-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
hali.
nem használ valaki geil 800-as blackdragon ramot?
mert most rendeltem és érdekelnének a tapasztalatok -
válasz
dangerzone #12998 üzenetére
igen, szerintem megéri. legalábbis az én gépem látványosan gyorsult 1-ről 2 GB-re növeléstől (bár más konfig, de ez nem függ ettől).. kényelmesen elfér majd a windows, nem fog minden, játékból való kilépés után negyed órát swappelni... szerintem vedd meg...
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem. A 2800+ os @ 2433 Barton procim mellé szerintetek megéri 2 giga ramot venni? Vagy egyáltalán nem lenne gyorsabb , mint 1 gb-tal? -
Des1gnR
őstag
válasz
Beowulf_78 #12982 üzenetére
2,5V azért sztm nem olyan sok főleg hogy még csak langyos se nagyon volt a ram van rajta egy 8centis venti. Kb 2 SuperPi-t futattam 1M-be
-
Des1gnR
őstag
válasz
ProdyG #12995 üzenetére
Azt, hogy mit bírnak a ramjaid azt neked kell kitapasztalnod és senki más nem tudja megmondani esetleg csak azt, hogy neki mit mentek
ennyit pedig igazán visszaolvashatnál
Annyira jó hogy naponta min. 2× megkérdezik, hogy melyik ramot vegyék, álltalában ugyan azt a listát adják
És az is naponta elhangzik legalább 2×-3×, hogy mennyit megy és minidg ugyan az a válasz hogy kb ennyit mehet, de ki kell tapasztalni -
ProdyG
őstag
hi, gondolom sok embernek van itt 2x1GB Kingmax 1066-os ramja, ez a típus:
KLED48F-A8KI5
azt kérdezném, hogy ezek hány mhz-en képesek menni max, és itt milyen időzítésekkel és milyen fesszel? ramot még sose tuningoltam és nincs kedvem napokat szánni a tesztelésre
1066-on 5-5-5-15-ben 2.00 volttal megy stabilan ez tuti, de szeretnék feljebb menni ha bírja. köszi -
Mankó
veterán
válasz
butcher eu #12963 üzenetére
Cseréld le Kingmax 1066okra! Az többeknek is megy együtt a 4. Sőt ma nekem is 4 lesz, ha kiteszteltem tudok bővebbet mondani.
-
dangerzone
addikt
Maradok inkább a bablevesnél, nem a ramlevesnél.. Na köszi a tanácsokat....
-
nygma
addikt
válasz
dangerzone #12989 üzenetére
Másik gépbe teszteld le őket...
Ha ott sem akkor mehet a levesbe...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
dangerzone #12989 üzenetére
Dehogy is! A mostani menő ramokat életreszóló garival adják.
G.Skill,Crucial,Super Talent. De a legtöbbre is minimum 5 évet...
-
dangerzone
addikt
2004 ben vettem őket.... 4 év alatt még a GEIL Ultra Extra Hyper Supersonic ramokról is lejárna a gari...
-
nygma
addikt
válasz
dangerzone #12986 üzenetére
Ha van rájuk gari vidd vissza...
-
dangerzone
addikt
Esetleg valaki nem akarja megvenni őket? Óócccsóón megszámítom e !!..:
-
dangerzone
addikt
Háttőő....
...igazából nem volt hasonlítási alapom, szal azért kérdeztem....
De akkor ezek után már tényleg ki kéne dobni a ramjaimat... -
Beowulf_78
addikt
válasz
dangerzone #12981 üzenetére
Az semmi! Full stabil!
-
Thrawn
félisten
válasz
1 is túl sok
-
tom_tol
addikt
válasz
ezt ugye nem komolyan kérdezed?
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
A gépemen lefuttattam a MEMTEST86-ot kíváncsiságból. Nos...4106 hibát észlelt...ez mennyire számít soknak ? -
BekeVon
tag
válasz
vagamo #12972 üzenetére
hát a geil ek ről anniyt tok modani hogy nem black dragont vegyél haver szervizes és 3 külnböző black dragont 4különböző lapon próbált (azazmiegyik lapon vééig próbálta a kit eket, am 2x1Gb) és csak egy Gb lapon lett jó aszem a többinél mind kékhalál indulás után vagy fel sem ismerte. Viszont én a másik geil re tenném a voksot, olyanom van megvok elégedve tunningot is bírta eddig.
-
Calibos
addikt
http://ramlist.ath.cx/ddr2/
Van itt nekem ez a DDR2 Ramlista, valaki régebben belinkelte, gyorsan el is mentettem. Oldal sajnos nem jön be, nem tud valaki hasonló tartalmú linket adni
Thx -
Des1gnR
őstag
Szerintetek 2,5V-tól degradálódhatott a memóriám? Sztm baromság csak érdekes, hogy eddig elindult 1200 5-5-5-15-be és 1000 4-4-4-4-be most meg nem akar 2,3V-al
-
vagamo
őstag
Összeszedtem pár 2X2 gigás 1066MHz-s RAMot! P5K premiumba melyiket ajánljátok? Geil-e között van több változat is mi a különbségek? A QVL listán egyik sincs rajta!
Kivéve ez: Kingston KHX8500D2K2/2GN
OCZ PC2-8000 ReaperX HPC
OCZ PC2-8500 Reaper HPC Edition
CSX CSXO-CEC-1066-4GB-KIT
GeIL GX24GB8500PDC
Corsair TWIN2X2048-8500C5DF
GeIL GX24GB8500C5UDC
GeIL GX23GB8500C5QC
De ha van jobb tipp, hogy it és honnan várom szeretettel!
Köszönöm!
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
A gépemen lefuttattam a MEMTEST86-ot kíváncsiságból. Nos...4106 hibát észlelt...ez mennyire számít soknak ? -
gamer0101
aktív tag
válasz
FehérHolló #12964 üzenetére
Áh, nagyon köszönöm a kielégítő választ!
Pontosan azon belül hol, én arra volnék kíváncsi...
-
butcher eu
senior tag
előre is bocsi ha butaság amit kérdezek tőletek.!
nincs valahol egy olyan oldal, vagy program amibe beírom hogy milyen ramom van, és mennyi, az meg kiírja hogy milyen beállításokkal használjam mhz, késlaltetés, Voltage stb.
-
tdd587
őstag
válasz
butcher eu #12966 üzenetére
Az elméleted jó, ezért cseréltem én is. A gyakorlatban kevés sikerrel, pedig két modulom van. A pontszámokat kár nézni szerintem, ha a crysis-ban egy FPS különbség van, attól az még szaggatni fog ugyanúgy, ha eddig is.
A PS az a Pixel Shader ugye...? Nem is tudtam, hogy már külön is árulják...
Azért én még reménykedem, hogy az itteni PH nagyúr közösség kitörpöl valami okosat. Pár tippet már kaptam, pl ezt: [link]
Itt (azóta már többen) a tRD paraméter növelését javasolják. Eddig én azt tuti nem piszkáltam. Meglátjuk. A fesz emelés nekem semmilyen előnnyel nem járt eddig, nem fagyott később tőle, sőt. A legjobb eredmények (egy perc bench) is 2.0V-on volt.
Egyébként az az egy perc játék alá már elég lenne, csak szeretnék pl. újra winrar-t használni... meg azért az eszem megáll, hogy nem megy rendesen.
-
butcher eu
senior tag
válasz
tdd587 #12965 üzenetére
Nekem állítgatás nélkül el sem indul.
ha emelek ram feszt akkor elindul, de minimális terhelés esetén kifagy( ami azt jelenti hogy csak netezek) játszani nem is próbálok.
viszont páronként szét tudom húzni, és semilyen teszt nem fagyasztja ki.
ezért akarok most csak 2 modult beletenni, mert úgy atom stabil, és rommá húzható.
Everest 4.5-ben 2 modullal, bőven 10000 pont felett teljesít memória másolás írás és olvasásban, késleltetésben meg 46ns.
ugyanez 4 rammal, már amikor nem fagy ki az első percben, 8500 környéke, és 52ns.
1 hónapja szopok vele, de már meguntam.
Annyira el voltam keseredve, hogy majdnem lemondtam a pc-rő, és PS-t akartam venni. -
tdd587
őstag
válasz
butcher eu #12963 üzenetére
Ugyanez volt nekem is (4x1). Most meg ilyenem van (2x2):
7e-ret fizettem rá, eddig csak annyit értem el, hogy ha nem piszkálok semmit, akkor tényleg stabil, különben nem. (Korábban csak kvázi volt stabil, azaz hétköznapi használatban sosem fagyott le, csak 2 perc folyamatos 100% terheléstől 4 magon, azt meg winrar-on kívül nálam semmi nem érte el).
Estig gyűjtöm az ötleteket, aztán újra nekiállok. Éjjel kb. 150x néztem végig, ahogy bootol a gép, aztán kifagy a vista...
Aki esetleg nem rest megnézni a linket (légyszi, légyszi) és van ötlete, azt szívesen várom (ebbe vagy az alaplapos topikba).
-
butcher eu
senior tag
SZIASZTOK
Már töbször írtam hogy bajom van a 4x1 giga ramommal,
ha egyszerre van benn gépben.
Ha külön van mind a kettő 2x1gigás Kit teljesen fasza
A kérdésem ha eladnám és vennék 4gigát (2x2-be) azzal működne szerintetek?
De maradnék a mostani márkánál!MI A VÉLEMÉNYETEK?
-
sixooshu
csendes tag
sziasztok! gépet szeretnék összerakni (C2D@2,66 + 8800gt) 2mb ramot szertnék beletenni, de nem tudom, melyik lene a jobb vétel:
800mhz, 4.4.4.12 időzítéssel
1066mhz 5.5.5.15 időzítéssel.itt az oldalon volt egy teszt, hogy a kisebb időzítésű 800asok ugyanolyan gyorsak, mint a rosszabb időzítésű 1066osok. és általában olcsóbbak is. ez tényleg így van?
mi a véleményetek a Corsair (dominator), és a Geil gyártókrl (blackdragon)?
-
gamer0101
aktív tag
válasz
FehérHolló #12958 üzenetére
Az hol tudom megnézni?
Amikor csak a két PQI volt bent az 1.-ben és a 3.-ban, akkor 400Mhz, Dual Channel, Linear Mode volt...ma csinálja a fejét a Kingmax-ok miatt
-
gamer0101
aktív tag
válasz
FehérHolló #12955 üzenetére
Nos, megcsináltam azt amit írtál:
- DIMM_A1 (kék): 512MB PQI;
- DIMM_A2 (fekete): 512MB PQI;
- DIMM_B1 (kék): 512MB Kingmax;
- DIMM_B2 (fekete): 512MB Kingmax.Változni annyivan változott a helyzet az előző álláshoz képest, hogy most már induláskor "320Mhz Dual Channel" helyett ezt írja.
Szóval eddig úgy álltak, hogy:
- DIMM_A1 (kék): 512MB PQI;
- DIMM_A2 (fekete): 512MB Kingmax;
- DIMM_B1 (kék): 512MB PQI;
- DIMM_B2 (fekete): 512MB Kingmax.Így elvileg ment a Dual Channel. Most már az se.
A CPU-Z képei, parancsolj: CPU és RAM.
Véleményed?
-
gamer0101
aktív tag
válasz
FehérHolló #12955 üzenetére
rendben, csak még a cseréig sem jutottam el!
-
gamer0101
aktív tag
válasz
FehérHolló #12953 üzenetére
Jáj, azt elírtam, bocsi! Amit most vettem az Kingmax...mindkettő. Nemtudom miért kevertem bele a Kingston-t
Amúgy a procim az Pentium4, nem Cerka és nem 3,2 hanem csak 3Ghz-es!
