- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombavadasz
tag
Sziasztok!
1 oldalas ram mellé nem ajánlatos 2 oldalasat berakni?
Illetve előfordulhat,h egyik gépben megy egymás melett az 1 ill 2 oldalas, másikban nem?
Ez csak elméleti kérdés, a gyakorlat nálam az,h ha egy 1odalas és egy 2oldalas van bent, lefagy a gépem.Választ előre is köszi
-
Dillon
tag
Lenne egy kissé "naív" kérdésem. Ha 32bites XP alá szeretnék 3GB memóriát, meg tudom úgy oldani, hogy 2x1GB és 2x512MB múködjön dualban? Persze ugyanolyan gyártótól származó ramokra gondoltam... köszi.
-
Nescafé
őstag
Amugy az nagy gáz ha 4 giga rammal mondjuk 32 bites xp-t használok.
-
szornyu
csendes tag
Udv!
Kerdesem, hogy ECS K7VTA3/KT333 alaplapba jo-e ez a RAM:
- Kingston 1GB DDR RAM 333MHz CL2.5Remelem, nem tul hulye a kerdes, nem ertek hozza.
Ha nem jo, akkor mik azok, mik jok bele, es meg be is szerezhetok?
Csak az valaszoljon, aki tud segiteni erdemben, olyat ne irjon senki, hogy vegyek uj gepet, alaplapot, stb., mert nem veszek. Csak memoria kell. A valaszt elore is koszonom.
-
Nescafé
őstag
4 giga ramhoz hogy lássa normálisan csak x64-es vista jó.?
-
lipi67
nagyúr
válasz
Ősember #12183 üzenetére
Hali!Szóval itt a turpisság!Hamar kijött.Mikor a First-nél 14k ra ment másnap rendelt is a srác.Megjött,betette,s kva nagy csalódás.Szóval ezért.Bár..Komolyan mondom(Ő mondta)nem csak önmagához képest,hanem a régi ramjaihoz képest is csalódás volt.Viszont plexi oldallapos házba jól mutat.
csak a kinézet ugye nem ezt sugalja -ez volt a pozitívum..(meg az ár,s hozzá jött a kíváncsiságaMost gondolkozom,hogy üzletelnünk kellene.
-
Ősember
őstag
válasz
Sátán44 #12176 üzenetére
az ujabb corsair dominator kiadás azért lett sokkal olcsobb, mert chipet váltottak. csak a rev1-esek micronok, a többi quimonda, elpida vagy powerchip...
FIreKeeper ez neked is szolt
meg a többieknek akik még várják a csodát
lipi67: ha haverod körbeszaglászott volna pár forumon, leesett volna neki miért lett ennyivel olcsobb hirtelen
az uj dominatorok nem tuningramok, csak a kinézet ugye nem ezt sugalja
-
Sziasztok!
Milyen ramot tudnátok ajánlani nagyon max 25k-ért, inteles platformra?
követelmények: alapból 800Mhz@CL4 és 4 gigás KITeddig ilyeneket néztem:
CORSAIR TwinX 4096Mb DDR2 800Mhz DHX CL4 KIT (21576Ft)
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz KIT (22322Ft)
GEIL Black Dragon 4096Mb DDR2 800Mhz KIT (18000Ft)nagyon nem szeretnék valami gagyi félét venni, mivel tuningolni is szereténm valamelyest
egyébként a black dragon mi a lófenéért olcsóbb, mint az ultra? -
Sátán44
addikt
válasz
FireKeeper #12177 üzenetére
Igazad van a mennyiség számít,de most nekem bőven elég 2GB ram,majd ha teljesen kifor a vista,akkor pakolok még bele.Addigra meg bejön az új opr.rendszer
Azt olvastam vhol hogy ki lehet hozni belőle akár 1300Mhz-et is
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sátán44 #12176 üzenetére
nyilván, mivel corsair dominator, illene neki, ráadásul ezen válogatott d9 chipek vannak, bár kérdéses, hogy az a pár MHz ér-e annyit mint +2 giga. szvsz inkább a ram mennyiségét érzi meg az ember mindennapos használat során, mintsem az órajelet. persze azért ne 533-on fusson, de ha nem rekorddöntés a cél, akkor sztem nem éri meg az árát (attól persze biztos pokoli jó ram!)
körülnézhetnél Ősembernél, régebben voltak jó áron supertalent ramjai!
