- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
válasz
lomposfarkas #16499 üzenetére
Tud már web rádiót kezelni?
-
lomposfarkas
tag
-
milan26
senior tag
válasz
Brekecs #16497 üzenetére
Szia!
Évszámos verziók nem jók? Picit butábbak, de ingyenesek.
https://www.ashampoo.com/hu/huf/pin/5706/system-software/Ashampoo-WinOptimizer-2019
https://www.ashampoo.com/hu/huf/pin/6006/system-software/Ashampoo-WinOptimizer-2020
-
Nem feltétlenül ingyenes, de olcsón lehet bundle-t venni a fanatical.com címen is.
-
-
Golden9
veterán
Dying Light - ingyen játszható Steamen ma este 6-ig.
-
crok
nagyúr
Az Android-os Franco Kernel Manager 50%-al le van értékelve ha valakit érdekel vagy használná (a fejlesztőnek most született meg a gyermeke).
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#30610944 #16489 üzenetére
Itt regizz fiókot: [https://auth.adguard.com/login.html] lehetőleg ide ne temp mail-lel
Bejelentkezve jobb fent a My Account részen tudod hozzáadni a licence kulcsodat -
törölt tag
Hat nem tudom meglevo license keyhez tudok-e accountot letrehozni.
Raadasul temporary email cimmel vettem, mert nem akarok sok spam-et kapni.
Majd megprobalom holnap, max irok nekik, hogy segitsenek ebben.Amugy kivancsi vagyok, ha jon a VPN (tudom mar most is van csak betas) akkor az mibe fog kerulni, mennyi szerveruk lesz, stb.
Aprop VPN, most is kepes arra hogy elmaszkojla az IP cimem es ez tok jol mukodik a laptopomon, de a telefonon nem. Nem ertem miert nem. -
AtHoS
nagyúr
-
8
senior tag
[android]
Manual FX Camera - FX Studio1499.-Ft0.-Ft -
8
senior tag
[android]
Monkey GO Happy
0.-FtOver 75 stages of puzzling fun to complete!
Monkey GO Happy from Pencilkids is an internet sensation that has reached millions of players online.
Now the original 5 Monkey GO Happy games have been compiled into one great app.
Monkey GO Happy regularly reaches the #1 spot on Primary Games and other popular flash gaming websites. Now it's available for your Android device.
Features:
- over 75 beautifully designed stages
- 30 Hats to dress up your monkey
- 7 different monkeys to choose from
- Ad FREE
- NO In-app purchases
- Automatic save progress
Instructions: Tap on objects and locations on the screen. Drag items to specific spots to solve puzzles and more! -
-
Trailblazer
veterán
No és most free a Kingdom Come: Deliverance az Epic Games Store-ban, egészen feb. 20-ig.
-
-
-
-
ƵøŁĭ
veterán
Unlimited Giveaway Heimdal Thor Premium Home [ 3 year free license ]
1.Go to the registration page , select the " 3 Years " and " 3 Devices ' ', enter the name and email address, agree to the license agreement,
2.Now copy and paste it into the field" Voucher "the promotional code" vaccinetrial ", apply it by pressing" the Apply " and click on " Checkout ".
3.Copy and save the activation code on your computer.
4.Confirm the email address in the email you received.
5. Download Heimdal Thor Premium Home (English program) and start the installation: Operating system support: Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Server 2008 | 2012 R2 5 . Select " I want to activate Thor HOME / ENTERPISE " and activate the received key.
6 . Complete the installation of the program and use a reliable security tool for 3 years. -
Golden9
veterán
Hunter's Arena: Legends Closed Beta - A játék Steam oldala.
West of Dead Steam Beta - A játék Steam oldala. -
Danecay
addikt
Hasznos lehet: Windows Boot Genius
-
atyca
senior tag
válasz
junior11 #16455 üzenetére
Nyertem vele két hónapot.
Először úgy mutatta a fiókban, hogy 36 (maradék) + 91 nap, de mire települt 90 nap lett belőle.
Az a baj, hogy a virágpiaci verziókból az 5 gép-1 év verziók árban brutál elszálltak.
A többi meg (v.sz promó) 180 napos, meg 5 éves???(kamu?)
Az utóbbihoz ráadásul egy a forgalmazó által kreált fiók kell, vagy a saját fiók adataidat kell hozzá megadni nekik.......
Egyikhez sem fűlik a fogam. -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Bitdefender Total Security-hez nincs valami élő promó?
Az sem baj, ha 180 napos -
8
senior tag
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Eldamar Studio - 1500 Cinematic Photo Overlays Bundle (Nagy, kb. 1,7 GB!)
Lent, a szürke mezőben kell megadni az emailt, "Send", és máris elindul a letöltés. A "Get now" gombot csak akkor nyomd meg, ha fizetni akarsz érte.
Ennyiből számomra nem egyértelmű, hogy milyen licensz jár hozzá, akinek a munkájához kell, inkább írjon nekik és kérdezze meg. -
AtHoS
nagyúr
AdGuard VPN - béta teszt alatt ingyenesen használható [link]
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Igaz nem program, de az Epic store-ban február 5-ig ingyenes (utána is megmarad) a Farming Simulator 19. -
ƵøŁĭ
veterán
Kaspersky Internet Security Premium for Android - free license for 3 months
BYK9U-EHE8S-J1WY8-SG1CN -
kiváncsi f..
tag
válasz
Trailblazer #16442 üzenetére
Pontosan ezt teszem!
-
Trailblazer
veterán
válasz
kiváncsi f.. #16440 üzenetére
Elég érthetően leírtam. Használj, amit akarsz.
-
kiváncsi f..
tag
válasz
Trailblazer #16398 üzenetére
Tényleg, mi a problémád??? Mindenki azt használ, amit akar, vagy nem?
-
AtHoS
nagyúr
AdGuard: Lifetime Subscription (66% off) [link] Family és Personal is akciózva van
Family: 9 eszközön használható (30 dodó)
Personal: 3 eszközön használható (20 dodó) -
crok
nagyúr
válasz
Cs1csó #16434 üzenetére
Csak annyit akartam mondani hogy az AdwCleaner-nél több otthonra totálisan felesleges, mindent is pucol, nem kell telepíteni, frissíteni pillanatok kérdése, előveszed mikor jónak érzed - 100% profit, ahogy te is én is csak ajánlani tudom - csak ez nem ilyen jellegű topik
-
Cs1csó
titán
Most is lehet: telepíted majd megkeresed a beállításaiban a "próba időszak kikapcsolása" opciót tehát az ingyenes aktiválást és kész is, onnantól már ingyenes és nem ketyeg a 15 nap sem vagy menyi.
Amúgy helyette inkább az AdwCleaner ami nagy kedvenc, azt szívesebben futtatom, telepítést sem igényel (az MBAM-ot készítő cég a tulajdonosa ennek is)
-
AtHoS
nagyúr
Ilyen agresszívak lettek?
Trial verziót régebben a Beállítások -> Fiók adatai részen ki lehetett kapcsolni egyből telepítést követően, ill. a Biztonság részen az automatikus winnel indulást kikapcsolni, így biztosan nem dobált "lejárt a trial, vegyed megfele" üzeneteket kéretlenül
-
vlevi
nagyúr
válasz
Cs1csó #16429 üzenetére
Én is így voltam vele.
1-2 hetente elindítottam az ingyenest, az nekem eddig elég volt a Windows Defender mellé.
Ezért vettem rossz néven, amikor nem lehetett már ingyeneset telepíteni, csak a teljes verziót x napos triallal, és utána meg veri a nyálát, hogy lejárt a trial, újítsam meg... -
Cs1csó
titán
Ha fizetnének sem telepíteném "állandóra" bőven elég 1-2 hetente vagy gyanú esetén lefuttatni az ingyenes verziót.
Kritikus adatokról mentés, naprakész programok, rendszer, böngészőben UO, és persze egy jó általános rezidens védelem, és a legfontosabb a józan ész, óvatosság. -
dqdb
nagyúr
válasz
Vertigo18 #16427 üzenetére
Kétféle régi licenc van: hivatalos oldalról vásárolt jó és kulcsgenerátorral gyártott, eBay és társain eladott hamisított/problémás. Az előbbiekkel szívás kizárólag akkor volt, ha telibe találták a hivatalos kulcsodat egy kulcsgenerátorral, és emiatt letiltották, de az könnyen orvosolható. Ha az utóbbi kategóriába tartozó kulcsot vettél olcsón, akkor átvertek az eladók és megszívtad.
Voltak hivatalos forrásból származó örökéletlicencem, olyan 2 éve elajándékoztam mindkettőt, mert teljesen feleslegesnek tartottam.
-
-
-
-
Tud valaki hosszú lejàratú Zemana Antimalware promot?
-
crok
nagyúr
válasz
unclefucka #16415 üzenetére
A (wo?)man of culture.. levehető ajtós? Megérkezett már?
-
unclefucka
senior tag
válasz
fornettisuti #16408 üzenetére
A Vasedényhez képest...
-
Vesa
veterán
Ha valaki szemetet akar pucolni, akkor autoruns.exe! Újabban a világ hülyeségét is felteszik még a driverek is, az nVidia pl. teleb*ssza a process line-t telemetria konténerekkel (annak ellenére, hogy a natív driveren kívül semmi mást nem engedtem feltenni), vagy a napokban felraktam egy Macrium nevű backup szoftvert, és arra lettem figyelmes, hogy az addig simán futó alkalmazás laggol. Ránéztem, ez is teleszarta aktív processek sorával a gépet, ott kavartak a háttérben. Mindent kiütöttem autoruns-al, azóta úgy megy minden mint régen.
-
Cs1csó
titán
válasz
#21346560 #16409 üzenetére
Sajnos nálam még van kép program amitől nem bírok megválni:
- CCleaner
- Wise Care 365 FreeDE mivel mindkettőt már vagy 10 éve használom hiba nélkül ezért maradhatnak. De ha ismerős vagy más gépét kell belakni akkor nem ajánlok semmit. Max a Gépház beállításain menjen végig és ami nem kell ott a csúszkát húzza OFF állásba és kész.
-
-
törölt tag
Ne csak böfögj, inkább olvasd el, hogy mire jó. 50%-kal gyorsítja a gépet!!! Nem kell drága hardvert venni, megveszed a középkategóriás gépet, telepíted ezt a valamit és ingyen megvan az upgrade. Tada.wav!
És ha ez nem elég, akkor a szarul megírt alkalmazásoknál egyenesen a forráskódban javítja a hibát. Nincs több crash! Bónuszként javítja a rendszerhibákat is. Nem értem, hogy miért kételkedsz ezekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest