- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Asbee #143204 üzenetére
Nagyon is tudtam mit akarok, semmi felelőtlenség nem volt, csak a két mobilelőfizetés lett fordítva kötve, a számokra
Értelek... mi lehetett volna, ha nem tudod nagyon is, mit akarsz!?
No de ilyekor érdemes pesszimistának lenni, akkor max kellemes csalódás ér. Ha a chat megmondta, akkor úgy lesz, még szerencséd is lehet.mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
válasz sketchifun #143165 üzenetére
Kevés standup sikerül ilyen jóra, thnx!
Bár az kicsit fura, hogy full korlátlan mobilelérések mellett a kommunikáció mégis olyanra sikeredett köztetek, mintha még füstjeleknél tartanánk.
És ahogy elhangzott már, az autós töltő valóban hasznos találmány.
Netes SIM valóban régóta nem létezik a Telekomnál.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
válasz Cs1csó #143109 üzenetére
Gmail piszkozatként mentettem el anno, de volt, mikor a böngésző pár karakter beírása után dobta a megfelelő sort!
Régebben a BM nyilvántartásban hülyén rögzített születési hely miatt nekem is voltak gondjaim, de ez épp szolgáltatótól független volt.
-
félisten
itt a topikban is évente sok hozzászólás olvasható, miszerint nem lehetett online elvégezni,
Igazad lehet, de ne feledjük, hogy azok írnak, akiknek nem sikerült vagy nem képesek megoldani! Ennek a sokezerszerese az a szám, akik nem írják le ide, hogy pikkpakk sikerült nekik.
-
félisten
-
félisten
válasz jack982 #142394 üzenetére
Ha nem is a Posta adja, de...
DOMINO QUICK AKCIÓS SIM-csomag, fogyasztói ár 990 Ft - 20 perc lebeszélhetőség, 1 GB adatforgalom, vásárlás után, de még regisztráció előtt a postai POS terminálokon történő bármilyen címlettel, de minimum 2.000 Ft-tal történő feltöltés esetén a Magyar Telekom 2.000 Ft extra egyenleget ad, mely 30 napig használható fel. [link]
-
félisten
válasz szabonagyur #142395 üzenetére
Ezer éve ugyanez a kettős árazás van!
-
félisten
válasz #73820095 #141951 üzenetére
No mondjuk ilyen baleseteknél kifejezetten jól jön kis extragiga! Amúgy se féltettem én szegény Telekomát, hogy kifogyna a netből! Nekem meg pont nem volt szerencsém, mert a feltöltős bónuszt se tudtam most felhasználni, úgy egybecsúszott minden.
-
félisten
válasz Nikaré #141940 üzenetére
Ajajjj, jó lesz ez, hogy többen ideírkáljuk, milyen kevés adatot használunk el 10 nap alatt az ajándékból? Legközelebb nem kapunk ennyit! Szerencsére én azért bő 700MB-ot ellőttem a 15gigából, de ugye sokaknál nem változnak a felhasználói szokások attól, mert épp ingyenes gigágat lehet elfüstülni!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz enginev3.0 #141769 üzenetére
Ráadásul ott van a vodafone korlátlan nete 5700ftért, a telekomnak hol van ilyen? De a yettelnek is van korlátlan otthoni nete 6700ért, ami gondolom hordozható
Most túl egyszerű lennék, ha azt mondanám, hogy akkor azok közül kell választani? Telekomnak meg ott a Domino, ami nincs a többinél, teljesen rugalmas opciói vannak én évek óta elvagyok vele. Szerencsére a mobilszolgáltatásnál nincs az, mint otthoni netnél, hogy nem választhatod csak azt, ami fizikailag elérhető. Nem köt semmi egyik mobilszolgáltatóhoz sem, nyilván ha a user saját magát odaköti, az más helyzet.mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
válasz enginev3.0 #141765 üzenetére
Inkább olcsóbbat
Aham...amúgy ez valami hétfői poen lett volna? Mert komolyan nehéz venni ilyesmit! Minden szolgáltatás ára emlekedik ezerrel, részben a kormány kivetett különadói miatt, de reméled, hogy olcsóbb csomagokkal jön ki egy szolgáltató?mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
válasz #73820095 #141684 üzenetére
Appban nem írja, meddig lehet aktiválni, de ezt találtam:
"A mobil szolgáltatással rendelkező (havi díjas, Domino, lakossági, üzleti és flottás) ügyfelek számára a cég az aktiválást követően, díjmentesen biztosít 10 napig felhasználható 100 perc beszélgetést vagy 15 GB mobilnetet, ami a Telekom alkalmazásban (Kiegészítő szolgáltatások alatt), a Telekom fiókban (tovabbnetezek.telekom.hu) („Belföldi és EU-s netbővítők” alatt a „Nem korlátlan netbővítők” kategóriában) valamint a 1414 számra küldött +SOS100PERC vagy +SOS15GB SMS-kóddal aktiválható szeptember 18. és 30. között."
-
félisten
válasz borges7 #141678 üzenetére
Ne fárassz már léci! Venni nem tudsz, küldeni igen, hol akadtál el?
Nyilván legyen feltöltve pénz és még ilyen tippet is kaptál.
Szóval SMS-t küldeni és beszélni is tudsz attól még, hogy nem veszel perceket meg X darab SMS-!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz Kicsirics77 #141327 üzenetére
De legalább valóban megoszlanának a költségek! M&M és a sajátlábúak között...no meg a bevétel is persze. Majd áram és víz mintájára lenne 1200 forint percdíj+5600 forint rendszerhasználati díj.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz Top cat #140861 üzenetére
...és találkozik az épp ezekre építő szélhámos csaló ügyességével! Soha nem hal ki ez az általad említett tulajdonságokra épülő csalás, max mindig az adott helyzethez igazítják.
De sokszor elég csak valóban jóhiszeműnek lenni... Ha épp vár valaki csomagküldeményt és jön az SMS, hogy elégtelen a cím, emiatt nem tudják kézbesíteni... Anno az első ilyen SMS-nél pont vártam csomagot, néztem is, hogy mi van, aztán letettem a telót és a futárcég oldalán megnéztem trackernumber alapján, mi a helyzet. Már alapból nem az a weboldal volt a linken, aminek lennie kellett volna, szerintem ennek azonnal gyanúsnak kellene lennie!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz blueye #140856 üzenetére
Nem véletlen jönnek százszámra az ilyen üzenetek. Nem is tűnik fel az embereknek, hogy semmilyen Telekom pontgyűjtés nem zajlik/ott, de hirtelen milyen rengeteg pontja lett?
Az, hogy a kattintandó link nem gyanús...kicsit azért fájdalmas ez így. De ugyanez az innen-onnan csomagja érkezett tipusú SMS, email...
-
félisten
válasz Intruder2k5 #140784 üzenetére
Top cat ötlete alapján meg is van a pontos válasz a kérdésre!
Ez az un. call barring - magyar szolgáltatóknál nincs használatban sehol (egyébként szolgáltatási PIN kell(ene) nem a SIM PIN).
De jó irányba indultál! Amit PH fórumain nem lehet megtudni, az nincs is...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kopeter1982 #140767 üzenetére
A telefon feloldókód (nem PIN) nem négyjegyű véletlenül?
Nincs ilyen kódom szerintem. Nem jó a 0000 sem, 1111, 1234 se...
-
félisten
válasz Intruder2k5 #140749 üzenetére
Én meg köszi a blacklist app tippet, párszor már volt eszemben, hogy keresni kéne egy ilyet...így már meg is van!
-
félisten
válasz Intruder2k5 #140744 üzenetére
Hát sajna nem vagy előrébb...
De ki tudja ezt a kódot vajon? Nyilván szolgáltató, de kérésre megadja vajon?
-
félisten
válasz Intruder2k5 #140734 üzenetére
HyperOS-en kiválasztható a SIM itt...
...itt a Dominora kattintva ezek vannak...Nem tudom segítettem-e ezzel, sajna csak a MIUI/HyperOS-t tudom megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz boborján2 #140652 üzenetére
Ezt pedig automatizálni a számítógépes nyilvántartásban/kedvezmény rendszerben lepkefing lenne egy ekkora cégnek.
