730-ra SMS-ben (SMS-t tudsz küldeni stick-kel is) és válaszüzenetben jön a forgalmazott KB-ok száma... Ez 54 Ft... Én inkább azt csinálom, hogy a My T-Mobile-ban az aktuális nettó egyenlegemet elosztom 8,53-mal, akkor kijön a MB-ok száma (nekem társkártya 2GB csomagom van). Mivel a My T-Mobileban ingyenes az infó, megspórolom az 54 Ft-ot, úgyis csak adatforgalom szerepel az egyenlegben, még SMS-t sem küldök róla. Ha márciusban aktiváltad, akkor ebben a hónapban részarányos a forgalmi keret, ami a 31 napos márciusban napi 165,2 MB-ot jelent...
Amit írtál küldött és fogadott mennyiségként, az - szerintem - csak az aktuális kapcsolati idő alatt érvényes értékeket mutatja.
-
Andreas
tag
Na de miért a Vodafone-t adod itt referenciának ebben a topikban?!
Ez szerintem nagyjából szemlélteti is, hogy mi történik a hálózattal meg a szolgáltatás minőségével, ha korlátlan internetet adnak kevés pénzért. Gondolom a rózsaszín (bocsánat, MÁGENTÁ) ködben úszó T ezért sem nyújt ilyet, csak Internet Fix néven vidéken, de azt WLAN alapon, ami ugye nem nyírja ki a hálózatot...
-
Andreas
tag
Ez ugye szubjektív, hogy kinek mi mire elég... Pozitívum, hogy van egy ún. adatforgalmi értesítő szolgáltatásuk. Ennek az a lényege, hogy ha eléred a havidíjban foglalt mennyiség 50 és 100%-át, SMS-t küldenek. Ezen a linken tudod elolvasni.
Igen, ha meghaladod, nagyon drága, tehát érdemes szerintem először inkább nagyobbat rendelni, aztán ha úgy látod, hogy túl sok, váltasz egy kisebb csomagra következő hónapban.
A sebesség sok mindentől függ, de nagy általánosságban elmondható, hogy egy 3.6 Mbps sebességre képes eszközzel kb. 2 Mbps-al tudsz letölteni.
-
stichus
tag
nagyon lehúznak. mert 10 kbyte-onként számláznak utána. nekem általába olyan 3 gigabyte az átlagom havonta, ez úgy 30000 ft az önkiszolgáló ügyfélszolgálat szerint, ami számlazáráskor lesz 5790 ft. ebben benne van egy csomó csatolt file letöltése az outlookkal, meg nagyjából heti 3-400 mega letöltése havonta. szóval netezni elég a korlát.
nekem szegeden 200k körül szokott jönni lefelé
http://speedtest.net/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Béta iOS-t használók topikja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged