- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
werttzui #12553 üzenetére
Van ám arca!!! A "sehová" és "semmire" nem lehet visszatérni!
Nem hoz pénzt a Pentax fotó? Adják fel és minden tiszta lesz.
Az orvosi szekció meg a biztonsági kamerák hasítanak.
Picit belegondolunk, erre a kijelentésre ugrani fognak a hasonló gyártók és egy ilyen kijelentés iszonyat nagy kárt fog okozni. Kicsit továbbgondolják, átkeretezik és kész tényként fogják tállalni! Szép volt! Ebből még szép nagy öngól lesz ha visszanézzük a lassítást a vesztett meccs után. -
mumk1
addikt
válasz
werttzui #12308 üzenetére
Megjelenés óta meg van, kb. másfél éve.
Semmi gondom nem volt még vele, ugyan nincs tapasztalatom más gyártok ff vázaival, de szerintem nincs szégyenkezni valója a Pentaxnak ezzel a vázzal, én nagyon elégedett vagyok vele.
Képeket találsz az aláírásomban lévő flickr linken. -
Colonel993
senior tag
válasz
werttzui #10416 üzenetére
Második mondatod gyanúsabb...
Kíváncsi volnék, hogy obikat is miként oldják meg (bár 3 party üvegek nagy része FF kompatibilis a komolyabb szegmensből... illetve a mostani SMC pentax üvegek immel-ámmal, megkötéssel használhatók 35mm -es filmméreten...)
Inkább be kell ruházni egy filmes Pentax vázra, pl.: MZ-S
-
BEE
addikt
válasz
werttzui #8503 üzenetére
Egyetlen hibája hogy túl éles, neked kell lágyítani a kellő mértékben.
Néha gáz, hogy hátrálni kéne, de nincs hova.
Nem is olyan rég volt még több is eladó használtan.Nem vagy szomjas ?
BEE
Alternatívaként szóba jöhetnek manuálok, M135 és hasonlók.
Esetleg az FA 3,5/100 makró obi, ami olcsóbb, de ritkább. -
Zozzant
addikt
válasz
werttzui #8160 üzenetére
Ez a váz egy előkészület az FF érzékelő fogadására, több árulkodó jel is erre utal. Dupla SD foglalat, 200 ezres zárszerkezet, nagyobb prizmaház. Nem lennék meglepődve ha jövőre jönne a K-1, kérdés, hogy ki fogja megfizetni azt a cirka fél millát ahová saccolni lehet. Az is kérdés hogy a K-3-at ki fizette volna meg ha FF lett volna, szerintem 300-nál nem lesz olcsóbb így sem az induló ár.
-
Mercutio_
félisten
válasz
werttzui #5533 üzenetére
60D az nem abban a kategóriában játszik ezt ugye kijelenthetjük
egy upgrade-elt 550D
A D7000 az most jobb vétel, de nézzük meg 1/2 év mulva melyiknek mennyi lesz az ára...egyébként csak nálunk jelent az árkülönbség akkora problémát, nyugaton nincs ekkora difi a két váz között és az ottani fizuhoz képest még kisebb a különbség.BiriBum: Gondolom jobb és hatékonyabb az AF és az autoWB, és talán a jpg motor is fejlődött. Legalább is a K7 -> K5 különbségből (és itt az új CMOS-t nem veszem figyelembe) erre tippelek.
-
Slowman
aktív tag
válasz
werttzui #2431 üzenetére
Viszont most megnéztem jobban a U.K. honlapot egyrészt kissé jobb, másrészt találta rajta egy Pentax játékot amivel Pentax K-m-et lehet nyerni
. (Bár ez ne tudom, hogy emennyire hat az újdonság erejével. Lehet,hogy már mindenki látta.)
[Játék]
A Firmware kérdésre még mindig nem mondtatok semmit. És addig nem is töltöm le szerintem fölöslegesen. Érdemes-e egyáltalán bármelyik update-et használni, vagy nem is jó semmire inkább csak ront a helyzeten. -
-
ottkar
addikt
válasz
werttzui #619 üzenetére
Szó sincs nagyon tartós sokáig használható dologról. De az vicc hogy vettem egy állványt pld és a gyorscseretalp D alakú rögzítője az első meghúzásnál eltört, annyira használhatatlan gyengére csinálták. És balfácán módon oldották meg még ráadásul, mert drágábbra sikerült a rossz megoldás mint a jó amelyik olcsóbb lett volna.Mit csinál ilyenkor az a szegény vevő akinek nincs műszaki felkészültsége és érzéke sem.
-
Hydra SR
addikt
válasz
werttzui #154 üzenetére
Akarnék én sokmindent, bár 400D-ről pont semmi értelmét nem látnám K100D-re váltásnak, akkor már K10D ha Pentax. Egyébként nem, nem keresek most új vázat
Majd ha tényleg lesz olyan dolog amivel már nagyon nem vagyok elégedett a mostaniban, vagy kijön valami olyan váz ami tud olyat ami nekem nagyon kell, és persze meg tudom fizetni, meg mindent ami azzal jár (obipark csere, bajonettváltás esetén).
#155: ok jól van, benéztem
Azt hittem, a váz állít ultrahangosan élességet, az elég furán hangzott.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon )
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Nikon ) -Újszerű-
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest