- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Polllen #6765 üzenetére
Keepassban tárolj el "jegyzeteket", netes űrlapadatokat, desktop programokhoz autokitöltést nyújt-e?, Android, iOS, WP esetén is használható?, stb...
Én is azzal próbálkoztam először, de sok a hiányossága a számomra szükséges funkciók hiánya miatt. Utána nézegettem pár alternatívát, melyek közül még pl. LastPass-t nem próbáltam ki a gyakorlatban (elvileg azzal is lehet tárolni űrlapokat, jegyzeteket, de az only cloud), mivel Roboform-ot ajánlották és pont volt rá ingyen 1 év használati lehetőség (mondjuk ezt elbaftam), de megtetszett és megvettem egy évre. Kis idő múlva Lifetime akcióban árulták a Sticky Password-ot, így lecsaptam rá. Az is több mindent tud tárolni, mint a Roboform, de lehet vele lokálisan, helyi hálón szinkronizálni PC, Android, iOS, WP készülékek között is, nem kell felhőzni, ha nem muszáj.
Lényegében Opera 12-ről váltottam és mivel az új Opera-ban (akkor még) nem volt könyvjelzőkezelő, nem hordozható a vele tárolt jelszavak, nincs benne "jegyzetkezelő", így ezekre kerestem megoldást. Viszont nem akartam még egyszer hasonló helyzetbe kerülni, hogy "költözködni" kelljen egy hülye böngésző cseréje miatt, így elsősorban "univerzális" megoldásokat kerestem. Jelenleg párhuzamosan használom a Roboform és Stickypassword progikat. Mind a kettőnél előfordul olyan oldal, ahol kézzel kell kimásolni az elmentett adatokat, szóval egyik sem tökéletes.
Stickyben viszont a virtuális billentyűzet használatánál be lehet kapcsolni egy zavaró funkciót, amivel bazi sok kurzor lesz a billentyűzet fölött, tehát lehet vele játszani "itt a piros, hol a pirost"
Mondjuk aki csak jelszavakat akar tárolni és nincs szüksége okoskészüléken való használatra, annak teljesen jó a Keepass. Ráadásul annál van lehetőség 2 lépcsős azonosításra a jelszó+keyfile egyszerre történő használatával.
Roboform-ban 5 féle titkosítási eljárás közül lehet választani, de nem tud 2 lépcsős azonosítási eljárást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged