- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
emre33 #35345 üzenetére
Hasonló teljesítményre képesek valós alkalmazás esetén. Ha szintetikus mérőprogival nézed akkor nyilván az átviteli sebességre az első a gyorsabb, elérési időben meg az utóbbi. Kérdés amire valóban használnád, az a progi melyikre reagál érzékenyebben...
Amúgy az elérési idő kiszámításának módja itt elég pöpecül le van írva: [link]
-
fgordon
senior tag
válasz
emre33 #19762 üzenetére
Elvileg Vistával is megy... ha jól emlékszem... lehet, le lehet valahonnan töltögetni, de ezt én nem tudom. Az tudom, hogy nekem bevált. Zseniális megoldás, hogy a partíciót elrakja, de az adatokat róla nem, és ugye 0 ms sebességű... Nem is értem, miért nem része egy ilyen a Windows-nak, már NT/2000/XP óta?
-
Shono
aktív tag
válasz
emre33 #19406 üzenetére
Elvileg miért lenne baj belőle...
4db-ot nem lehet 1066-on futtatni asszem, mert a proci csak 2 db-ot tud meghajtani 1066-on.
Azaz ha mindenképpen 8GB-t akarsz 1066-on, akkor 2x4GB. Persze AMD procinál. Intelről fogalmam sincs.
"Due to AMD AM2+ CPU limitation, DDR2 1066 is only supported by 1 dimm per channel."
AMD forum -
-
Gyuri27
félisten
Nincs rajt, de mindegy is. 4 modul között rosszul jár a levegő. A 4 modulos tuning egyébként elég nehéz is általában és a lapnak is kellhet + fesz. A jobb megoldás a 2x2 lenne. Tuningolni nem nagyon kell mert 800 cl4 nagyságrendileg azt produkálja mint az 1000 cl5. Tehát húzd cl4-n amíg megy. Reája egy 8cm-s ventit gumizol és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged