Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
ONEKEY PDF Convert to Word v3.0
Játék:
Momonga Pinball Adventures
promós link
állandó link -
Zeki
nagyúr
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Töltsd le.
Öt percet.
Játssz vele.
És megmarad.
Végleg a fiókodban.
A Csodálatos Háborús kukac. -
Mikemend
senior tag
-
isss
tag
-
isss
tag
-
C. s.
addikt
-
bobalazs
nagyúr
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
Játék:
Bear With Me. Episode 1 (ingyenes lett)
Synaptic:
Szia!
Ezt a konkrét promót nem ismerem, de nagyon ritka az, hogy később is aktiválgató a program, aminek a promója véget ért. Sajnos nem tudok segíteni, nincs kulcsom hozzá.
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
válasz
Golden9
üzenetére
Golden9, vlevi, s7evcsenko:
Nagyon szívesen!

Konkrét infóm nincs, de mivel nem emelték ki, hogy később is telepíthető, nem kockáztatnék.A mai adag:
AutoFX Black&White FX Module for Win and Mac (Nem tudom, él-e még. A kedvezménykupont októberig váltják be! De azt nem írja, melyik év!
)Játék:
The Treasures of Montezuma 4
promós link
állandó link
További részek -
Kékes525
félisten
Használjátok ki, megéri, nagyon jó program! BLACK FRIDAY! Our HitmanPro and HitmanPro.Alert are available at 50% discount.
-
-
C. s.
addikt
DxO FilmPack 5 Essential for Windows and Mac (dec. 31-ig)
Emailben küldik a kulcsot és a linketJáték:
Moai 3: Trade Mission
promós link
állandó link
További részekPicross: Beach Paradise
promós link
állandó link -
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
Játék:
Detective Solitaire: Inspector Magic (ingyenes lett)
-
Drughi
addikt
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
Köszönöm, hogy eltöprengtél rajta.
A Firefoxban a világon mindent engedélyeztem, proxi nélkül használtam, mégis ilyen. A gyorsítótárat, sütiket naponta törlöm. Ha több időm lesz, rákérdezek a CIS témájában, bár nem hiszem, hogy az nyírja ki ennyire, mert már panaszkodtak volna rá. -
vorosmarti
senior tag
Ötletem sincs h mi lehet az oka.
Sok gépen használom a GOG-ot, az aktuális mobil gépemen a Galaxy-t is, de ilyet sose láttam. Mondjuk az Explorer mint böngésző nem releváns, de a firefox-ban nem szabadna ilyen hiányos oldalaknak lenni. Nem használsz vmi proxy alkalmazást, esetleg? Ha több bögészőben hibás, akkor vmi cache-gond lehet. Firefox-kiegészítők? Azok is bekavarhatnak... A GOG oldala és kliense mindig stabilabb volt nekem mint a steam. -
C. s.
addikt
-
Golden9
veterán
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Köszi az infót. Ezekről nem tudtam.
Én örülök, hogy végre van értékelhető konkurense steamnek. Nálam is már 100+ játék van náluk a library-ban. Ráadásul az alap koncepciójuk is nagyon tetszett. -
C. s.
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
Ha fejre állok is, így jelenik meg az oldal a Firefoxban és az Explorerben is, pedig az utóbbiban nincs semmi kiegészítő a Fireshotot leszámítva, de az nem szűr semmit, másra való. A sütiket engedélyeztem, mindent engedélyeztem, de csak azt látom, ami a linkelt képen van. Hiába kattintok bárhol, semmi nem történik. Valami csoda folytán régebben sikerült regisztrálnom, de nem jutottam hozzá a játékhoz, amit szerettem volna. Valahogy a downloadert le tudtam tölteni, de telepíteni már nem sikerült. A Galaxy klienssel ugyanez a helyzet.
Szerk.:
Most az jutott eszembe, hogy először mikor próbáltam vajon. Akkor már a CIS-t használtam vagy még az Avastot? Nem emlékszem.

-
vorosmarti
senior tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
"Mire utalsz pontosan? Kíváncsi vagyok a piszkos részletekre."
Nem akarok csalódást okozni, de semmi különösre nem gondolok, legalábbis steam-es mércével nem.
Egyszerüen csak árnyalataiban néha változik a kommunikációjuk.Ami feltűnt, hogy a FAIR-TRADE volt régen a kedvenc kifejezésük, és sokszor hangsúlyozták, hogy ők nem EUR-ban számolnak, hanem USD-ben, és az összehasonlítható játékok árai megegyeztek számszakilag a steam-es árakkal (ahány EUR a steam-en annyi USD náluk). Ma már csak annyi a különbség, hogy átváltják dollárba az euró-s árat.
Aztán pár hete írta valaki az egyik topikban, hogy bizonyos funkciókhoz szükséges lett a Galaxy telepítése, de mondjuk ez nekem nem fáj, egyébként is használom. Összességében az ilyen apróságoktól függetlenül nagyon kedvelem őket. Kb 10 játékot vettem náluk, de 100 játék fölött van az account-omon. A Connect, a DRM-free kiadások, és különösen a sok bonus, mellettük szólnak, ahogy azt írtam is... -
EmptyParadox
senior tag
válasz
vorosmarti
üzenetére
"Ugyan nem szentek ők sem"
Mire utalsz pontosan? Kíváncsi vagyok a piszkos részletekre.

-
vorosmarti
senior tag
Miért nem boldogulsz velük?
Ugyan nem szentek ők sem (Good Old Games), de azért más vonalat képviselnek mint a steam. DRM-free játékokat adnak, nem erőltetik mindenképpen Rád a kliensüket, ráadásul alkalomszerűen regisztrálhatsz be náluk a steam-es játékaid közül. A régebbi játékokat is úgy töltheted le, hogy nagy valószinűséggel el fognak indulni az újabb op-rendszereken is.
Ja, és sok esetben nem kevés extrát adnak a játékok mellé (avatar-ok, guide-ok, képek, OST, ilyenek...).
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
Köszi a linket. Nem tudtam, hogy állandó cucc, valamiért nem boldogulok a GOG-gal. Sem az oldallal, sem a klienssel.

Más:
Játék:
Moto Racing 2 (ingyenes lett)
Golden Acres (ingyenes lett)
Iron Heart 2: Underground Army (ingyenes lett)
Klondike (ingyenes lett)
Jewel Match 2: Reloaded (ingyenes lett)
-
Golden9
veterán
-
vorosmarti
senior tag
A GOG freebies szekciót egyszerűbb így linkelni: https://www.gog.com/games?price=free&sort=popularity&page=1
Ez ráadásul folyamatosan elérhető.
-
C. s.
addikt
Ashampoo Photo Commander 14 (még 6 és fél napig kérhető)
Ashampoo Backup Pro 10
Kulcs: a fönti oldalon csak a 2. link él, de a hozzászólások között is van egy. Egyiket sem próbáltam, mert a Macrium Reflect Free nagyon jól bevált arra, amire nekem kell.Játék:
The GOG freebies - Part 1
The GOG freebies - Part 2
The GOG freebies - Part 3Incredible Dracula: Chasing Love
promós link
állandó linkKarma (ingyenes lett)
-
C. s.
addikt
válasz
Acélfarkas
üzenetére
PrometheusX, Acélfarkas:
Akkor jó!

Egyébként a Wonderfox se semmi, amint van egy új promójuk, a szoftver korábbi verziójú "lifetime" licenszes promója hirtelen akkor is regisztrálatlannak látja magát, ha határozottan sosincs kieresztve a netre, és a friss promó nincs telepítve. A másik: évekkel ezelőtt azt ígérték, aki kitölt egy kérdőívet vagy valami, már nem emlékszem a részletekre, olyan licenszet kap cserébe a WonderFox DVD Video Converterhez, amit élete végéig frissíthet. Hát ez sem jött össze. Az 5.1-es verzió sosem talál frissítést, pedig azóta jókora verziónövekedés volt...

Ezért azt gondolom, nem ártana, ha a fejlesztőnek írnátok, hogy egyáltalán tud-e a promóról, és amit megígért, adja is meg. Persze lehet, hogy ők is a fülük hegyéig sárosak. Disznóság!
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
-
PrometheusX
aktív tag
Semmi gond - egyáltalán nem fordult meg a fejemben hogy hibáztassalak, ne aggódj.
Ilyen a sóbiznisz sajnos.Mikor megszereztem a progit, a kulcsomat elmentettem, és most azzal sikerült regisztrálni újra a programot. Általában úgy próbálok hozzáállni az ilyen dolgokhoz, hogy legyen valami támpontom, amire vissza tudok állni, mint most is. Az az igazság hogy nem lepett meg a giveaway stílusa (tehát hogy aktiválás után 5 kerek napom van
), ilyet már csinál az Auslogics korábban (visszavonták, nem azt az időt adták amit mondtak, stb.). Szóval számítottam erre is, hiteltelenné váltak a szememben. -
C. s.
addikt
válasz
PrometheusX
üzenetére
PrometheusX, Acélfarkas:
Sajnálom a dolgot, nem tudom, mekkora átverés, mert nem próbáltam. Szerintem próbáljatok meg írni nekik, más szoftverrel már jártam pórul, és segített a levelezés.
-
válasz
PrometheusX
üzenetére
Ugyanez van nekem, is, de nekem az 1 éves licensz helyett 1 hónapot adott. Most kezdett rinyálni hogy regisztráljam a pro változatot.
-
PrometheusX
aktív tag
Auslogics Disk Defrag Pro-t próbáltam egy évre hosszabbítani 127 napról, de sajnos az új licensz kulccsal 5 napom van hátra már csak.
Nem tudom hogy ez is olyan szándékos dolog-e mint amit a ShareWareOnSale esetében eljátszott az Auslogics, de akkor is eléggé cink hogy 365 naposnak írják a licenszet és amúgy meg 5 napos. -
C. s.
addikt
Játék:
Farm Frenzy: Hurricane Season
promós link
állandó link
További részek -
Golden9
veterán
válasz
AcCEsS
üzenetére
Volt ott link az Indiegala-s Minion Masters-re, csak eltűnt.
-
Golden9
veterán
-
isss
tag
-
C. s.
addikt
2017 FotoJet's Thanksgiving Party (lejjebb kell görgetni)
Windows-ra:
CollageIt Pro
AOMEI Partition Disk Pro
WPS
Auslogics Disk Defrag Pro
Apowersoft Screen Recorder Pro
GameGain 4 for WindowsMac-re:
MacX Video Converter Pro
PicGIF for Mac
Watermark Plus for MacJáték:
Marcus Level
promós link
állandó linkNYC Bus Simulator (állandó link)
Neon Void Runner (ingyenes lett)
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
A PodSilo-hoz hol kell licenckulcsot kérni? A telepítőjében lévő pdf-ben írt oldalon nem látok róla semmit.

Registration instructions: Please visit this page http://www.giveaway-club.com/afterdownload
to obtain license key during giveaway dates.Regisztrációs utasítások: Kérjük, látogasson el erre az oldalra http://www.giveaway-club.com/afterdownload
a licenckulcs megszerzéséhez a kiadandó dátumok alatt.
-
Golden9
veterán
-
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
ScreenBackTracke (Egy tökéletesen felesleges program.)
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Dungeons Of Kragmor-----és-----Tap Heroes
-
Golden9
veterán
Spacecraft-----és-----The World of Evo
-
C. s.
addikt
WonderFox Thanksgiving giveaway:
HD Video Converter Factory Pro
Watermark
WiseCare 365 Pro
Seed4.Me VPN
WinToFlash
RightNote Standard
ONLYOFFICE Cloud Office
Epubor Ultimate
Folder Marker Home
Clipa.Vu
Preloaders
Animiz Professional
DoYourData Uninstaller ProJáték:
StarCraft II - Wings of Liberty
Mahjong Secrets (ingyenes lett)
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Top Trumps Turbo-----és-----Turn Around
-
C. s.
addikt
Ashampoo Photo Commander 14.0.6
Kulcs kérhető telepítés közben is a megfelelő gombra kattintva, de ezen a linken már előtte is. -
Golden9
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)