Amit írtál mindjárt kipróbázom és írok eredményt! Köszönöm! -
FehérHolló
veterán
válasz
gamer0101 #12952 üzenetére
Feketébe: egy PQI, egy Kingmax
Kékbe ugyanígy.Ne Everesttel nézd, hanem CPU-z Memory fülét.
Ha 3.2GHz-es Celeron procid van, és nem Pentium4, ahogy az adataidnál írtad, akkor csak 320MHz-en (333 igazából, de mindegy) tudja hajtani a lapod a memóriákat.
Eldönthetnéd, hogy akkor most Kingmaxot, vagy Kingstont vettél, mert kevered a hozzászólásodban. Egyáltalán nem mindegy.
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy ha kettő, már meglévő PQI DDR400 (1-es) (512MB mindkettő) memória mellé vásároltam még 2db 512-es DDR400-as Kingmax memkót, és beleraktam a két fekete slotba ami szabadon maradt és (a PQI-ok a két kékben foglalnak helyet egymástól 1-el arrébb, tehát kék egy fekete, kék, fekete a sorrend.), a bootolásnál a Dual Channel szöveg elé 320 Mhz-et, az Everestben pedig csak 200Mhz-et ír akkor mit rontottam el?
Jah, és nem KIT-ben vettem szerintem a Kingstont, mert csak egyenként levették a polcról a boltban. Ez lehet a probléma? Pontosan akkor hány Mhz-en mennek a memóriáim? Ki hazudik? Bios vagy az Everest?
A válaszokat, tippeket előre is nagyon köszönöm!
Ui: az alaplapom egy Asus P5P800-as, ha ez kellene esetleg... KÉP
-
Kris87
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #12945 üzenetére
Néztem magamnak ramot, az egyik
4GB GEIL BLACK DRAGON KIT2 GB24GB6400C4DC
a másik
4GB GEIL ULTRA KIT2 GX24GB6400C4UDC
Namost ezek közül az ultra olcsóbb, pedig van rajta hűtőborda. Ez miért van? Melyik a jobb? Mennyire lehet ezeket tuningolni? Valakinek konkrét tapasztalata van? -
tdd587
őstag
válasz
Beowulf_78 #12945 üzenetére
Jaja, érdemes megfontolni, én 4x1 GB Geil Ultrával nem boldogultam sehogyan, soha nem lett stabil, mindegy, hogy mennyire underclock-oltam (külön a két kit tökéletesen ment).
Ma veszem át a 2x2 GB G.Skill-t, azzal remélem nem lesz gond.
Üdv,
tdd587
-
Sasfészek
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy létezik e már 8GB-os FB-dimm szerver ram modul?
Ha igen hol lehet fellelni?Ha létezik lehet használni azt az Intel E54XX-processzoraihoz?
Valaki aki tudja az információt kérem segítsen, ezer hála. Nagyon fontos lenne!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Kris87 #12944 üzenetére
4x1gb nem fog úgy menni.CR1-be meg 100% hogy nem. Az 5-5-5-15 CR2 a reális esély.Feltéve hogy a 4x1-et szereti a lapod, mert lehet sehogy se fog jól menni. 4 modulhoz kell az aktív hűtés, főleg nyáron!
Egyszerűbb ha eladod a ramjaidat, és veszel G.Skill,OCZ,Geil Ultra-ból 2x2gb modulokat.Jobban jársz és kevesebb szívás, bár anyagilag többe kerül.
-
Kris87
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, kevéske a memória a gépemben, bővíteni szeretném a duplájára. Jelenleg 2x1GB Kingmax Mars 1066os van benne 1000 mhz-en, cl 5-5-5-15-n CR1-en, 2.1 volton.
