Hirdetés
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalpc2
aktív tag
válasz
Cyborg
üzenetére
Nah jó ez OFF lesz
Volt rajta friss műszaki, Sőt pont akkorra lett rendbe rakva, Fék, vadi új gyári NDK olajszivattyú, kilincs... minden régi problémás apróság. 1.1 Trabant volt. Úgy volt tervben, hogy addig kihúzza OT-ra 2020-ra aztán én megkapom. 26 évig 1 gazdás ritka szín festéses, sorszám elejei. A rendszám a családi névre hajaz. Azt hittem agyfaszt kapok, mikor megláttam. Nyilván Apám egészsége fontosabb azért.
Megvédte, más kérdés hogy a bakancs swift-esnek alig lett baja.
Törés után Apámnak kellett mindenképp egy másik "melós ingázós" kocsi, ez meg húzatópados lett volna, meg még nagyon sok dolgot cserélni kellett volna...biztosító TC lett, Próbáltam árulni közben nyomott áron, de elkeserítő, fentebb írt réteg...másik Trabant 1.1 keresés kb n200-ért dettó.
Így értékelve a miénk kb a 350e+ huf kategória lett volna (az most olyan 650-800e körül lenne polír után talán 1M is.)
Szóval ismert olyat akinek kellett ez az. Az az illető meg adott cserébe az övéből (értsd fel lett cserélve szarabra némi pénzért). Annyira nem akart vele foglalkozni már vele apám, hogy nem akarta a biztosítást se fizetni rá...Közben megjött a TC-ről a biztosítós válasz. X összeget fizet.Apám elfogadta. Utána érdeklődött apám hol lehet leadni, pont akkor vezették be ezt a telepre leadásos dolgot.
Elvontattuk a telepre szoruló kormány és szervós fék nélkül kötélen, motorhang nélkül, gurulni 30-40km/h 10km-t félelmetes, miközben valaki rángat kötélen és nehogy ráfuss, melletted meg húznak el a kocsik 80+-al, de utoljára én vezethettem. (Bud Spencer előző este halt meg, a vontató kocsi lerobbant a telep kapujában, kézzel kellett betolni a roncsot. Már csak a Benny hill zene hiányzott
) Leállítottuk, a telepadminisztrátora meg a forgalmi alapján kivonta kiállította a papírt, hogy bontandó a kocsi. Meg talán a forgalmit érvénytelenítette, kilyukasztotta talán...is aztán azzal ment az önkormányzatra stb.
A többi papír ügyintézés már homályos...Hát.. össze kéne törni a tiédet is, de más által
rádűl a fa és akkor kapsz érte némi pénzt a biztosítótól. Nem dehogy
De arról a telepest megkérdezheted, mi van ha nincs benne motor... vagy kárpit...De ha nem szereled... akkor mindegy.
Vagy opció, hogy bizományis értékesítéssel vagy valamibe beszámítással eladod egy teleppel is rendelkező neppernek.
Most még van rajta műszaki... egy kört még megér ez az út is. És akkor kapsz érte némi pénzt...Más meg úgy is áttolja műszakin...Vidéken...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megvédte, más kérdés hogy a bakancs swift-esnek alig lett baja.
rádűl a fa és akkor kapsz érte némi pénzt a biztosítótól. Nem dehogy
mycso
rob210