Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
Bitdefender Total Security 180 nap ingyen
https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/get-your-180-day-trial-opt/index.html -
elistvan
őstag
a a legnagyobb csomagot veszed akkor a prot kapod, legalábbis én így olvasom. Jaa, most nézem a linkedet, és a humble bundle re gondoltam ami most fut, te pedig a steameset linkelted. Igen tudom, hogy a movie studio jóval kevesebbet tud, plusz ahhoz egy steam is kell a gépedre.
-
Vesa
veterán
válasz
elistvan
üzenetére
Ez nem a rendes "nagy" Vegas Pro, csak a szögegyszerű Movie Studio! Nincs azzal baj, de fizetősen sok ponton kevesebbet tud, mint az ingyenes Hitfilm vagy a Resolve (ok, persze ezekből is van fizetős verzió, jóval nagyobb tudással, de alapjaiban nem egy liga). Ugyanakkor a Movie Studio-t egyszerűbb használni. Ennek alapján lehet dönteni.
-
-
looser
addikt
válasz
elistvan
üzenetére
Esetleg 8000 Ft-ért egy csomagban más Magix termékekkel. Pár éve megvettem, de én a zeneszerkesztőjük miatt, de az totál kiakasztó volt, hogy a tálcára beköltözve néha feldobott hirdetéseket, promókat, ötleteket és nem emlékszem, hogy telepítéskor rákérdezett volna erre, mivel ilyenkor mindig Custom install-t választok és átnézem, mi települ fel. Emlékeim szerint a szolgáltatásokból kellett kigyomlálni, mert teljes uninstallnál is ott maradt a kis dög. Egyébként jópofa, hasonló felület, mint a többi nagynál, de őszintén szólva én egy virágbolti Elementsnél maradtam. Ez volt a régi csomag.
-
vlevi
nagyúr
válasz
elistvan
üzenetére
Nézd meg, hogy a hitfilm express milyen effekteket tud, és utána nem akarsz masikat :)
Composite shot funkcióban, több layeren szerkeszthető a videót, olyan dolgokat rakhatsz össze pár perc alatt, amire nem is gondoltad, hogy meg lehet csinalni.
Pl motion racking, amikor mozog objektumokhoz tudsz más objektumokat kapcsolni.
Vagy a keyframe kezelés.
[link]
De ez igaz a Davincire is. -
elistvan
őstag
Köszi mindenkinek. Nem írtam, hogy Win7 et használok. Melyik az amiben több az intro vagy plusz áttünés? Megcsináltam egy anyáknapi videót a wondershare filmorával de az ingyenes vízjelezi a videót.
-
elistvan
őstag
Sziasztok!
Valami jó videószerkesztő promót nem tud valaki?
-
Golden9
veterán
Két napig ingyen játszhatóak Steamen.:
-
drr
őstag
Kaspersky Total Security 2021 - 3 hónap ingyen!
Nem próbáltam, valószínűleg orosz proxi kell hozzá. -
UserX
addikt
ALIEN: Isolation ingyenes az EPIC-en:
-
Golden9
veterán
Holnap estig ingyen játszható Steamen a Warhammer: Vermintide 2.
-
looser
addikt
válasz
salaud
üzenetére
Több helyről is letölthető és a virustotal-al is újravizsgáltattam és nem jelentett gondot. Régebbi verzióját már használtam; nagyon egyszerű, letisztult cucc. Ashampoo-t feltettem (igazából egy nyugdíjas ismerősömnek kell, csak előtte ki akartam próbálni) de ő sajnos nem kérdezi le a számcímeket (legalábbis ennél a cédénél nem tette), kiderült ugyanis, hogy zenei cédét akar másolni az ismerős, de végül megbeszéltük, hogy leszedi mp3-ba, google drive előfizetése van, oda felteszi és annak küldi el a linket, akinek csak akarja, szerintem jobban is örülnek neki az emberek, mintha másolt cédét kapnának.
(#17977) Busterftw: a cdburnerxp sajnos nem ismerte fel a dvd íróját, az IMGBURN pedig 2013-as az utolsó release, ennél inkább újabbat szeretnék neki. Mondom én, aki 20+ éve winampot használ :-)
Köszi mindenkinek

-
salaud
aktív tag
válasz
looser
üzenetére
Letöltésnél már a firefox ugat hogy pishing website, és a vírusvédelem is ugyanezt sikoltja.
Ashampoo ingyenes nem jó helyette? -
looser
addikt
Telepíteném a BurnAware Premium nevű optikai író alkalmazás 13.9-es giveaway verzióját, de sajnos a rendszervédelem ugrik rá. A Virustotal semmi gondot nem mutat. Esetleg kipróbálnátok ti is, hátha csak nálam van gond...? W10, X64, 20H2 naprakészen. Köszi

-
Golden9
veterán
Két napig ingyen játszhatóak Steamen.
Eximius: Seize the Frontline
Torqued Up Legends -
duvi
nagyúr
Steamen akciós a Mirillis nagyszerű videorecorder és live stream programja. Most 33,99€ helyett csak 11,21€-ért adják: Action! - Gameplay Recording and Streaming
-
8
senior tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Egyébként olyan hír járja hogy a 10000 feletti napos accountokat törölni fogják figyelmeztetés nélkül
Van aki már az unokáinak tervez, és 25000 napnál jár...
-
-
8
senior tag
válasz
sopruk
üzenetére
Erről mi a véleményetek, mennyire biztonságos ez így?
Semennyire sem biztonságos. Amikor ilyen kaliberű vpn-t használsz, akkor mindig feltételezd, hogy anonimitást nem ad, dns szivárog, az ip címed láthatóvá válhat, a forgalmi adataid rögzítik és tárolják, forgalmazott adatokba a használt technológiától függően belenézhetnek és tárolhatják (vagy a vpn szolgáltató, vagy a szerver üzemeltetője az adott országban), minden amit rólad tárolnak harmadik félnél landolhat (pl hatóságok, adatlopás, értékesítés, stb útján).
De pl streamingre, általános geoblockra megfelelő lehet, szolgáltatód elől nagyjából elrejtheted a forgalmi adataid, stb.Hosszabb válasz: VPN topik
-
sopruk
senior tag
válasz
Danecay
üzenetére
Sziasztok!
Eddig nem foglalkoztam ilyen VPN-es dolgokkal, de most lehet kipróbálnám, tanulgatnám a használatát...
Viszont a hozzászólásokban eléggé lehúzzák az programot. Pld hogy a DNS-t kiszivárogtatja a háttérben. Meg a 2019-02-04 hozzászólásban ecseteli, hogy a szerződési feltételek szerint bármely szoftvert telepíthet a gépre...
Erről mi a véleményetek, mennyire biztonságos ez így?
Köszi szépen előre is! -
Beaumont
aktív tag
3259 a vege. Utana mar nem engedte.
majdnem 9 evre megvagyok, ha meg elni fog a ceg.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Igazad van! 2500 napnal jarok jelenleg.
-
Beaumont
aktív tag
-
Danecay
addikt
Speed4.Me VPN, 1,5 év új, 1 év a meglévő felhasználók számára ingyen.
-
Cs1csó
titán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Sikerült, köszönöm.
-
8
senior tag
Próbáljátok meg így, mennie kell
https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/get-your-180-day-trial-opt/index.html -
szaboi6512
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Magyar IP.-vel is megy.
Erről a linkről csináltam.
Megjegyzés
Tiltsa le a hirdetésblokkolót a böngészőjében, miközben licencet szerez, hogy a regisztrációs oldal megfelelően működjön. -
8
senior tag
Bitdefender Total Security 2021
6 hónap ingyen (5 eszközre)
https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/get-your-180-day-trial-opt/index.html -
-
8
senior tag
McAfee Internet Security 6 hónap ingyen
https://sharewareonsale.com/s/mcafee-internet-security-giveaway-coupon-saleIgen, van jobb, akinek nem tetszik ne vegye igénybe.
-
honeypot
tag
Shrestha Files 3100Ft > 0Ft [link]
-
-
karlkani
aktív tag
válasz
Danecay
üzenetére
Köszönöm a megosztást!

Tegnap délután telepítettem, aktiváltam (2022.04.05-én jár le). Még közel négy hónapom volt a seed4.Me hat hónapos promójából (előtte egy éves volt, szintén promóban), de ez jobban bejön, le is cseréltem. Lehet csak egyes programokat is (pl.: csak Firefox) elrejteni vele, ami számomra fontos.
Aki esetleg kipróbálná a seed4.Me-t hat hónapig, itt megtalálja (nem tudom, működik-e még, a promóciós kód megadása után kiírja a hat hónap ingyenességet a regisztrációs űrlapon).
-
Danecay
addikt
-
Golden9
veterán
TerraTech - Öt napig ingyen játszható Steamen.
-
csadi0011
őstag
HUMBLE SOFTWARE BUNDLE: OFFICE SUITE ALTERNATIVE AND MORE
PAY €1 TO UNLOCK! Ashampoo Backup Pro 15
PAY MORE THAN THE AVERAGE OF €9.25 TO ALSO UNLOCK! Ashampoo PDF Pro 2
PAY €16.78 OR MORE TO ALSO UNLOCK! Ashampoo Office 8, Ashampoo WinOptimizer 18 -
Golden9
veterán
Tizenkét napig ingyen játszható Steamen az The Elder Scrolls® Online.
-
bobalazs
nagyúr
-
Golden9
veterán
Ubisofton holnap délutánig, Epicen ma estig ingyen játszható a Watch Dogs: Legion.
-
Golden9
veterán
Korlátozott ideig ingyen játszhatóak Steamen.:
Sid Meier’s Civilization® VI - Egy napig.
Super Mega Baseball 3 - Öt napig.
Super Multitasking - Fél napig. -
Golden9
veterán
Hell Let Loose - Három napig ingyen játszható Steamen.
-
bobalazs
nagyúr
-
elistvan
őstag
3 napig még ingyenes a Text to OCR Professional Edition 1 felhasználós lifetime lcensz.
-
8
senior tag
KeepSolid VPN 6 hónap ingyen, meglévő accounthoz is hozzá lehet adni
Kuponkód: VPNMACXDNSMindenféle streamingre tökéletes (de érzékeny adatokkal nem használnám)
-
ptesza
senior tag
Az F-Secure ingyen kaptt 5 gépes (1 év és még fél év) licensz most fog lejárni. Jó lenne meghosszabítani.(Olyan kis csöndes.
) -
Golden9
veterán
Két napig ingyen játszható Steamen a Barotrauma.
-
Golden9
veterán
Steamen még három órán át ingyen játszható az Offworld Trading Company,
a Tom Clancy's Rainbow Six® Siege, és a Museum of Other Realities pedig négy napig. -
-
honeypot
tag
Surviving mars [link]
-
looser
addikt
válasz
üzenetére
Köszi!

(#17902) Golden9: akkor inkább ezt, itt nem kér adatokat.
-
törölt tag
Kép és videószerkesztő a Nikontól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Fogyjunk le!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt iPhone-ra le lehet tölteni? Mármint lehet ott is használni ezt az ingyeneset vagy csak gépen?

? Azért könyvjelzőztem, majd egyszer kipróbálom.