mod: itt is van SuperTalent 2x1 T800 4-4-3-8 - 13k, Ballistix 2x1 800 - 15k
persze no reklám, én még ugyan nem vettem tőle ramot, de majdnem megkötöttünk egy üzletet, csak nem volt rá zsém, korrekt üzletembernek tűnt -
Sátán44
addikt
válasz
FireKeeper #12175 üzenetére
CORSAIR Dominator 2048Mb DDR2 1066Mhz KIT erről mi a véleményed?Ez jól tunningolható?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sátán44 #12174 üzenetére
a Firestix ramjaik nagyon jók, ezekről az olcsókról nem tudok semmit, ramlisten néztem meg hogy micron chipes. ha lenne rá most zsém, simán kipróbálnám, 16k 4 giga ramért, és a micron chipes ramok általában jól húzhatók (supertalent, csx diablo, crucial, mushkin, ocz, patriot) a nagy modulgyártók a tuningos ramjaikra mindig valami micron d9 chipet raknak.
-
Sátán44
addikt
válasz
FireKeeper #12173 üzenetére
A csx-ről már hallottam,de ezt a buffalot még nem.Mennyire tunningolható és megbízható?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sátán44 #12172 üzenetére
pont ilyen árban van most az iponban 4 gigányi Buffalo ram. ugyan csak 800as, de ha jól tudom akkor Micron chipes, lehet el kéne gondolkodni rajta, hogy ha már ennyiért veszel ramot, ne fektess-e be hosszú távra...
mod: bocs csx-et írtam előbb buffalo helyett, már javítottam, és micron d9gmh chipek vannak rajta! -
Sátán44
addikt
Milyen memóriát tudtok ajánlani 16.000Ft -ig?1066Mhz-es jól tunningolható legyen 2GB kit
-
donki
senior tag
Sziasztok.
Van 4x 1 GB Geil ultra memóriám, két különböző boltból.
Ebből 2 GB működik ahogy kell, de a másik pár nem.
Programok időnként kifagynak. Játékok elég gyakran. A játékok jellegzetes módon fagynak ki, valami video kártya driver hiba vagy hasonló az üzenet. Persze a másik pár memóriával ez nem fordul elő.
A memtest-86 default test semmi hibát nem jelez, lefuttattam a 3 órás tesztet az sem jelzett hibát. Gondolom, ha van hiba, akkor az valami speciális területen, amit a teszt nem vizsgál. Egyébként ez a ram már cserélt, abból a boltból az előző is ilyen volt, teljesen szar de a memtest nem mutatta a hibát. De szerencsére ha az egyik ramot raktam az első memória foglalatba akkor nem indult el a gép, ezért bizonyítható volt, hogy rossz a ram.
A kérdésem, hogy milyen teszttel tudnám kimutatni a hibát, hogy a bolt visszavegye? Illetve a bios-all tesztet a memtest-86-tal hogy kell lefuttatni? -
Nescafé
őstag
4 giga ramnál hogy lássa is melyik vista kell a 64 bites?
-
Ősember
őstag
válasz
holinorby #12163 üzenetére
a sajátgépnél ssme fogja megmutatni neked milyen felállásban van ram a gépedben
ugy értem, akkor is 1gb-ot fog mutatni, ha 1x1gb vagy 2x512mb-od van. a gyorsulás elég egyértelmü jele annak, hogy használja a géped a plusz ramot. innentö legyértlemü, hogy az 1 512-es gyorsan betelt és nem tudta a gép hova irni az adatokat, ezért lassult be, de igy már mindenki boldog
a celeronod valoszinü socket 478-ba jo és az ujabb lapod pedig socket 775. nem kompatibilisek -
Ősember
őstag
válasz
bozont #12165 üzenetére
megesik, hogy a chipset miatt hibázik a memtest, de ez elég ritkán fordul elö. mellesleg ez az egyik legmegbizhatobb tesztprogram, én ezt használom általában. elöfordulhat az is, hogy hibázik a memtest, de a rendszered teljesen stabil marad. az ilyen és hasonlo jelenségekre alapozták az x-akták sorozatot is
-
bozont
veterán
válasz
Ősember #12162 üzenetére
Sajnos a 480at sehogy sem sikerül kiszedni belőlük.
Próbáltam felcserélni őket, másik két slotba is átraktam. Ez a memtest mennyire megbízható? Attól hogy hibázik valahol mindeképpen azt jelenti hogy nem bírják a ramok? A 8as tesztig simán eljut, de ott mindig hibázik.
-
Skodry
aktív tag
válasz
holinorby #12163 üzenetére
Ez tényleg láma kérdés
sajátgépnél 1gb ramot kellene kiírni semmiképp nem azt ,hohy 2X512.
amikor bootol a gép kiírja mennyi ram van benne.
Ha valami logo szar jön be akkor nyomj egy tabot és meglátod.
Ha lassu a monitorod használd a pause break gombot.
ha olyan a biosod akkor nyomd meg a del és nézd meg kiírja e mennyi ram van benne.
Vagy cpuz progit bekeresed googlen és letöltöd és az kiírja hogy milyen ram mennyi milyen fesz stb...[link]
itt egy li8nk, ha nem tudod letölteni írd be google-be hogy : cpu z letöltés!!!
telepíted elindítod és megnézed a amemori fülön,hogy mi van kíírva.
Válasz a megoldások között!!!
Ja és rakd dualba ha lehet mert úgy gyorsabb!!! -
holinorby
tag
Sziasztok!
Egy kezdő kérdés!?
Vázolom: A mostani gépem eszméletlenül belassult mostanában, nincs sok kedvem 2 hó után újra telepíteni mindent, eszembe jutott hogy van a szekrényben egy régi gép, elővettem és akkor láttam hogy ez tavaly szeptemberben szervizelve volt, kicserélték a procit meg a ramokat meg mittomén mitNa most, a régiben megnéztem és Kingstom 512 ddr 400-as vagy milyen ram volt, ugyan ilyen van a mostani gépben is. Beraktam mellé, indítottam a gépet, látványos gyorsulás, viszont se a sajátgép- tulajdonságoknál se a feladatkezelőben nem mutatja hogy 2x 512 van
Akkor most hogy is van ez?
Lehet hogy az új gépemben a ram szarakszik ami mellesleg egy Samsung vagy valójában a másikat is használja csak nem mutatja?
Hogy tudok erről megbizonyosodni?Így fél óra intenzív söröflés után sem lassul be a gép 4 youtube-os videónál...
Még 1!
A régi javított gépben egy 3,06-os celeron cpu van a jelenlegiben meg egy 2,4-es p4
A celeronon a lapkából kiállnak azok a tüskék, a P4-nél meg a befogadójából állnak ki a tüskék. Gogolom a kettőt nem lehet megcserélni?Köszönöm!
-
-
bozont
veterán
Mindegy, az is lehet hogy mindkettőt lefuttatom aztán meg WoW ezerrel. Ha ettől nem dől meg a gép akkor semmitől.
Ez lehet kicsit off, de proci tuning szempontjából számít az hogy a mudulok melyik foglalatban vannak? -
Ősember
őstag
válasz
Stalker-2572 #12158 üzenetére
memhiba hogy a répába jönne ki superpi-vel?
10 megát eszik a rambol. erre alapozni akár csak fél giga stabilitását is enyhén szolva nonsense
-
bozont
veterán
válasz
Stalker-2572 #12154 üzenetére
A memóriákat is terheli, nem inkább csak a procit?
Memtest86 vagy 86+ jobb?mod.: A ddr-nek 2,8V még biztonságos?
-
bozont
veterán
Tuningnál mivel érdemes tesztelni a ram stabilitását?
-
Skodry
aktív tag
Ez már jónak számít???
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
Tudom, kicsit láma kérdéssel fordulok felétek.
A Lord Dreamland-nél 1GB-os DDR2 667 SO-DIMM memóriát néztem és van egy Kingmax 5700Ft és egy Kingston 6600Ft-ért. Szerintetek melyik éri meg a pénzét? Ha esetleg tudtok ilyen memóriát olcsóbban, máshol akkor elő a javaslatokkalElőre is köszi.
-
lipi67
nagyúr
válasz
elisha #12125 üzenetére
Nézd meg,próbáld ki!Nem biztos,hogy nem tudja dualban kezelni!Mi is igy gondoltuk,de..tévedtünk.Az Abit IB9 pl simán kezelte,1 éjszaka ezzel tököltünk itt páran,mert nem értettük.Tedd be s nézd meg Everestbe mit ír ki.
(Alaplap/alaplap/Memóriabusz tulajdonságai/busz szélessége)Ha 128bit akkor nyertél.
XP Vista 32bit=2GB.Lényegtelen mit írt ki(3,-3,25 stb)Látni láthat többet de a progikhoz csak 2 gigát rendel .Van valami 3gigás kapcsoló amit a registry-ben beírhatsz(módosíthatsz),de..-
64bit ok! X64-es XPSP2 (server2003..)az kva jó,vagy a nemrég kiadott Vista 64bitSP1-gyárilag,nem utólag install meg nlite fésüléses..
Én ezeket használom,szuper.(Igaz most nem,mert tuningban pár MHz-cel jobb az Xp32bires,vagy natur vagy a fenyő féle Carlosa.na az jól meg van csinálva. -
válasz
Stalker-2572 #12138 üzenetére
Ezért jók a Zalman CNPS7700 szerű procihűtők, mert szórják az alaplapra a levegőt. Egy Freezer pro, vagy Hyper TX2 meg nem. A hidak is, RAM-ok is termelnek meleget, ezért kell a házventi.
-
törölt tag
válasz
butcher eu #12142 üzenetére
Inkább a proci feszültségén emelj egy keveset. És ha van lehetőség, akkor a DDR Ref Voltage állítgatása is segíthet.
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
ha megemelném a ramok órajelét akkor szerintetek stabilabb lenne?
nincs már semmi ötletem
tegnap már 5 órán keresztül stabilan működött 4 rammal, majd kék halállal kifagyott 2.0 V-os feszen 2.1v-on eddíg sem bírta -
Daemon09
őstag
válasz
Amugy sem a fesz miatt halnak meg a ramok általában, hanem az általuk termelt hőtől.
Milyen lapod van? -
Pubszon
veterán
válasz
Részvétem.
-
Stalker-2572
veterán
Corsair 1GB-os PC6400 RIP túlmelegedés következtében elhalálozott... ki gondolná, hogy nem a fesz teszi tönkre, hanem a rekkenő hőség
ps.: alapon ment, egy heatpipe közelében... -
geza01
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem itt kéne kérdeznem, de van egy gondom!
Adott egy asus m2n-vm alap, 5200 proci és 2db kingmax 2GB 800-as ram.Ha mindkét ramot beteszem a gépbe, állandoan lefagyogat, külömbözö idöpontokban.
Teljesen mindegy hogy dualban vagy szimplán!Ha eggyesével használom öket, tökéletesen müködnek.
( 32 bites winem van) de ezt nemtudom elképzelni hibának. Legalábbis az ismeröseimnek ez nem okoz gondot.Vélemény?
Köszönöm! -
törölt tag
Tipikus Asus ködösítés. Akárhogy erőlködnek, a lap nem támogatja natívan az DDR2-1066-ot, csak tuninggal. (DDR2-1066-ra a mai napig nincs általános szabvány, csak a K10-hez Speciality, szóval nem is támogathatja a K10 magos procikon kívül semmi natívan.) És ezért indul DDR2-800-zal, mivel ez a legmagasabb szabványosított órajel, és gyaníthatóan az SPD-ben sincs efeletti. Szóval kézimunka.
-
törölt tag
válasz
csutkaa #12131 üzenetére
A Vista is csak kiírja, hogy 4GiB van a gépedben, de ugyan annyit képes abból használni, mint azonos körülmények között az XP. Szóval semmi extra. Ha használni is akarja az ember mind a 4GiB-ot, akkor 64 bites XP-t vagy Vista-t kell használnia. Vagy 32 bites Server 2003/2008 EE és a feletti kiadást.
-
KEiOS
csendes tag
válasz
csutkaa #12128 üzenetére
nos.
a zikszpéééé = az XP, szori.
és mint ilyen természetesen 32 bites, és olvastam is erről valamitvalahol hogy az 3GB környékén meglepődik.
és az asus honlapon, most hogy elkezdtem ennek utánajárni találtam meg hogy :1066*/800/667
az a csillag pedig bizony az előbbi hozzászólásomban idézett pár kedves sort jelenti.
szerintem az ára miatt a 4×1GB éri meg jobban, bár a fene tudja. így is dc, és ez az ami számított (valamennyire)
tippek ? köszi
-
csutkaa
senior tag
melyik éri meg jobban 2x2GB vagy 4x1GB
-
elisha
tag
válasz
Gyuri27 #12126 üzenetére
Szia Gyuri27. Hát ezek Kingmaxok, gyárilag cl-5ösök, bár egy próbát megér...
De végülis az lenne nekem most az édekes, hogy egy vagy külön csatornán lesznek gyorsabbak? Elméletileg, szerintem külön csatin... De itt a baj, hogy csak szerintem, és az én tippjeim, nemigen szoktak bejönni... -
elisha
tag
Légyszi ha valaki tud segitsen a #12108-ra
-
KEiOS
csendes tag
üdv !
ASUS P5K PRO :
The chipset officially supports the memory frequency up to DDR2 800MHz. Tuned by ASUS Super Memspeed Technology, this motherboard natively supports up to DDR2 1066MHzMegszívtam a 4GB 1066-os memóval ?
(a POST alatt 800 mhz-ről szól a fáma)arról már nem is beszélve hogy 3,25 GB-ot lát belőle a zikszpéééé
azt a .25öt hogy csinálja vajonköszönöm a mihamarabbit
heló !
