Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Mukucs
üzenetére
Jobb kezed alatt van egy függőleges izé... Asszem arra való, hogy beoszd vele a nyomatékot...
Ha 98ból max 40-50 lovat autózik ki az ember, akkor az ilyen.
De ha 4000 és 6000 között normálisan lenyomott pedállal is gyenge, akkor elnézést, én tévedtem.
Gyűlölök konvojozni, mert sokszor az erősebb autókkal is elmaradnak, gyorsításkor nyúlik mint a rétestészta. Alvázvédőstől ahogy hoztuk a C3at vissza (kemény 73 lóerős) haver az 1.8asnak megfelelő erejű Picassoval minden egyes gyorsításnál elmaradt (mivel 90nél nem megyek többet, előbb utóbb beér; de könyörgöm, 4000 fölé sem forgattam az 1,4 8V-t és azzal sem sikerül tartani a lépést...
Bezzeg osztrák/német pályán vadidegenekkel meg sokszor több tíz/száz km-en keresztül megy; akikkel pedig még meg is beszélem indulás előtt, azokkal általában nem.Szerk: Jól látom spritmonitoron, hogy általános hogy M3 1-4 decivel pesszimistább fedélzeti szerint, mint tankolással mérve? (ugyanannál a kútoszlopnál tankolok) Nekem többször volt 4-5 deci a difi; 6,2 valós környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mycso
rob210