A visszaadott eszköz fizikai ellenőrzése nem automatizált. Egy szolgáltatónál ez időigényes, de akinek ez gond, vehet mobilt kereskedelmi egységnél is. Alzánál például egyik pultnál leadod a készüléket, ellenőrzik, ha OK kifizetik az árát és már mehetsz is másik pulthoz/automatához kifizetni a helyette megrendelt terméket. Egy nem kifejezetten kereskedelmi profilú szolgáltató értelemszerűen nem fog így működni soha.
-
félisten
válasz boborján2 #140650 üzenetére
Ugye azt Te is érzed ,hogy ez mekkora kamu.
De jól hangzott, nem?
Ami viszont ezeréve fenáll, az az, hogy priorítás az új előfizetőknél van. Nem tudom mennyire akkora összeg ez a 70-80eft/hó, hogy ezzel foglalkozniuk kéne, szerintem a készülékforgalmazás egy ilyen méretű cégnél teljesen külön egység. Ez van, nyilván egy elállás során vannak teendők és nem ez a legfontosabb ilyenkor. Ez egy nyűg a szolgáltatónak/kereskedőnek, ezzel számolnia kell a vevőnek is.
-
félisten
válasz giroud199 #140647 üzenetére
Szerintem épphogy segíteni próbálnak, mivel láthatóan nem tudtad még eldönteni, milyen készüléket szeretnél, adnak időt, hogy nyugodtan eldöntsd! Addig beballagsz a Telekomhoz, megnézegeted a kiállított készülékeket, akár ott meg is rendelheted.
Teljesen érthető, hogy nem törik magukat, ha valaki visszaküldi a készüléket, de ez tényleg nem Telekom sajátosság, igaza van 4Grider-nek. Ha mérgelődsz, nyugodtan köszönd azoknak az évek alatt kialakult helyzetet, akik a 14 napos elállással visszaéltek. Szóval higgadalom, ha valóban jó akciók vannak, akkor az első rendelők élveznek priorítást és ők sokan vannak.
...havi 70-80ezres számlám van ,és kb húsz éve vagyok előfizetőjük 4-5szammal
Nagyszerű! Ennek kéne befolyásolni szerinted a folyamatot? Én azért drukkolok neked, hogy ne csússz ki az akcióból!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz vence #140588 üzenetére
Egyébként egyoldalú szerződések születnek, ami elméletileg a polgári jog szerint, alapból semmis.
At kéne menned ezzel a jogász topikba, kicsit jobb kedvre derítenéd őket! Nincs olyan, hogy egyoldalú szerződés, ahogy az ügyfél aláírja azt, már kétoldalú, ha nem írja alá, akkor meg nincs szerződés. Ja, hogy nem ott fogalmazza meg egy szolgáltató helyben Marinénivel a szerződést? Sokkal érdekesebb lenne, ha minden ügyféllel megbeszélgetné a Telekom, de bármely szolgáltató, hogy mit is írjanak a szerződésbe, mennyit szeretne fizetni, ilyesmi... Hetek óta nem kacajgtam ilyen jót hsz-en.
A havi ÁSZF módosításoknak is meg van a jogi kerete, x nappal a hatálybalépés előtt nyilvánosságra kell hozni, értesíteni az ügyfeleket és, ahogy Intruder2k5 említette imént, ha az ügyfélnek nem felel meg a módosítások után az adott szerződés azt egyoldalúan felmondhatja.
Kicsit még gyúrnod kéne ehhez a jogászkodáshoz! De azért örvendetes, hogy megint találtál valami olyat a T-nél, amit szerinted érdemes kritizálni. Hát ez a téma sajna pont nem olyan.
Intruder2k5
Bizonyára a dajcstelekom így csinálja.
Utalni akartam épp a dajcstelekomra, de látom már megtörtént.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz melodie #140473 üzenetére
ÁSZF ezen mellékletében még ott van, ez 2024.06.05-én lépett hatályba:
Lakossági Általános Szerződési Feltételek
3/a melléklet – havidíjas – értékesíthető 19. oldalA Digitális Jólét Alapcsomagok tartalma és feltételei:
• 2 éves határozott tartamú szerződéssel nem vehetők igénybe;
• amennyiben a DJA szolgáltatás igénybevételére kötött Előfizetői szerződés határozott tartama alatt a
szerződést az Előfizető felmondja vagy a Szolgáltató az Előfizető szerződésszegő magatartására
tekintettel mondja fel az Előfizetői szerződést, az Előfizető 5 000 Ft mértékű kötbért köteles fizetni a
Szolgáltatónak;
• a DJA szolgáltatásokhoz készülék nem vásároható;
• a DJA szolgáltatások az alábbi kedvezményekkel nem vehetők igénybe: Magenta1 kedvezmény,
Partnerkártya kedvezmény, Telekom kedvezmény, Telekom mobil kedvezmény, megtartó kedvezmények,
egyéb akciós jellegű ajánlatokSzemélyes tapasztalat az egy dolog, de konkrétan állítani ez alapján, hogy megszünt...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Ateszpapa #140428 üzenetére
A 2 darab multisim az tiszta, de azzal nem könnyíted meg a kérdező helyzetét, hogy egyik hsz-ben esim-et írsz, a másikban meg multisim-et. Nekem úgy jött le a kérdés, hogy a fizikai SIM mellett szeretne a kolléga eSIM-et is használni ugyanazzal a hívószámmal.
Akkor ahogy írod, igényel két multisim-et és ahhoz két eSIM-et is? Mondjuk előbbi akár plusz költséggel is járhat.
-
félisten
válasz enginev3.0 #140422 üzenetére
Tele a topik válaszokkal erre, az utolsót mutatom:
Ilyenre nincs lehetőség, mert amikor az eSIM működésbe lép, akkor a fizikai SIM inaktívvá válik. [link]
-
félisten
válasz skroy #140350 üzenetére
Feleslegesen sugallod, hogy bárki mocskos szolgáltatói húzásnak tartja, , de kicsit hülyén hangzott, amit írtál. Pont nem azoknak van erre szüksége, aki megfizeti a jegyárakat és olyan mobilja van, amivel már képes/érdemes streamelni.
De ahogy Intruder2k5 is írta, nem csak focimeccsre járók tudják kihasználni. A focistreamelők és a notórius 5G tesztelők inkább csak parazitáznak a lehetőségen, a Telekomnak meg nagyszerű tesztlehetőség nyilván. Ráadásul egyes helyeken azt tapasztalják majd az emberek 5G-n, hogy atyaégezdeszar! Na vajon miért?
-
félisten
válasz Avayasoft #140348 üzenetére
Amúgy ez az értelme a fórumnak...
Azért is volt már pár napja berakva, de egyébként az appot is tudják sokan használni, ott meg épp kiüti az ember szemét a harmadképernyő méretű banner! Persze aki nem látja az appon a dolgokat, azoknak be lehetne ide rakni óránként minden infót, igazad van.
-
-
félisten
válasz 4Grider #140336 üzenetére
Már a múltkor hasonlóan gondoltam, amikor megláttam a nagyszerű hírt, plusz kb akkor láttam, hogy Dominora is bekapcsolható az 5G...nem tudtam, mi hiányzott! No de hogyan is lehetne amúgy szurkolni korlátlan mobilnet és főleg 5G nélkül!?
-
félisten
válasz boborján2 #140268 üzenetére
Az iménti link első oldalán minden telónak bejött a részletező lapja, nálad meg intranet link van, az azért fura lenne, ha működne a belső hálózaton kívül is.
Ha meg rossz véleménnyel vagy a Telekomról, miért is akarnál tőlük telót venni!?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Intruder2k5 #140191 üzenetére
-
félisten
-
félisten
válasz Cs1csó #139814 üzenetére
Meglepő következtetésre jutottál, de qrva téves volt! Nem a vékonypénzűek lettek megcélozva, még ha nem is lennék magam is csóró, akkor se viccelődnék kárukra! Nekem is digiSIM és egy Domino van a telómban...amíg lehet használni előbbit.
Ha félreérthető volt a vicc, elnézést kérek!
-
félisten
válasz Cs1csó #139807 üzenetére
Ha már korábban írtál volna megnyugtattalak volna
Ha nyugtalan lettem volna, biztosan írok is, hogy mire alapozod a dógot...amúgy nekem úgy jött le, hogy default megszűnik az adat-ajándék és bennfentesként megsúgtad nekünk. Bár arra is tippelhettem volna, hogy köztünk a helyed! No de legalább ez is tisztázódott.
-
félisten
válasz Nikaré #139803 üzenetére
Van valami átlag?
Eddig még nincs, de az tuti, hogy a korlátlan harmadát is képesek lenyúlni ezek! Meg is értem kolléga feldúltságát, az azér' durva és ilyen biztosan nincs a dajcstelekomáéknál. (szerencsére talán nyugi lesz itt tőle, mert a Milyen telefont...topikban Moto-promózik erősen)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Bferibörs #139800 üzenetére
Hát elég érdekes, ha nem én írtam volna, tuti pislognék én is! Plusz a falra helyett falta van írva... Mindegy, ez most egy laza nap amúgy is.
(azért még várjuk meg, dajcstelekom ft-tól mennyi adatot nyúl le a Telekom az ingyenesből, már megint)
-
félisten
válasz vence #139366 üzenetére
Jó lenne, de mivel többek kérése ellenére is ide blogolsz, így kvázi idézhetővé válik, amit írsz! Ugyanis nem a személyedről volt szó, hanem arról, amit írtál. Fura is lenne, ha nem lehetne olyat leírni, amit már valaki leírt, más kérdés, hogy a szerzőt lehet-e említeni. Szerintem igen.
Próbálj a szaktopik témájába vágó hsz-eket írni és senki nem fog idézni. A DT eltérő működése és üzletpolitikája nem e topik témájába vág.
-
félisten
válasz -Solt- #139364 üzenetére
Arra szerződtem, hogy opcionálisan amikor kérem, akkor a rendelkezésemre áll 2 db multisim.
Amíg a szerződés tárgya egy élő díjcsomag.
Semmiféle értesítést nem kaptam arról, hogy ez a lehetőség megszűnik
Mindenki kap értesítést az ÁSZF változások időpontjáról.
a csomag leírásánál a mai napig szerepel, hogy kérhetem...
Szerintem a weboldalon az élő csomagok leírásait látod, meglepne ha nem így lenne.
Ahogy írtam, technikai okok miatt sem adnak ki lezárt díjcsomaghoz két plusz MultiSIM kártyát, de nyilván üzletpolitikai oka is van, hogy az új csomagok felé tereljenek, a helyedben annak örülnék, míg a jelenlegi díjcsomagod nem került megszüntetésre. Jól teszed, ha minden lehetőséget kihasználsz egyébként, mert csak egyedi elbírálásban bízhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz -Solt- #139358 üzenetére
Nem akarjátok érteni, egy lezárt díjcsomag nem módosítható. Te nem akarod módosítani, csak kéne két MultiSIM...értem. Csakhogy úgy puszira nem adhatja neked oda az ügyintéző. Valahogyan azt neki regisztrálni kéne, mivel egyedi azonosító, saját technikai hívószám, etc... A lezárt díjcsomagot már nem tudja módosítani, hogy csatolja az előfizetéshez a két plusz MultiSIM kártyát, annyit tud tenni, hogy javasolja az új díjcsomagot, amihez csatolható az igényelt két darab MultiSIM.
Egyszóval kvázi addig járt két plusz MultiSIM a díjcsomagodhoz, amíg élő díjcsomag volt. Lehet, hogy felsőbb szinten engedélyezhetik lezért díjcsomag módosítását, de mezei ügyintéző nem tud mit tenni.
szerintem
-
félisten
válasz mezis #139342 üzenetére
Sőt! Ha hihetünk vence ft érzéseinek, nemsoká minden szerdán a meglévő adatunkból fog levonni a Domino Day...mert ez nem ám a dojcstelekom!
(amúgy éccaka is karbantartásnak álcázva már azt figyelgették, kinek mennyi felesleges adata van, ami alapján megtervezhetik a visszavételt)
-
-
félisten
'reggelt!
Domino Day! (ma és holnap)
400MB és 20perc
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz FLD1987 #139333 üzenetére
az akkori laptopok képesek voltak mobilinternetezésre; persze a mostani laptopom is képes mobilinternetezésre. 21 éves korom óta használok mobilinternetezésre képes laptopot; szóval már több mint 10 év tapasztalatom van a mobilinternetezés laptoppal dologban
Ezt olyan szépen elmagyaráztad, hogy ma újra megnézem a Forest Gump-ot!
No de amúgy egy laptopban miért is csörögne egy SIM kártya? Vagy WWAN modul vagy LTE modul van bennük, amibe SIM-et dugva internetes adat használat valósulhat meg, de telefonálni ezek segítségével nem fogsz tudni.
-
félisten
válasz Mikrobi1989 #139235 üzenetére
-
félisten
válasz 4Grider #138954 üzenetére
Ez így van, de én erre nem is írtam semmit, csak arra, hogy maga az App teljesen lefogyasztja az 50MB-ot. Annyira nem nagy valami ez az 50mega, hogy ennél komfortosabbá tegyék, ha nagyon ez kell, akkor nézegetni kell az Appot, ha bekapcsolható, akkor ott megjelenik.
-
félisten
válasz vence #138947 üzenetére
Mostanában szerintem gyakorlatban már nem igazán használható semmire, mire bármit megnyitottam volna a T app már egyedül is eltüntette!
Kicsit le kéne csekkolnod a telódat, mert neked a Domino Day is szökik, mire megnézed, az 50MB is eltűnik...és azt pedig az App nem eszi meg, az tuti, max nálad!
Van egy telóm, amin be van kapcsolva az 50MB és elég sokszor indítottam rajta a Telekom Appot, csak tegnap vagy 15x próbaképpen és most megnéztem hogyan áll:
Nincs semmilyen más adat az 50megán kívül.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz vence #138843 üzenetére
Mindenesetre a még futó és érvényes DD-t simán lenyelte.
Szerdán hiányoltuk is, hogy jelzed, mennyit nyúltak le megint az 1gigából! De csak megoldották, a manó csípje meg az orrukat! Simán megvárták, hogy bekapcsold a korlátlant. Szerintem amúgy neked még a korlátlant is úgy adnák, hogy lenyúlnak belőle.
-
félisten
-
félisten
válasz Intruder2k5 #138461 üzenetére
...azért próbálkozik az appban, mert korábban még adtak érte egy gigabyte mobilnetet. Aztán lehet, hogy már az sincs, akkor se, ha sikerülne az egyeztetés.
Annak már rég nyoma sincs, elég rövid ideig élt novemberben. Decemberben kellett egy SIM-et egyeztetnem és akkor kerestem ezt a promót, de totál eltünt a honlapról is minden erről szóló infó, még ÁSZF-ben sem találtam. Csak tippelni lehet, mi az ok...
-
félisten
válasz Intruder2k5 #138459 üzenetére
Azt látod nem tudom, nekem is március végén esedékes. Addig még akár javíthatnak is rajta. Néhány hete viszont notebookon pikkpakk megvolt, régebben ott sem volt egyszerű végigvinni...
-
félisten
válasz Intruder2k5 #138453 üzenetére
-
félisten
válasz vence #138445 üzenetére
- - Ebből azért máshol 2 nagyon jó előfizetés lazán kijön ...
Akkor nincs más hátra...no de annak ellenére mégis itt miniblogolsz, de miért? Bár nem szólhatok semmit, ma még nem toltad, hogy a free DD 300megából mennyit nyúlt le a galád Telekom.
-
félisten
válasz Intruder2k5 #138383 üzenetére
Nem keseredtem el nagyon, amikor én ránéztem ez volt a neve. De igazad van, miért nem láttam, hogy Te épp azelőtt nevezted át!? Szégyellem is magam látóasszonyként. Mondjuk amiket írsz, az nyilván moderátorként talán látod is, gratulálok, hogy szememre hányod, hogy mezei topiklakó ennyire idióta...
(#138382) 4Grider
Hanem mikor? Mert látom a nagymellényű hsz benned is ott puffad, előbb-utóbb nagybetűs leszel.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Oposzumtoszó #137887 üzenetére
Kvázi a Telekom végzik a kockázatértékelést a hitelhez, ami 0%-os ráadásul. Miért ne lenne ehhez joga, ha ez egy megállapodás a két cég között.
Plusz árkedvezményt is ad.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Napelem
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Politika
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- MacSzerez.com - 2019 MacBook Pro 16" / i9 2.3Ghz / 64GB RAM / 1TB SSD / Asztro / 27% ÁFA!
- Surface pen 1710 - érintőceruza
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA401QE-HZ214 Garancia, Fehér, 5800HS/16BG/3050Ti 4GB/1000GB
- Meta Quest 3S 128GB + Headstrap eladó , csak kipróbált. ( 2év garancia )
- Samsung Galaxy Watch 5 pro