-
Tomate
veterán
Szeretnék kérdezni valamit.
Adott egy helyzet: 1 alaplap 4 foglalat /pill 2x1GB kingmax 800Mhz Ram dualban megy. Mi fog történni ha 1GB ugyanilyen típusu ramot mellérakok? Marad a dual? Vagy Mi lesz? Gyorsabb lesz vagy csak hátráltatja. Ja és nem olyan válaszra gondolok, hogy vegyél még 1gb-ot -
válasz
butcher eu #12119 üzenetére
Egyszerűbb, ha inkább 4*1GB-nak írod.
-
Koshy
csendes tag
Sziasztok most készülök gépet venni és a RAM-ok tekintetében kopottas kicsit a tudásom. Szerintetek melyik a gyorsabb? 2x Corsair 2048MB 1066MHz Dominator (TWIN2X2048-8500C5D)CL 5-5-5-15 vagy pedig 2x Corsair 2048MB 800MHz XMS2 DHX (TWIN2X2048-6400C4DHX) CL 4-4-4-12? Előre is köszi a segítséget.
-
kem
addikt
Infineon ddr-nek mennyi feszt szabad adni?
Vagy hogyan jöhetek rá,h mennyit bír? -
emre33
addikt
válasz
butcher eu #12110 üzenetére
4 ram esetén a ram frekit vedd 1000MHz alá.
-
Des1gnR
őstag
válasz
butcher eu #12110 üzenetére
Az aláírásod alapján 2 rammodulod van és te most 4 ről beszélsz, de ha a geilekről van szó akkor lehet hogy gyárilag kevéske feszt ad neki a lap és azért fagy mindig..egyenként futtass rajtuk memtestet
-
butcher eu
senior tag
halihó mindenki
a következő a gondom
A lapom szervízbe van, már 3 hete, ezért vettem egy olcsó lapot, hogy addíg tudjam használni a gépem. Hosszas próbálkozás után elértem hogy már van hang, és nem esik szét a kép 5 percenként. Most már stabilan megy a gépem, de csak 2 rammal. Ha beteszem a másik kettőt, akkor kifagy a masina. A lap amit vettemű, egy ASUS m2a-vm.
A bios-ban nem nagyon tudok a ramokkal variálni, mert nem találok memória időzítést, mert a dram timeing-ban csak azt tudom állítani, hogy hány MHz-n menje a ram.
előre is köszi a help-et -
kem
addikt
válasz
FehérHolló #12103 üzenetére
Hmm. Én úgy vettem észre az ilyesmi gépeimen, hogy nem megy sok rammal,
ha nem együtt megy a procival, meg belekeverednek az időzítésekbe néha.
Volt már 2,4Northwood, 2,0-2,4-2-6 Celeron, meg ilyenek. Mind hasonló lappal. -
elisha
tag
Üdv! Adott egy Kingmax 1 GB DDR2-800 (Tudom tudom...)
Akartam mégegy ilyet, de nincs, vettem hát egy Kingmax 2 GB DDR2-800 (Tudom tudom...) modult. Kérdés. Hogy érdemes ezt betenni, szerintem Dualban tuti nem menne a méretkülönbség miatt. Azonos csatornára tegyem őket vagy külön, hol legyen a 1G-s, a 2G-s... Az alaplap Gigabyte GA-MA770-DS3, 4400+-al ha számit. -
cabes
csendes tag
Sziasztok!
Mostanaban kezdett vacakolni a gepem. A kovetkezoen nez ki a dolog. Ment valamennyi idot a gep, aztan egyszeruen ujraindult.
Aztan ravettem magam, hogy ujralovom a windowst. Telepiteskor bizonyos fajlokat nem akart felmasolni... plusz kek kepernyos halal... vegul pedig megformaztam a Winchet. Igy feltette a Windowst. Ekkor nem jelentkezett ez a problema. Mihelyt valami komolyabb programot akarok felinstallolni, veletlenszeruen ujraindul a gep. Puff nem ir ki semmit, csak egybol ujraindul.
Lefuttattam a Memtest86-ot s tobb szaz ezer hibat jelez ki. Lecci segitsetek, mitevo legyek? Dobhatom a Sycron ramokat s vehetek ujakat? Vagy valami massal lenne gond?
Elore is koszi.
-
A6ON
csendes tag
Nekem van egy 1gigás 800MHz ramom ddr2
Meg egy 512 megás 600MHz.
Az jelent valami gondot, hogy a 2 MHz külömbözik egymástól? -
emre33
addikt
4 modul, 960MHZ
performance Level: 6
Nem kevés ez? Ha stabil árthat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest