Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Szíjjelsül' a szerencsétlen autó a napon, szemből tűzi úgyhogy vettem már rég ezüstös fényvisszaverő naptakaró bizbaszt első ablakra, de nem elég, a festék érinthetetlen forró hömpölyög a levegő körülötte, bent 60 fok izzadnak a műanyagok.... Úgyhogy kínomban letakartam a tetőt meg elől a motorháztetőt, lámpát régi fehér lepedővel, másra már úgyse jó. Ezt legalább nem lengeti a szél és nem karcol. Cserébe ázik, de majd kifacsarom meg megszárítom ha eső lesz, csak nem rozsdál. És akkor a felület 99%-a amit tűz a nap az le van takarva, talán bent is hidegebb lesz.
    Oldalt besüt kicsit reggel meg délután, de az már nem annyira vészes, mert takarják hamar a házak. Autóponyvát direkt nem akartam, mert húszezreim nincsenek rá, a 4 ezres az meg kalap szar, meg beszorul a pára alá, a lepedő legalább kiengedi. Néztem kerti sátortetőt nem drágák, de ahogy ismerem ezeket az első galambfing széttépi és három szomszéddal odébb kell majd keresnem. Úgyhogy eddig a lepedőt tartom elviselhető ötletnek.

Új hozzászólás Aktív témák