Ha mellé veszek még 2 db ugyanilyet, akkor szerintetek stabilan menni fog ugyanezekkel a beállításokkal? Másik kérdés, hogy nem melegszik-e túl, ha közelebb kerülnek egymáshoz? A ház oldala le van kapva, de venti nincs benne egy sem. Esetleg valami passzív hűtőt lehet rá kapni? -
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Lehet láma a kérdés, de a corsair xms2 cl4 800mhz-n milyen chipek vannak? Keresgéltem utána de nem találtam választ.
THX! -
butcher eu
senior tag
most beszéltem a geil magyarország szakszervízével, és azt mondták nekem, hogy ezek a ramok bírják a 2.3V-2.4V ot. ilyen magasan még nem próbáltam.
lehet hogy ez lessz a hiba?
2.2V fölé még nem vittem mert a ram oldalán 2.1V van írva ideálisnak. -
válasz
butcher eu #12939 üzenetére
Azért én nem cserélem le, ugyanis mindenben gyorsabb mint az előző.
Lehet hogy valami optimalizálási hiba, 4 maggal nehezebb mérni a ram sávszélt? Vagy az L3 miatt?
Sandra-val már majdnem elfogadható értéket ad ki 8.3Gb-t. És az összehasonlításoknál is hozza a szintet. De az Everestnek szeretnék hinni, csak lehet hogy még nincs Phenomra optimalizálva. -
Mankó
veterán
válasz
butcher eu #12937 üzenetére
Az egyes biosok teljesen más feszértékeket adnak a ramnak és a procinak egyaránt. Nézd meg a gyártó honlapján, hogy mennyi kell a ramoknak, s adj több feszt nekik. Everest->Érzékelők->feszültségek->DIMM-nél fogod látni, hogy mennyi feszt ad neki aktuálisan, ahhoz az értékhez igazítsad a beállításaid!!
-
butcher eu
senior tag
válasz
MasterDeeJay #12938 üzenetére
nekem is volt phenomom de visszacseréltem x2-re ilyen jelenség miatt.
először volt egy 4400+ om(everes eredmények 9000 felett 49ns késleltetés) utána lett egy phenom 9600 de az rosszabb értéket mutatott (eredmények 6500 környéke 68ns késleltetés) mint a 4400+ , ezért lecseréltem egy 6400+ BE-re (9500felett 45ns)
viszont most valami hiba miatt csak 2 rammal megy -
Hali Mindenkinek!
Az új konfigommal jóval kevesebb a memória írás mint az előzővel. Azaz pont a fele. Everest legújabban is. Ezt nem tartom normálisnak.
Az előző egy AMD x2 4200+@2.6 ddr1 500-on 3-3-3-8-al 8/8/8/42ns (olvasás/írás/másolás/késleltetés).
A mostani meg egy Phenom 9550@2.65 ddr2 960 5-5-5-12 7/4/8/57ns
Duálban természetesen, de végig próbáltam az összes slotot. (Geil utra 2x2gb kit, Cas 4-ben meg sem mozdul, 2.1v-ot kap, Bios legfrissebb)
Én úgy gondolom hogy mivel majdnem 2x-ese az effektív órajel, illene legalább elérnie a régi rendszer sávszélét. Kicsit égő ilyen eredményt produkálnia egy jóval gyorsabb ramnak.Ez most csak mérési hiba, vagy valami el van nagyon cseszve?
-
butcher eu
senior tag
erre már gondoltam én is.
de egy hónappal ezelőtt még simán ment, együtt a kettő egy ilyen lapba,
csak az hibás lett, vettem egy másikat egy m2a-vm asust (ez egy pici gagyi lap amit ideiglenesen vettem amíg a másik gariban van)de abban is hasított a négy együtt.
azóta megjött a lapom gariból, kicserélték egy újra, és azóta szívok vele -
Mankó
veterán
válasz
butcher eu #12935 üzenetére
Sztem egyszerűen nem illenek össze.
Keríts egy Dos-os memtestet és teszteld le őket, mert az is lehet hogy valamelyik hibás. -
butcher eu
senior tag
sziasztok.
Van egy régi problémám, amivel kapcsolatban egyszer már írtam ide, de nem kaptam választ. Hát próbálkozok mégegyszer. a configom látható.
A kérdésem a következő:
Van 4x1giga ramom 2gigás kit-ekben. Külön-külön teljesen jól működik mind a két kit, de egyszerre a négy sehogy nem akar menni. kékhalálozik egyfolytában. Eddíg csak úgy működött, gogy a ramok csak 400-on mentek, de úgy nagyon rossz eredményeket dobott everest 4.5-ben. (írás olvasás másolás kb 4000 késleltetés 76ns). Ha 2 rammal próbálom ugyanezt, és 800MHz-n akkor ezek az eredményyek egyből 9000 fölé és 46ns-ra ugranak.
Mi lehet a gondom szerintetek?
minden ötlet jól jön, mert nekem már nincs ötletem.
Próbáltam már mindent: Bios flash, windows reinstall(vista32 és 64bit és xp32) egyikkel sem lett jó. bios beállítások stb.SEGÍTSETEK
-
sereeff
aktív tag
Sziasztok! Mit jelent az időzítés? Van egy link az 1.hsz-bem de nem jön be! S mi az az
5-5-5-15 s melyika jobb? A másik 4-4-4-8 MI eeeeez? :-) Ja és mind kettő GEIL! Az oks? Köszi a választ! -
Gyuri27
félisten
válasz
_ATi_1 #12910 üzenetére
Ha magátol esik le akkor lehet az gyártási hiba. Hálistennek a kereskedőnek kell bizonyítani, hogy leszedte. Amennyiben nem szedte le az user a bordát akkor annak nyomai nincsenek és pont. Márpedig ezeket a gyári bordákat ha megfelelően van ragasztva elég nehéz leszedni.
-
Piku
csendes tag
Tiszteletem Urak!!
Segítségre lenne szükségem. Gépvásárlás előtt állok, ami idáig biztos: E8400, GA_P35_DS3_P, MSI 8800GTS. A RAM-okban még nem tudtam dönteni:
1.Kingston HyperX 1066MHz 2GB KIT CL5
2.OCZ DDR2 1066MHz 2GB KIT Reaper
3.OCZ DDR2 1066MHz 2GB KIT XTCAzt szeretném megtudni, hogy ez a lap melyik ram-ot kedveli jobban és melyiknek jobb az időzítése.
Nem vagyok egy tuning őrült, csak játékra lesz a gép de stabil rendszert szeretnék!!Előre is köszönöm
-
Csaba_20_
őstag
Esetünkben az legelső lépés azt eldönteni, hogy fogyasztói szerződésről van-e szó. Ugyebár ez azt a kérdést veti fel, hogy fogyasztónak minősül-e az illető, aki az Expert-nél terméket vásárolt. LB határozat szerint nem természetes személy is lehet fogyasztó, ha a termék végfelhasználója. Tehát nem kizáró ok, hogy a vevő gazdasági társaság. Abban biztos vagyok, hogy az Expert nem fogja elismerni fogyasztónak a vevőjét, mert akkor a jogszabályok szerint kellene eljárnia és nem csak a szerződés kötné a kezeit. Úgyhogy ilyen esetben biztosan polgári perre kellene menni, hogy érvényesíteni lehessen a jótállási igényt. Ha nem fogyasztó - a vevő se tartja annak magát -, akkor az Expert és közte kötött szerződés az irányadó, hogy mihez van joga.
Olyan pedig, hogy "ugrik a garancia".
-
_ATi_1
senior tag
-
_ATi_1
senior tag
válasz
Csaba_20_ #12905 üzenetére
Ha rákresel google-ban elég sok helyen írnak róla, gondolom nem lehet hülyeség
Mondjuk még nem próbáltam, úgyhog nem biztatok senkit, hogy próbálja ki. A boltiról viszont olyankoat lehet hallani, hogy annyira megköt, hogy nagy valószínűséggel csak a chip-el együtt jön le a NYÁK-ról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest