Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- 
			  Mobilarena Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások) 
 Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 

L.L. senior tag 11. napja rendelt tv-t, amit másnap elbíráltak, a mai napig nem szállították ki. Hívtam őket többször, legutóbb pár perce, és csak annyit tudnak mondani, hogy látják, még náluk van a termék, ők sem értik, de pár nap múlva biztos hív a futár. Azért vicc, hogy már virtuális asszisztenssel is lehet beszélgetni, de agy raktáron lévő terméket, 2 hét alatt sem tudnak kiszállítani. 
- 

punky10 addikt A Telekomnál sajnos minden nem normális dolog normálisnak minősül. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Én a múlt hónapban rendeltem TV-t.Egy pénteken.Következő hét szerdáján 11 óra körül kaptam egy e-mailt,hogy futárszolgálatnak átadva,csomagszámot is küldtek.Rákeresve a GLS oldalon kiderült,hogy aznap délelőtt 9-kor sikertelen kézbesítés történt.Telefonálás,egyeztetés,másnap megjött a tv.
 A GLS semmit nem jelzett előre(pedig megnéztem az oldalukon,kellett volna)a Telekom pedig egy kicsit késve küldött értesítést.Úgyhogy várj türelemmel,egyszer csak megjön az a tv... 
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dptrsk
 dptrsk