Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
mint bogarak a kő alól
én is napi szinten, read only. -
alfa20
senior tag
Kedvencek közt napi szinten nézem

-
dave182
senior tag
Thumbs up! Napi szinten!
-
zozyk
addikt
+1
-
meridaharcos
senior tag
Szintén olvasom !
-
-
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Játék:
Terra Lander (IG)
Deadtime Stories
promós link
állandó link (myplaycity)
állandó link (myrealgames)The Treasures Of Montezuma 3
promós link
állandó link
további részek -
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
ESET NOD32 Smart Security Family (2 hónap, 3 eszköz)
AdGuard (félévre)
A mostiwant.com éledezik másfél év szünet után. Nem tudom, meddig tart.
DVDFab DVD Creator 5000 Licenses, április 9-ig tart (1 évre) (aktiválás)
Játék:
Angelo Skate Away (ingyenes lett)
Golden9:
Köszi!
-
Golden9
veterán
-
Tybor66
tag
Parancsolj:
-
C. s.
addikt
WonderFox HD Video Converter Factory Pro 14.3
BundleStorm v.2 (1 éves licensz)
Játék:
Shiny The Firefly (Windows 10) (még bő 7 és fél napig)
Jó volna, ha valaki be tudná linkelni rendesen, mert a Ghostery nem szereti ezt az átirányítást és nem enged tovább.My Hospital (ingyenes lett a myrealgames.comon is)
myplaycity.com -
C. s.
addikt
Játék:
Turbo Pug DX [Steam] (még majdnem 2 napig)
100 % Hidden Objects 2
promós link
állandó linklooser:
Szívesen, örülök, hogy tetszik!

LiLxWaYnEx vagy más szaki:
A Kra-Tronic Mouse and Key Recorder 8 tisztasága még mindig érdekelne, és valószínűleg másokat is. Ha erre jársz, kérlek, nézz rá, köszönöm!
-
C. s.
addikt
Overloud EQ550
From March 12th to 18th, 1000 licenses per day only.
Megjegyzés: A nagy mennyiségű kérés miatt a Overloud aktiváló szerverei küzdenek és hibákat kaphat, például 'a számítógép offline, így az aktiválás nem hajtható végre'. Néhány óra múlva újrapróbálhatja újra az aktiválást.ByteScout Barcode Reader 10
System Requirements:
Vista/ 7/ 8/ 10; 50 mb of free space, .NET Framework and Windows Media Player (Miért?) installedKra-Tronic Mouse and Key Recorder 8 (még bő 2 és fél napig)
A program természetéből adódóan a víruskeresők rámozdulhatnak. Érdekelne egy hozzáértő fórumtárs véleménye, hogy konkrétan ez a szoftver mennyire megbízható. Amennyire a képességeim engedték, ellenőriztem, de ez eléggé kevéske:
webinspector.com: Rendben találta.
urlvoid.com: Egy 5 évvel ezelőtti ellenőrzés szerint 2 víruskereső találta gyanúsnak (MalwareBlacklist, Scumware, de egyiket sem ismerem), az új szerint már csak aScumware. Simán lehet vaklárma is akár. A MalwareBlacklist pedig már nincs a listán, így nem tudhatjuk, most mit gondol.
Hasznos tud lenni. El tudom képzelni a Gimp mellett, mert ezzel lehetne szimulálni a Photoshop 'action'-ét, ami egyébként nagyon hiányzik. A Filter Forge mellett is hasznos volna, meg még ezernyi helyzetben, ki mit használ. -
C. s.
addikt
Játék:
Picross Fairytale - Legend Of The Mermaid (ingyenes lett)
-
JoePAPES
csendes tag
S
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Penbook (Windows 10)
Játék:
Lost Artifacts: Soulstone - Collector's Edition (ingyenes lett)
további részek -
C. s.
addikt
Játék:
Amnesia: The Dark Descent és Amnesia: A Machine for Pigs
A "Játék telepítése" gombra kell kattintani egy picivel lejjebb. (A 2. zöld gomb.) -
C. s.
addikt
jAlbum 14.1 (Win&Mac)
-
tahepa
senior tag
-
C. s.
addikt
Sticky Password Premium (1 év)
-
C. s.
addikt
SoftOrbits Video Watermark Maker 1.4
WinX DVD Ripper Platinum 8.7.0
Játék:
Mini Hockey Stars (ingyenes lett)
1001 Jigsaw: Earth Chronicles 5 (ingyenes lett)
Vesa:
Egy kicsit sem azok, bár érdekesek.
Virtuális környezetben azért lehet velük "játszani", ha valaki indíttatást érez. Ezért is írtam ki. 
-
C. s.
addikt
Greatis Screen Beagle PRO 1.71 (2 napos promó) (ismeretlen fejlesztők, 3 hónapja lett bejegyezve a domain)
GoPlay Editor Pro 1.3.1 (ismeretlen kínai fejlesztők, fél éve lett bejegyezve a domain)
Játék:
Detective of Spirit World (ingyenes lett)
-
C. s.
addikt
Heimdal Pro (fél év)
Nature Illusion Studio 3.61 (még majdnem 3 teljes napig)
Játék:
Dead Bits [Steam]
Behind the Reflection 2: Witch's Revenge
promós link
állandó link
másik részALFA:
Nem botlottam ilyenbe.
-
Golden9
veterán
Next Up Hero Lassú az oldal, de megadja.
-
C. s.
addikt
Wise Duplicate Finder Pro (3 napos promó) (Szerk.: 3 napig elérhető az ajánlat, a program utána is használható marad.)
QILING Disk Master Pro 4.3.7
Nem ismerem a fejlesztőket, remélem, megbízható cég. 3 helyen ellenőriztem a linket, nem talált rosszat egyik sem.Játék:
Atlantic Quest: Solitaire
promós link
állandó linkALFA:
Neked mi? Még mindig az az adathelyreállító? Mi is a neve?
-
C. s.
addikt
VSDC Video Editor PRO 5.8.6 (1 hétig tart a promó)
"This is a 2-computer 1-year license, for noncommercial use
You get free updates for one year
You get free tech support" -
C. s.
addikt
AVG Internet Security 2018 (1 év)
WonderFox DVD Ripper Pro (A net-load.com saját promója, azért így linkelem.)
Mikemend:
A net-loadról másoltam ki a címet, nem nézegettem, mert nem érdekel az ilyesmi. Köszi a javítást!
-
C. s.
addikt
Microsoft Store Movie Maker PRO
VEGAS Movie Studio 14 (fél éves licensz), Sale ends in 2 days 20 hours
"Please note this requires 64-bit version of Windows 7, 8/8.1, or 10. Please note we have limited amount of licenses available. Once they are gone, this giveaway will end."Játék:
1001 Jigsaw World Tour - Castles And Palaces (ingyenes lett)
korábbi részek -
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
SoftOrbits Photo Retoucher 4.1 (még szűk 3 napig)
Játék:
Katy And Bob: Safari Cafe - Collector's Edition
promós link
állandó link
további részek -
tahepa
senior tag
-
tahepa
senior tag
-
ALFA
senior tag
EaseUS Data Recovery -re van reális esély a közeljövőben?
-
C. s.
addikt
Játék:
Insider Tales: The Stolen Venus 2
promós link
állandó link
további részek -
C. s.
addikt
Játék:
My Hospital (ingyenes lett)
Javították, már letölthető. (Iron Sea Defenders, Silver Tale)
Cities in Motion (márc. 19-ig megszerezhető)
infó
Az a fajta, amivel 5 percig játszani kell ahhoz, hogy a fiókodhoz adják. Nem ismerem az oldalt, akinek van tapasztalata, kérem, írja meg! Megpróbáltam regisztrálni, de ez történt. (kép) Szóval nem árt vigyázni!Mikemend:
Nálam nem szokott összeakadni semmivel, de az is igaz, hogy szinte mindent a Sandboxie-ba telepítek. Ezt javasoltam volna én is. Más ötletem nincs.
-
Mikemend
senior tag
-
C. s.
addikt
CyberLink ColorDirector 5 LE
"Number of PCs that will be able to install the program with the given license key: Unlimited during the giveaway. Please activate the software during giveaway dates. This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use."
A végén pedig egy ajándék: CyberLink PowerDirector 15 LEJáték:
Mafia Battle (ingyenes lett)
-
C. s.
addikt
A hivatalos álláspont ez: (a lap alján)
"You can use the Filter Library filters for commercial or non-commercial purposes as long as you don't violate the law or someone else's rights."
A végébe lehet, hogy bele lehet kötni, ehhez nem értek, de számomra ebből az derül ki, hogy bátran használható. Végülis senki sincs kényszerítve, hogy föltöltse, amit kreált, a szűrők letöltéséért sem kell fizetni. Csak a programért. Akinek pedig mázlija van, elég pontot tud gyűjteni ahhoz, hogy kedvezménnyel vagy ingyen hozzájusson a legfrissebb példányhoz. (Nehezemre esik elhinni, hogy erre még manapság is van esély. Túl sok jó szűrő van.)
-
Vesa
veterán
Ez jó hír és egyben jó ötlet!
Viszont nekem az a bajom a FilterForge-al, hogy a letöltött filterek jogi státusza már nem világos és ha jól láttam, akkor ezen keményen vitáznak is a fórumokon. Tehát ha nem magad gyártod a szűrőt hanem letöltesz egyet -ami egyébként az erőssége az egésznek-, akkor elvileg azt már nem használhatod fel üzleti célra, csak a filter alkotójának engedélyével vagy ha fizetsz érte. Amennyire emlékszem, nem volt egyértelmű a helyzet, vagy csak én nem olvastam végig rendesen, de hogy vita volt ezen az biztos. -
C. s.
addikt
Sziasztok!
Korábban szó volt itt róla, hogy a Filter Forge 5 promó csak magáncélra ingyenes, mert a promó honlapján ez állt. Írtam a Filter Forge-nak, és ők azt válaszolták, hogy üzleti célra is használható, hiába csak promó, teljesértékű. Természetesen az 5-ös verzión belül frissíthető is, különben nem lehetne letölteni a megfelelő verziószámú szűrőket sem.
Tehát, akit érint a dolog, írjon nekik, kérdezzen rá a konkrét promóval kapcsolatban, őrizze meg a választ, nehogy később eszükbe jusson valami...
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
-
Golden9
veterán
A felugró ajánlások mindegyikére rá kell kattintani mielőtt eltűnnének.
A Giveaway-club-on van egy új Prémium oldal.
-
net91
senior tag
Sziasztok,
Az itt ajánlott promó oldalak egyike felajánlotta, hogy a böngészőm által megjeleníti az új promókat.
Elfogadtam, és amikor legközelebb megnyitottam a böngészőt két új promó ablakot fel is dobott. Rámentem az egyikre (ez volt a pdf-es promó) megnéztem, de ekkor eltűnt a másik promó ajánlás. Valaki, használ ilyet? Mit kellene tennem, hogy az első ajánlott promó megtekintése után a többit is meg tudjam nézni? -
C. s.
addikt
Bitdefender Total Security 2018 (3 hónapig ingyen 5 gépre, készülékre)
Játék:
Jack of All Tribes
promós link
állandó linkTaláltam egy új promós oldalt, a webinspector szerint rendben van, de az urlvoiddal nem sikerült a címet ellenőrizni, mert nem hiszi el, hogy igazi.

(be kell jelentkezni az infóért) Geeks: http://geeks.fyi/forumdisplay.php?fid=7A Franzis HDR Projects-hez ezt fűzném hozzá: This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use.
huan:
Már lejárt sajnos.
-
Golden9
veterán
-
isss
tag
-
Golden9
veterán
-
-
Golden9
veterán
válasz
LamerGyuri
üzenetére
-
Golden9
veterán
válasz
LamerGyuri
üzenetére
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
Játék:
Humble Trove Games - Február (7 játék ingyen még majdnem 13 napig)
Insider Tales: Stolen Venus
promós link
állandó link
további részekWedding Salon
promós link
állandó link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Arc Raiders
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én is napi szinten, read only.

![HDR Projects 4 [for PC] HDR Projects 4 [for PC]](https://sos.azadicdn.com/wp-content/uploads/2016/06/hdr-projects-4_L-140x200.png)