- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
És egy játék :-)
Bloom! Valentine Edition -
én azt írtam, hogy játék promók topik
mindegy, csak engem zavar, mert szerintem a játék az játék, még ha program is
20 éve nem játszok, gondolom ezért irritál engem(kb mintha a húslevesembe beledobna valaki egy sütit, majd azt mondja nekem, hogy étel-étel, ne izgassam magam rajta)
ezt a témát lezártnak tekintem
-
-
C. s.
addikt
Köszi!
Franzis FOCUS Projects Professional (még 6 nap és 18 óra van hátra)
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
You get free updates for same major version
You get free tech support -
LamerGyuri
senior tag
Én anno még pénzért megvettem. Lekértem, ha kell valakinek az ingyen kulcs, szívesen átadom.
r3dsnake: a falnak tudnék menni az ilyen okos megjegyzésektől. Majd amikor ott állsz a több 10 milliós, termelési rendelkezésre állás szempontjából kritikus gép előtt, ami ha eldobja az agyát, CSAK floppyról lehet életre kelteni, mert addig kb. semmiről-sehonnan nem fogad inputot; na akkor gyere a mögötted álló gyárigazgatónak, hogy a felhőd milyen fasza dolog, a floppy - pendrive meg egy szar.
Bocs, de ez kijött. Peace -
twollah1976
őstag
Ha már fórum akkor ne egy kereső eredményét lökjük be ide, hanem normális linket a program elérhetőségével.
Tetszik, nem tetszik LUSTA vagyok szemezgetni, böngészni, főleg ha sietek, nincs időm.
A fele ilyen, olyan linuxos fordítás, "varázslós" (rakd fel mellé ezt, azt, ugrálj a gép körül) windowsos telepítővel.
Köszi ebből én nem kérek. -
cigam
titán
Én se használom de kb igen. Korlátozni lehet folyamatokat, hogy ne egyék meg az összes erőforrást, és csak n darab magot használhat, ne az összeset egye meg. Az olyan programok megrendszabályozására is jó amik úgy vannak megírva, hogy nem szeretnek együttműködni. Úgy ráülnek a rendszerre, hogy már zavarják a "smooth"ságot, a gördülékenységet.
Játékosok is kedvelik, mert amint elindul a játék, a többi erőforrást "leszabályozza", és engedi, hogy kifussa magát a HW. De ez lehet más erőforrás igényes program ami eszi a procit rendesen, pl. videókonverter.
Mivel nem lesz tőle combosabb a procid, több memóriád(mármint fizikailag), csodát nem szabad tőle várni, de a programok együttműködése, a gép reszponzivitása javulhat.
Ha kérdésként felmerül, hogy szükséged van-e rá, akkor a válasz az, hogy nincs. -
seneca07
tag
Sziasztok, laptop csere után újra szerettem volna ezt a promós Bitdefendert telepíteni, de minden esetben azt írja ki, hogy lejárt. Az előzőből még volt hátra 107 nap, és ezt írja a Bitdef. central.ban is, de mivel más az eszköz, valszeg azért nem sikerül.Tudtok rá vmi.megoldást? Előre is köszönöm a választ és Boldog békés karácsonyt mindenkinek!
-
-
-
GEPESZ66
veterán
-
-
-
cigam
titán
Elég idegesítőre sikerült kiadás, ugyanis a nem működő menüpontokra kattintva előugrik egy kis ablak, hogy itt az új verzió, vedd meg azt. Ilyen pl. a hangszerkesztő modulja is. Egy kis trükkel azonban beüzemelhető ez a része. Ha felteszed a Power2Go-t, az felpakolja a hangszerkesztőt, amit már a Director is meg tud nyitni. Bár a linkelt P2G akció lejárt, pár havonta fel-fel bukkan itt-ot, ahogy maga a Director is.
-
twollah1976
őstag
Aki nem tudja mit csinál az ne használja.
-
-
This is a 1-computer 6-month license, for home use
Take note this freebie is really an extended trial of McAfee AntiVirus Plus 2015 instead of an actual license. In terms of features and protections, there are no differences between a trial and a real license — you get all the same features, updates, and protection. The difference arises in who can install it. If you have used McAfee in the past, then you might not be able to install an extended trial and thus won’t be able to get this freebie.
You get free updates for six months
No free tech support
Must be downloaded, installed, and registered before this offer is over
May not be resold -
cigam
titán
Az ingyenes verzió pl. nem tud videóDVD/BluRay-t konvertálni, csak a kész DVD/BR struktúrának megfelelően előkészített könyvtárat képes kiírni. Van hozzá jópár menü minta. +Támogatja az m-disc-et is. Szóval nem véletlen van belőle fizetős verzió. Minden "ingyenes" Ashampoo terméknek a beetettés/bemutatás a feladata, és van 1-2 dolog amit nem tud, csak a fizetős verzió. Ha megkedveled, és szükséged van arra azokra a plusz funkcióra, megéri megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Metal topik
- Dune: Awakening
- Bittorrent topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest