Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Mass Effect™ 2
On the house ingyenes originen -
Argos
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
Eh.. Bocs.
Vivaldiban nem bírom megszokni, hogy a link beillesztésnél nincs kijelölve a http és mindig sikerül elfeledkezni róla.. -
szabonagyur
félisten
válasz
twollah1976
üzenetére
Helyesen a link: [link]
-
Argos
őstag
Hátha érint valakit. Bezár a Games Republic, úgyhogy ha van bent játék, jan. 31.-ig még le lehet menteni.
-
C. s.
addikt
oMega Commander fájlkezelő
-
iguana
őstag
Jól látom, hogy a sumo-t a linkelt giveaway kóddal regisztrálva nem pro lesz? ha jól értem csak a pro tud automatikus frissítést, most így nálam csak jelzi, hogy van frissítés, és átdob vagy a sumo oldalára, vagy a gyártó oldalára és manuálisan kell letölteni/kikeresni...
-
Argos
őstag
(#11783) LiLxWaYnEx:
Nincs mit. -
sz.j
nagyúr
Én sok-sok év óta jóformán csak az AVG-t (AV és IS) használtam, ráadásul volt, hogy egyszerre 2-3 gépünkön is és ugyanarról az ip-ről. Szerintem ezt valahogy az AVG is tudta, ezért ennek eredményeként volt, hogy még a free AV-t se engedte telepíteni nem hogy a promos változatokat ....
Mivel a közelmúltban újraraktam a win-t ezért most gond nélkül feltudtam rakni (kb 2-3 hete) a promos, IS-nek hirdetett de valójában csak AV-t és nem szeretnék kísérletezni vele nehogy azt is "elveszítsem" ...
(arra még nem jöttem rá, hogy honnét és mit kellene a gépről törölni ahhoz, hogy ne legyen nyoma a törölt avg-nek ..., CCleaner, AVG Remover, stb sajnos nem használt ... -
Zeki
nagyúr
374 napos AVG Internet security. Telepítéskor már magyar nyelvű.
Tesztelve! -
ƵøŁĭ
veterán
Hali!
Sumo-hoz vagy hasonló programhoz tudtok promóciós telepítőt vagy kulcsot ?~Köszi .
-
C. s.
addikt
Most ingyenes ez a helyreállító. Nem ismerem, de ha gondolod, próbáld ki a beteg pendrájvon.
-
Vesa
veterán
Urak, erről a hülye BitsDujour hírlevélről hogyan lehet leiratkozni? Hiába nyomok "unsubscribe"-ot, továbbra is ömlik a szemét. Spamszűrhetem is persze, csak ésszerűűbb lenne, ha eleve nem is jönne semmi.
-
C. s.
addikt
Jobbulást a takonykórnak és a lelkednek!

Játékok:
Steam:
Pixel Puzzles Ultimate - Puzzle Pack: New Years
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
UnHackMe [for PC]
4 Mac szoftver jan. 5-ig:
MacX MediaTrans
MacX iPhone DVD Ripper
DoYourData Super Eraser
Mac Backup GuruJáték:
Stones of Rome
promós link
állandó linkBoldog Új Évet mindenkinek!

-
Zeki
nagyúr
Sikerült ma vennem 1 éves előfizut, 15 usd-ért, a fizetés végén jól írta ki, hogy
Subscription Expiration: 30 December 2017De aztán belépve a frissen létrehozott accountba, ezt írja. :
Elite Membership
Your subscription will automatically renew on
2019-06-12 and you’ll be recharged 14.95 USDFelettébb érdekes.
Mondjuk levonni semmikor sem tudja legközelebb, mert addigra az a kártya nem lesz már.Mondjuk teló appon belül is a 2017 december 30-at mutatja, amíg érvényes.
-
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
daninet
üzenetére
Fizetősben most ez a VPN promo a legjobb ajánlat, mert mobilon is megy (IOS, Android), és nincs korlát. Sebességben is hoz lefele olyan 50 megabitet. Felfele 20 körül.
Csak kár hogy semmi pénzem sincs rá.
-
-
isss
tag
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor csak a sima IS-hez jó nem a premium verzióhoz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Greenebola
üzenetére
Melyik verzióval? Mert nekem a Smart Security Premium van fent és azt írja, hogy nem megfelelő termék, töltsek le másikat.
De más verzió ebből nincs, emailben SS Familyt ír, de van olyan valahol?
-
Greenebola
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Megy asztalin is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Greenebola
üzenetére
Ez csak mobil eszközre jó? Asztalin nem megy a dolog.
-
daimonion
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
-
daimonion
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére

Na így már érthető a dolog de ez meg nem szimpatikus.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi az érthető magyarázatot.
A másiknál meg nem értem ezen mit nem lehet jól beírni
Registration Name: Gipsz Jakab
Registration Code: 000000-000000-000000-000000-000000-000000-000000-000000 -
szabonagyur
félisten
válasz
daimonion
üzenetére
Details: Visit this page to download and install your copy. It comes with a full, lifetime license but does not support updates.
Látom továbbra sem érted. a Process lasso esetében egy örökké használható terméket kapsz, mely nem frissíthető, ez a Lifetime kiadás.
Ez van leírva a főoldalra is.
Abban az esetben pedig ha neked frissítős verzió kell mindenképpen akkor meg van egy 50%-s kupon hozzá, használhatod azt is, így lesz Lifetime updates belőle.
Pl HD Sentinel esetében is kapsz egy verziót, használhatod örökre, de nem frissítheted.
Mi ezzel a gond amúgy? Nem értelek továbbra sem.
A másiknál meg valamit nem jól írsz be szerintem, simán lehet aktiválni

-
daimonion
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
ugyanezt végigcsináltam és az offline regisztrációkól beírtam a progiba amiket emailban kaptam a progi újraindult és ..... nem volt regisztrálva.Vagy háromszor megcsináltam.Nem ment nem szarakodok tovább a 7 zip ugyanezt tudja ingyen.
Process Lasso Pro Lifetime license
Set the priority of running processes, monitor RAM usage and manage active applications to improve your computer's performance and responsiveness
Details: Visit this page to download and install your copy. It comes with a full, lifetime license but does not support updates.
More info: Product page @ SoftpediaGondolom ebböl egyértelmű, hogy a lifetime licenszre csak 50% discount coupont adnak ? Nem akarok vitatkozni de Nekem ebböl az jön le ,hogy kapok egy LT licenszet.Azt igen meglepödtem, hogy csak 50% os coupont adnak.Aztán mikor ellátogatsz az oldalra
Get LIFETIME updates now, 50% off! Lowest price they will ever be. See below.Use discount code SOFTPEDIA50 at checkout for 50% off! Prices changes on the last checkout screen.
Erről ennyit
-
szabonagyur
félisten
válasz
daimonion
üzenetére
Process Lasso pro - lifetime Ennél azt írja hogy softpedia 50 % discount lifetime licenszre
Itt valamit nem jól csináltál... a Lifetime kiadásra van 50% softpedia kedvezmény, a non lifetime, de pro kiadás ami ingyen elérhető. A lifetime ugye itt azt takarja, hogy kapsz frissítéseket is a későbbiek során. Ez szerintem nem meglepetés, hogy nem adták.
Én megigényeltem a kulcsot és elküldték, hivatalos oldalról leszedtem, beírtam és megy.
Power Archiver - lifetime itt regisztráltam ahogy le volt írva és nem fogadja el a kapott kódot
Ez is simán megy.
Megadod a nevedet meg az emailt az oldalon.
Kapsz 2 emailt is, az egyik címe ez: PowerArchiver giveaway confirmation link. Thank you for trying PowerArchiver! Ebben van egy link, ilyesmi: https://conexware.com/shop/giveaway-confirmation.php?order_id=123261&sc=f72bc0a63ea1800494f377XXXXXX Ha erre rákattintasz akkor behoz egy oldalt, és utána kapsz egy 3. emailt is, amiben benne vannak az adataid.Abban alul van egy ilyen: a saját kódombat kiXeltem

*** Offline Registration ***Registration Name: XXX Szabó
Registration Code: 000618-XXXXXX-2B6E23-XXXXX-TTTTT-9EF2E2-169132-80E8B9Ezt kell beírni a programba.
Ami a 2. levélben van név és kód az az online fiókodba való belépést segíti.
-
daimonion
senior tag
-
C. s.
addikt
2016 Holiday Giveaways from Softpedia:
Sticky Password Premium - 1 year
Zemana AntiMalware - 1 year
SecureAPlus - 18 months
Advances SystemCare 10 Ultimate - 6 months (ezt nem találtam az oldalon)
Process Lasso pro - lifetime
Power Archiver - lifetime
Heimdal Pro - 100x6 months
Wise Care 365 Pro - 6 months
Mailbird - 50x1 year
Windscribe PRO 50GB/month (lifetime) -
tupacamaru
veterán
válasz
Greenebola
üzenetére

-
donmackó
addikt
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Greenebola
üzenetére
02.25-ig érvényes a kód, beírtam.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Greenebola
üzenetére
Ez nem az ESET hivatalos oldala. Biztos nem trükk?
-
Greenebola
senior tag
-
Joker88
őstag
válasz
hodostamas
üzenetére
szerintem nem..
már csak azért is gyanús, mikor be akartam zárni az oldalát,feljött egy előre ugró oldal,hogy biztosan el akarom-e hagyni az adott weboldalt ? .én inkább valami megbízható webshopnál nézném meg a W10-et,ha kell neked. ( ilyen ipon, edigital,emag,stb.... )
-
VANESSZA1
őstag
Pcmover promóciót nem találtatok véletlenül?
-
Zeki
nagyúr
-
törölt tag
https://www.ashampoo.com/hu/usd/pin/0665/system-software/Ashampoo-HDD-Control-2017
Utódverzió:
HDD Control 3 (megjegyzendő, itt előzőverzióként a 2-est adják meg megint nincs szó a 2017-esről) Nem nagyon tudom azt hova tenni...Mégis csak én mondom jól, ez a legújabb kiadás:
https://www.ashampoo.com/hu/usd/pin/0365/Rendszerszoftverek/hdd-control-3
Igaz ez nem ingyenes, de akciós.
Annyiban van igazad, hogy ezek szerint "volt" 2017"-es verzió, de vicces, hogy már most "elavult", vagyis értelmét vesztette azt letölteni, számomra.
-
csaba951
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
Nyilván nem!

Egyébként az összes hivatalos boltban sokkal többe kerül. Szerinted mindegyik hülye, hogy nem tudja ennyiért adni?
-
csaba1203
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére

-
rayoliviero
veterán
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
cigam
titán
válasz
üzenetére
Ilyen program ezen a néven nincs.
Olvasták az írásod, és orvosolták a hibát: HDD Control 2017
-
hodostamas
addikt
[link] Vajon legális Win10 key-t adnak?
-
C. s.
addikt
Szia!
Az EaseUS Partition Master Pro nem tenné meg? Leírás:
"Partition Recovery
Recover partitions that were accidentally deleted or damaged due to a hardware failure, even if your operating system fails to boot. "
Egy picivel korábban belinkeltem a letöltést és a kulcsot is.
qqcqqc:
Azt nem is figyeltem. A címe még IS volt, amikor néztem.
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

-
C. s.
addikt
Syberia (Facebook kell hozzá!) [Steam-kulcsot ad]
Hétfőn adják a kulcsot.AVG Internet Security 2016 (1 év)
-
C. s.
addikt
válasz
üzenetére
Szia!
"Vagy csak úgy letöltitek telepítitek?"
Első körben ellenőrzöm az adott oldalt itt és itt, és esetleg itt is.
Aztán a kiszemelt program fejlesztőjének próbálok egy kicsit utánajárni e fönti linkeken. Ha eddig átment, letöltöm (mindig Sandboxie-val netezem!), majd egy vírusellenőrzés, bár elvileg ez letöltéskor megtörténik, de duplázni sem árt. Aztán jelszóval védett tömörített állományba rakom, és így másolom ki a Sandboxie-ból. Létrehozok egy új homokozót az új jövevénynek, abban futtatom a fájlkezelőt, betallózom a programot, kibontom és telepítem. Ami csak hagyja magát.
Természetesen olyan program is létezik, amit nem érdemes virtuális környezetbe telepíteni (pl. rendszermentésre való szoftver). Ilyen esetben csakis nagyon megbízható fejlesztők programjai jöhetnek szóba, és csakis nagyon indokolt esetben. Persze értem az eredeti dilemmát, hogy mi az, amit letöltetnek az emberrel. Egy rugóra jár az agyunk, ezért vagyok ennyire óvatos. Eddig ez is elegendő volt.
Letöltőfájlból nem telepítettem semmit a csupasz rendszerre, csak homokozóba. A telepített programaiddal való kompatibilitást itt ellenőrizheted. Amint lehet (általában aktiválás után), letiltom a homokozót a netről. Nem minden program hajlandó indulni utána. 
Mielőtt bárki paranoiásnak hinne, elárulom, hogy a tapasztalat vitt rá erre az "elmebajra".
Produkált pár meggyőző jelenséget a gépem korábban.alfa20:
Az Ashampoo programok nem szeretik, ha matatnak bennük víruskeresővel. Ezért megy nálam mind a homokozóba.
-
törölt tag
Itt van pl ez:
http://sharewareonsale.com/s/ashampoo-hdd-control-giveaway-coupon-sale
Ilyen program ezen a néven nincs. Ráadásul a kommentek sem pozitívak. És nem ez az első gyanús név/borító.
Ezért érdekelne, hogy van olyan aki körültekintőbben is szokott gondolkodni, utána nézni? Vagy csak úgy letöltitek telepítitek?
SharewareOnSale_Giveaway_Ashampoo_HDD_Control_2017_hub
- vírusirtóval ellenőrizni sem lehet "jelszóval védett tömörített állomány hibával" -
törölt tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Amúgy azon is gondolkoztam ezen oldalak vajon mennyire megbízhatóak, hivatalosak, mert ha pl svindli van mögötte akár olyan kis program/kód amit halandó nem vesz észre. Akkor az az ócsó, az nagyon drága lehet.
Ilyenre gondolt már vki?
Amúgy 3000-5000 ért, hivatalosan az avasttól annyira nem, hiszem, hogy lehetne.
Én corelt néztem tavaly, az is 50-60% körül megállt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Természetesen olyan program is létezik, amit nem érdemes virtuális környezetbe telepíteni (pl. rendszermentésre való szoftver). Ilyen esetben csakis nagyon megbízható fejlesztők programjai jöhetnek szóba, és csakis nagyon indokolt esetben. Persze értem az eredeti dilemmát, hogy mi az, amit letöltetnek az emberrel. Egy rugóra jár az agyunk, ezért vagyok ennyire óvatos. Eddig ez is elegendő volt.
Letöltőfájlból nem telepítettem semmit a csupasz rendszerre, csak homokozóba. A telepített programaiddal való kompatibilitást