- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
Kellett mint egy falat kenyér ez a gép
[éppen reggel akadtam ki a 70-200/2.8-as obi 700 ezres árán, mi a jó... izéjuk kerül ezen ennyibe???] Nekem egyre inkább távolodik a márka, régebbi vázaik, obik még mennek, de az árak nagyon elszabadultak, szerintem irreális pl. egy 16-85 sötét csőért is 180-at kérni.... 150-450-ért 680-at... brutális, ott a sigma 150-600 fele áron, más rendszerhez. Ezt a pentax vonalat már nem bírom követni.
-
1501N
tag
-
Radeon_5
aktív tag
-
Zozzant
addikt
https://flic.kr/p/qEPrS9
nem nagy számSajnos a k10d-m ma távozott
szép szombati napos délután felakadt a tükör...
-
Novics
senior tag
Persze, a törőék a tutikirályság. Én is szerettem volna egyet. De már átálltam a sötét oldalra.
Ma adtam át a GLS-nak a K-30-at.
Tükrösön elég esetlennek éreztem az LV-t. MILC-en jobban kézre áll, természetesebb. Persze az EVF-t használom leginkább, csak ha nagyon nyakatekert pózban jön az LV.
Ha nem jön szembe egy jóárasított E-M10-es, akkor egy KatzEye törőék lett volna meg egy igazán ütős manuális fix. De hát elcsábultam.
-
Colonel993
senior tag
Már lestem korábban...
Kicsit zavarnak a longitudinális krom.abberációk...
Nem tudom mennyire lehet kontrollálni PS-ban (az új fajta színskála és pixel arányhoz igazított finomhangolhatós szutyokkal) én pl nagyon szem szeretem mikor a Bokeh ilyet produkál (bár szerintem Te sem csak épp nem szűrtél CA-t)
RePÜl egy üzenet...
-
mumk1
addikt
Na, rászántam magam és beszereztem a 85mm-es Samyangot. Használtan kicsit barátibb volt az ára és úgy érzem tényleg megérte az utolsó fillért is.
Már csak egy mattüveg fog kelleni, mert f1.4-en fotós legyen a talpán aki odateszi a fókuszt ahova kell.
-
Novics
senior tag
Gyúrjunk vazze!
Bár nem szoktam szorongatni, de nálam nagyon egyben van az egész. De lehet csak azért mert caterpillar sárga.Fókusztesztet még nem készítettem, nem volt érkezésem rá, de azóta fotóztam, és nem lett olyan gáz az eredmény. Még arra is gondoltam, hogy csak én mozdultam be egy minimálisat, és a túl kicsi dof miatt esett ki a "célpont" az élességi síkból. De majd lenyomom a tesztet a hétvégén. Meg talán a kit vs 16-45-öt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest